Още съм с двамата и по цял ден ми намират с какво да ме занимават. 
Тогава ми се видя малко прекалено, но може би това е начинът да свикнат децата от малки на местния климат и да не боледуват. Имаше снимани даже дечурлига от по-големите групи /а може и 1-ви, 2-ри клас да бяха/ как играят по бански навън в снега и се поливат с вода. 

ако дадеш попара, въвеждаш глутен, сирене и масло наведнъж
Ще ти споделя аз как ще процедираме по съвет на нашето доки - в края на ноември въвеждам овесена каша ( най- лекия старт за въвеждане на глутена), на 02.12 сме с ваксина ( през цялото време на закуска давам овесена каша, защото веднъж започне ли се с глутена, трябва да присъства в менюто ежедневно). След което въвеждам за седмица маслото и едва след това сиренето в попара ( междувременно ще й давам да гризка от готовите сухарчета, още не съм избрала на коя фирма, и с тези сухарчета ще правя попарата сутрин)
нещо такова се оформя като режим за декември месец или това е на Дари 9 м
понякога си цочка първо, после яде пюре. Друг път е обратно
а аз трябва да се нагаждам според шефа хаха. За момента продължава да яде около 60-80 гр пюре на обяд, към 14:30 я кърмя, 16:30 й давам 1/2 плодово пюре, 17:00 кърмя и в 19:30 яде 1 с.л с връх каша елда разтворена в 50 мл вода. Следва 20:30 къпане, малко по късно подема млечния бар и ако имам късмет 23 заспива. Нощем се буди поне два пъти за кърмене и явно добре ме е поусмукала, защото днес се метнах и видях, че съм минус 4 кг от кг след родилното
ей, най-накрая разбуташ малко тоя кантар
какво да кажа
малко културен шок за нас, но явно хората там са си свикнали по друг начин 

на долната граница в таблицата е Дари по килограми, но на височина минава в следващата графа
като цяло доки не ни е правила забележки, защото тя следи и общото състояние все пак, не е само въпрос на цифри...
все пак бебоците командват парада хихи
то дори и да ми се падне възможността за сън, аз пак се будя по 2-3 път профилактично хаха

Аз малката я слагам от 3 месечна на 45 градуса в количката, но тя се роди голяма(4,390) и много жилава (на 3 дни стоеше права във ваничката, здраво стъпила) и сега се слагаме седнали, подпира се на ръчички, задържа се 5, 10 секунди и пада. И тя се набира да става, беше на 4 месеца.. Искам да ви попитам някоя от вас дали си е водила бебето в часна клиника да му направят пълни изследвания(разбрах че гледали всеки орган и така нататък), за тях знам че се плащат но незнам колко и до каква възраст могат да се направят. А за хапването аз устисках и и наложих режим от самото начало.. на 3 часа. сама си махна храненето в 12 още на 2 седмици (неможех да я събудя) а през нощта се е събуждала, но давах вода, люшках в количката, случвало се е от 2 до 4:30 , но докато не дойдеше часът не давах.. може някой да не смята че е правилно, но аз така съм решила и сега сме много добре тя си знае часът и почва да мрънка като остане 30 мин. до храненето. Кашичките и пюретата като започвахме давах по колкото пише, но и тя е лакома и после започнах да давам доста повече, докато започне да плюе или да не ми обръща внимание. Казва мама, баба, тата, лели, айде, много говори
Съжалявам за многото писане, но не бях чела от няколко дни и да напиша всичко се поовлякох
Хайде изчезвам аз, да варя пюрета на малката. Вчера беше именичка и не успяхме, но днес ще ходим да и пробиват ушичките. ето една почерпка от мен..
малка, но от сърце, пък и незнам как се поставят снимки
Ами така де, да се знае какво меню да и готвиш за нова година
С урината също нямах драма. Сутринта махнах памперса, измих на чешмата, сложих колектора, пуснах водата и с бебето в мен зачаках. За секунди напълни пликчето, прехвърлих в контейнера, който ми беше дала докторката и готово.
естествено несъзнателно.. то ако е съзнателно незнам каква ще става..
И сме качили този път за 20 дни 250 грама.. явно е трябвало да почна по отрано с млякото, но аз исках да си я кърмя..

Тя не ни каза, но прочетох някъде, че трябвало урината да се занесе в лаборатория 1 час, след като е била взета. Не знам и дали трябва да е стерилна, което още усложнява положението.
Всички казват че много рано е взел да се изправя и че крачетата му още не са заякнали, ама какво да направя - бутна ли го и се къса от рев 
Преди няколко дена какво хванах въпросната дъска и направо ей такива ми станаха очите 
от един кавалер. 
Де и аз да бях така.