Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
miglena_vl, ние сме на НАН 2, яде сутрин и на последното хранене по 180 с 6 лъжички, а на едното хранене 170 мл с 5 2/3 лъжички, понякога давам и след пюрето, когато не си е изяла порцията 60 мл с 2 лъжички. Общо храненията ни са 5 с пюрето и кашата. Ние също имаме периоди в които не иска да яде, както имахме и период от седмица някъде през който ядеше 4 пъти на ден.

анп, заповядай
Скрит текст:
. Предполагам, че имаш отклонения на MCV и MCH, на мен те са ми под нормата, а PLT - тромбоцити и PCT - тромбокрит са ми над нормата, но по тези референтни стойности излизат в норма.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 16:53 от mishka88

# 676
Благодаря Мишка! точно МСVи МСНса и ниски според Бодимед, както и хематокрит. Аз изпаднах в ужас, защото имам познати, на което едното дете е с таласемия бета майор. http://m.offnews.bg/news/%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B8-%D0%B8% … D0%B2_425150.html
Според това което си ми пратила нещата са ок. Малко по-спокойна съм.

# 677
miglena_vl и ние сме на НАН 2 мляко пие само сутрин и вечер около 170-180мл. За бисквитите аз давам Пласмон без глутен  от края на 4 месец по 1 в млякото вечер сега вече давам по 2 те са специално за АМ много бързо и лесно.

Днес от Хиполенд ми изпратиха за втори пат поръчката която вече веднъж получих и им се обадих да им кажа за объркването а от там ми вдигна едно по гласа доста младо момиче аз и обяснявам че вече съм го получила че това е втори пат тя ми казва че не е възможно и просто ако нямам възможност да я платя е трябвало просто да я откажа и че те са затрупани с работа да се занимават с мошеници като мен аз пак обяснявам че това вече съм го платила и получила а тя все едно е навита на пружина почва да ми говори пак същото накрая и затворих а след 30 мин ми се обаждат да ме помолят да им кажа дали мейла който съм получила миналия пат и сега е с един и същ номер на товарителницата че е станала някаква грешка и пратките от 25 ноември които са пратени сега пак са изпратени аз пък им казах че персонала им има много лоши обноски с клиентите и отново им затворих ядосаха ме и не исках да им помогна. Лоша съм с тях вече

# 678
Трябваше да и запишеш името на тая кукувица и да подадеш оплакване. Аз вече подавам, когато се сблъскам с крайна идиотия

# 679
miglena_vl и ние сме на  NAN HA 2 но само вечер му давам и то понякога. Като цяло вече яде 180мл без значение кърма или АМ.
Днес на моя дребсъм му върви- за един ден шейна, нови играчки и накаря закъснял подарък за именния ден от един приятел  Gift
mishka88 пускам линк към шейната. Супер яка е - до сега дребния беше в нея и много му хареса хахаха- правим тренировки на сухо. А и чувалчето е универсално и може да се ползва за количка - така си спестявам излишния разход за такова а и шейната и количката ми вече са една марка.  Mr. Green
monicat какво стана накрая с бисквитките? Изобщо ли не стават за ядене?
djufinka ама тея много нагли бе?Ама да не ти пука- ти нали си получи стоката  Mr. Green
Какво се случа с нашата темичка направо не мога д аповярвам! Месеци наред нямаше никой - май сички бяхме по парковете и градинките и откакто захладня - всикчи сме на линия  Heart Eyes Май утре ще започна новата тема да подготвям че до вечерта може и да сме изписали тази хахах - само така!

ПС- МОЛЯ ТЕЗИ ОТ ВАС КОИТО ИМАХА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИМЕ ДА МИ ГИ ПРАТЯТ ЗА ЛИЧНИ ЗА ДА ПУСНА АНКЕТА С ПРЕДЛОЖЕНИЯТА  че от токова писане не знам дали ще намеря всички предложени имена  Flutter

# 680
Резултати от анкетата:

Ще запишете ли детето на детска кухня?

да  -  14 (63%)
не  -  3 (13%)
колебая се  -  5 (22%)

Общ брой гласове: 22

# 681
Шейната е страхотна, откъде каза, че си я купила

# 682
  • У дома
Здравейте мамчета, Зелделина тази шейна е страхотна  Grinning
мамчета, някоя правила ли е домашно пюре с месо - колко месо се прибавя?
Хайде лека вечер от мен, днес ще къпем едно нервно бебе Sunglasses

# 683
Аз правя домашно пюре с месо. Започнах с пилешко. Слагам колкото кибретена кутийка. На Иван му харесва и си го хапва с удоволствие. На следващия ден не ми иска зеленчуковото Grinning От другата седмица почваме зайчето. Дано си го хапва и него.

# 684
anp шейната е поръчах през сайта който пуснах на линка - тъй като е над 100лв съответно и доставката е безплатна  Mr. Green Преди малко загледах че имаше сива ( графитена) и червена но вече ги няма.
Genni още не съм правила с месо тък като до сега само 1 път е дегостирал но ако ми донесат дом. мръвки ще правя. На бурканчето от 190гр пише, че съдържат 8-8,5% месо или  15,2-16,2 гр , и съответно като започна да правя ще спазвам това количество.  Peace

# 685
  • София
Добра ви вечер..   bouquet
От три дни чета и не мога да дочета, но сега сколасах малко по диагонал.
Блгодаря на всички мамчета, които дадоха съвети и мнения по моите питания.
 Hug Моникат, записах час за ехограф в клиниката, за която даде линк и след 1 час пътуване, качване на количката до втория етаж, прегледа беше около 3,5 мин. Казаха , че всичко е наред.
В понеделник и двете фръцли са на очен лекар.

Много ме е яд, че малкото зверче отказва кърма, в следствие на което почти ми спря. Исках поне зимата да искарам с поне едно хранене с кърма.

Я кажете как да изтрия снимки от албума, че качих 3 и не мога да добава описание. Та да ги изтрия и да ги кача с описание по отделно.

П.П. Намерих от къде се редактира  bouquet

Качила съм и една снимка на каката на почти същата възраст. Като две капки Боза са Joy

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 00:44 от Майка Зайка

# 686
Добро утро  morning
Толкова ми се спи, че забравих какво щях да пиша  Joy
Ако се сетя ще пиша, ако не може би чак в новата тема, че няма де ме има през уикенда  Simple Smile Лек ден за сега  Simple Smile

# 687
Добро утро,
Майка Зайка, и аз така забравих да кача описание. Но ползвай под снимката бутона редактирай, след което скромни надолу и ще видиш всички снимки, твоите най-вероятно са на 2 стр или ако вече са станали повечко в албума, може би дори на 3-та. Там снимките са под формата на кутийки с поле за заглавие им описание  Peace

Ние днес сме кукуряци. Май се отказа от сутрешното спане  ooooh! по тоя повод закуси 1 сл овесена каша с много малко краве масло (вчера стопих ан водна баня 65 гр президент и изкарах една бяла пяна  Sick, чистото масло обратно в хладилника в едно стъклено бурканче)

Колкото до Ам...не му се кефи много като идея, най се радва , като се разголя  hahaha baby_neutral ам го пие от преходната чаша и вчера вечерта изпи 40 мл,като вече осъзнато смучеше съдържанието. Днес продължавам опитите по малко на обяд и вечер   Peace

# 688
Добро утро и от нас. Станали сме от 5:50. На мен сърцето ми спи, а момчето се катери да ме хваща за косата. Общо взето голяма забава. Днес вали дъжд при нас, та разходката ще е с колата до баба. С братовчедка ми ще съберем двете бебета да си играят Simple Smile

# 689
Mgg ще стане весело с две  baby_neutral   baby_neutral
 Thinking замислих се и аз, че от вторник не сме излизали, а като гледам дъжд се задава...май днес ще се опитам да я изкарам, пък дори да е за половин - един час Thinking

Общи условия

Активация на акаунт