Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 705
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
За тези, които са в София. Времето в моюента е много прияно за излиaне

# 691
  • София
Добро утро,
Днес е от мен кафенцето

Тази нощ добре спа дреби, но имам сериозен проблем с дневния сън. Не мога да разбера кога се буди сутрин, на него не му личи като е уморен и не мог да преценя кога да го сложа да спи сутринта и или го слагам твърде рано и спи по 20-30 минути, или закъснявам и изпада в истерия и не може сам да заспи, та го люлея.  ooooh!
Много странно, че откакто си е сам в стая се буди, но си лежи в леглото и се занимава и то явно доста време. Тази сутрин в 8 със сигурност беше буден, но го оставих просто за да видя колко още ще си откара. Еми в 8.30 все още гукаше, говореше и беше спокоен. А сигурно се е събудил в 7.30....ама знам ли го вече Rolling Eyes

Ние всеки ден излизаме на разходка, дори да е за малко. Него го опаковам, пускам сенника на количката и то си е топло. Лошото е, че аз измръзвам и ме е страх да не се разболея...

Genni, ти ме беше питала за месо как готвя, ама аз не готвя, а разачитам на готови пюрета. Само за ръжта, елдата и прочие мисля да се пробвам, защото не ги откривам готови.

Зелделина, честита шейна. Много ви е хубава и със здраве да се пързаляте. Ние мислим малко по-обикновена да вземем, че станахме като склад за бебешки играчки. В този ред на мисли, ако имате познати с малко бебче, много бих искала да разкарам нашата люлка - космически кораб - и я продавам на близо 1/4 от цената (с 2 одрасквания е).

# 692
Гласувайте Simple Smile има анкета Wink и давайте да изписваме тая тема  bowuu много сме активни, супер сме  Blush

Anp и аз си подавах носа през балкона и видях, че времето става...само чакам могилата да се размърда, да обядва и вън

Tartaleta мятам люлката в моя ФБ профил, знае ли човек? Може на някоя дружка да й е притрябвало, а още да не се е похвалила  Crazy

Тази сутрин съм с "изненада" - мц, та сега търся, къде съм свряла превръзки те  Joy hahaha

Тео със сигурност нетърпеливо чака първи сняг, за да пробва шейната Simple Smile ако не той, мама zeldelina със сигурност  Heart Eyes

# 693
  • София
Десита, много интересно и вярно  Simple Smile Към твоето бих допълнила:
- дори и в частните болници се чака. Много се чака. Постоянно прегледите са по-дълги от предвиденото време, винаги изскача някое спешно секцио и.... абе зареждаш се с търпение и чакаш
- работодателят ти уж много се зарадва, но месец по-късно вече те мрази - ти си малко по-бавна, разсеяна, лошо ти е понякога, понякога се налага да излезеш на преглед.....моят все още не ми се е обадил да ми честити даже  hahaha
-нямаш търпение нещо да се случи. Аз поне само прелиствах тази седмица какво му се развива и броях дните до преглед, а после до раждане.
-колкото и да не си качила, в един момент ставаш тежкотоварна - но можеш да си намериш място, уморяваш се, блъскаш се, защото не можеш да си прецениш габаритите. Киселини, будуване по нощите, защото малкото лудее, такива работи
И все си мислех - веднъж да се появи..... Хахахах, каква заблуда. Бременността и раждането са нищо - минават и зяминяват. След това идва гледането на малкото същество. А поне за мен това се оказа в пъти по-трудно и от най-смелите ми представи. Да, много е сладък и много си го обичам, но има дни, в които ми идва да се гръмна  Joy

# 694
Десита, как ме подсети! това ми беше най-хубвия период в живота. Жалко, че никога няма да се повтори T_T

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 13:09 от anp

# 695
Оххх кво дa го прaвя товa дете от вчерa сутринтa не е пилa AМ пробвaх дa я излъжa и с пюре взех другa мaркa после от еднa мaмa в другя вход взех трети вид имaх и нa гaнчев едно пликче което рaздaвaхa в тяхния мaгaзин не и не буквaлно я нaсилих и хaпнa 30мл но след 2 мин беше върнaто    Sad

# 696
Предложи ли и нещо, което много обича

# 697
Здравейет майчета  Hug
Аз се опитах да ошетам тая сутрин - пуснах пералня с  дрехи на дребния че остана без бодита, тъкмо пуснах 2-ра с чувала на шейната и водата спря. #2gunfire Еййй такъв карък ме гони от няколко дена че не е истина #Cussing out
За бременноста ...въпреки че моята беше като на шега понякога ми липсва, понякога като се сетя за гаденето първите 2 месеца, после за киселините и запушения нос от 5-тия месец до края, бодуването, ходенето по 100 пъти до тоалетна вече не ми е толкова носталгично  Mr. Green Но никога няма да забравя как една вечер тъкмо преди да заспя усетих " пърхащите пеперудки" в корема Blush Тогава за първи път усетих малкия макарончо  Blush Ех..спомени, спомени   Blush
Днес дребния трябваше да хапне месце за обяд - бях замразила остатъка от бурканчето , но в суматохата във фризера се оказа че съм размразила чист морков....шанс.   ooooh!
djufinka пробвай с плодово пюре и вътре да сложиш няколко лъжички АМ. Може и да се излъже така щото е сладичко, или пък каша ако хапва...лоша работа с това неядене  Thinking

# 698
Момичета попаднах случайно на рекламка че в Рая Тойс до 7-ми декември има -25% отстъпка  в онлайн магазина
http://www.rayatoys.com/

# 699
Аа, аз имах кошмарни киселини,комбинирани с ужасна кашлица (познайте резултата при притиснатия мехур), ужасни болки в ръцете и на финала хемороиди, ама пак ми е носталгично. Бяха ми последните спокойни дни . Малката я усеттих на Нова година. Точно на хорцето. Явно реши да потропне и тя. Като порасне ще я запиша, да не е като майка си - едно хоро не знае

# 700
Тъкмо щях да помагам на Зелделина за предложенията за заглавия на новата тема и гледам, тя пуснала анкета. Браво, страхотна си, че и моето си изнамерила.  Hug
За АМ, Джуфинка, каква марка си пробвала, че не се харесва?
Моникат, вече сме във вашият клуб на заспиването след 3.Каня те да купонясваме, днес имам и повод, ставаме на 7мес. Да заповядат довечера и другите нощтни птици.  Joy

# 701
С плодово пюре пде но примерно aко съм сложилa 1 лъжицa зa не не усещa вкусa усети ли го не яде.
Пaлaчинкa дaвa лa съм НAН, Милупa, Гaнчев и по препорaкa нa педи Фризо НA

# 702
djufinka пробвай с друго ам освен newsm78 NAN  е с по сладък вкус - снощи го тетсвах и аз за сефте хаах  може от това да е или просто период

# 703
Pancake, честита месечинка Simple Smile
Момичета, мен довечера не ме търсете. ММ се прибира след една седмица отсъствие и ще се е затъжил мн. Пък и тайничко се надявам да обгрижва неспокоен бебо по нощите.
А с две бебета е голяма забава. Иван е по-буен от момата и само и се мята да я щипе и скубе. А тя пък не му се дава и хапе с две остри зъбчета. Цирка е пълен Grinning

# 704
Хайде и аз да се включа!

От сутринта ММ гледа малката, а аз съм се развихрила wash hang 1ironing 1dishes и чак сега намерих малко време. Днес се хранихме на столчето без да плачем от страх Grinning.

tartaleta123, благодаря за кафето!

И аз си спомних несгодите през бременността и как си виках, че ще се наспя само да родя, леле колко наивно мислене от моя страна. Аз уж четох много по време на бременността и си мислех, че съм подготвена, да ама не, цял месец не знаех къде се намирам и като за капак ме удари и една депресия.

djufinka, от това, което съм срещала в нет-а има 2 варианта, единият е т.нар. "кърмаческа стачка" среща се и при бебета на АМ, а другият е да сте в някой от периодите на израстване
Скрит текст:
. Каквото и да е, се надявам да отмине бързо.

anp, аз също съм с два леви крака, мога само едно право хоро hahaha, изобщо в никакви танци ме няма, надявам се малката да не е така.

Pancake_86, честита месечинка! Приемам поканата за довечера Joy, ние си лягаме към 2!

П.С. Вчера и днес сайта е страшно бавен, направо ме е яд да влизам!

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 16:06 от mishka88

Общи условия

Активация на акаунт