мн. знам иначе хих. Аз очаквам включване и за това хич и не лягам. Спокойна вечер.
, интересното беше, че наистина беше време за хранене. Беше чиста случайност това, което каза, но беше много забавно
.
, аз отивам да храня едно гладно зверче!
Жалко, че нашата педиатърка не мисли като вашата 
естествено, че ще додаваш мляко след пюрето, поне докато започне да изяжда цяла порция, а ако искаш и след това. има много теории за захранването, които подкрепят яденето на мляко на всяко хранен, независимо дали има и друга храна, поне до годинката 
мамчета да се похваля от тази седмица Лили седи сама, лази като гъсеница
купихме й паяк ,но нещо реве страх я е дори да помръдне, някоя пробвала ли някой дребчо в паяк?
купих пюре супа с месо и зеленчуци ще видя реакцията, засега всичко си ядем.
това е за през ноща.
така…. тук бебоците трябва да се запишат до края на годината, ако искаме да има място, всичко става през и-нет, дотук добре. Записахме Лиллиан, стигаме до избор на детска градина- имаш право на 4, ние избрахме трите най-близки. Едната детска градина е от другата страна на пътя до нас. Минахме на разходка вчера, и отидох да питам една от жените, кога имат 'отворени дни'-т.е. кога може да идем да видим как са детските градини тук. Жената директно ни покани да влезнем и извика мениджърката
ЗАдаваме въпростите, които ни интересуват и стигаме до това къде спят бебетата(Лиллиан ще е на 1г и 2м) и познайте
изкараха ни навън в нещо сковано като кошара за овце
ние шах и питаме а легла, на което жената падна от смях, и вика няма, тук на цимента наредени едно до др
незнам да се смея ли да плача ли. Вчера беше около 3градуса, питахме къде са спали, защото когато е мн студено влизали в салона, пак на земята
. Та вчера на 3 градуса мъниците са спали отвън на вятъра на цимента
Още нещо тук топла храна нямало, само сандвичи сутрин и обед, а следобед сухари
абе направо ще падна с тия хора тук. Очудва ме тези деца тук как са толкова здрави, а то как няма като спят на цимента
, след твоя пост забравих какво щях да пиша!
Честити именници Мишка, ами ние сме в Норвегия. Питате ли мен, като знам къде ще спи
незнам просто нямаме избор а тук навсякъде е така.
няма бурканчета тук. Та изяде част от него, май и хареса. Дали не мога и аз да й правя супи с някакво месо и зеленчуци?

за вас . Твоята педиатърка и кажи тя да седи гладна, като не й харесват кг. ви. Честно казано и аз се тревожа,че е дебел, ама гладен няма да седи. Писна ми вече от разни глупости за разширени стомахчета, затлъстяване и други. Имам една приятелка и майка и ми е разказвала, как това същество е изяждало по 2 компота на ядене или 2 кис. млека. 
Пак си имаме шишави бузи за целуване.
Няма да се спра, не мога, поука с татко му не си взехме. 

Както нищо не правеше и се притеснявах,че може да е от кг. и хоп за един ден се обърна сам. Много се радва на постижението си, почна да пълзи, като гъсеница и се изтласква напред, следва малко смях и хайде пак.
След тренировката обаче, задължително млекце, че сме преуморени, да не развалим фигурата!
за всички.
!
дано има някаква грешка!
не знам проста как другарски да реагирам!
отивам да я проверя, преди малко гризеше ушите на заека си може вече да не е цял!

И днеска вече не спря да се върти, аз само да се врътна и Дани се е врътнал 

, днеска в 22:30...