Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!

Viktoria Atanasova, благодаря за закуската и кафето! Ние сме имали подобен случай с млякото, вместо да капна капка на ръката си за да проверя температурата, бях отвила всичко и излях цялото количество върху ръката си, ама заспал мозък какво да се прави.

Диляна Лютова, ние това smile3534 го правим отдавна, само че го забравя и след време пак се почва.

m_g_g, и ние никак не обичаме да се обличаме, като сложа памперса и започва едно ритане и мрънкане и едвам и обувам панталоните.

Толкова ли е трудно да направят и каши от ръж и ечемик, как може да има 15 вида пшеница с не знам си какво си, а да няма ръж и ечемик #2gunfire. Да не говорим, че питам в единия магазин за чиста овесена каша, но няма "Не са я доставили".

# 661
Мамчета, ровя се за тоя глутен. Започвам с каша овес,после спелта и...нямааа. Чета, чета, реших така да процедирам. Взимам брашно от ръж и правя каша. Брашно, вода, да поври 15 мин. и готово. 5 лв. струва от един био магазин. Марката Terra Natura
Може и пюренце да си добави човек после,мм вкусотийка. Брашняна каша, казано иначе. Grinning Heart Eyes

# 662
Да и това е вариант.

Ние ходихме да ни вземат кръв, с урината се справихме от първия път. Сега ще чакам резултати след 1, много ми е притеснено, дано всичко е наред Praynig! Тя доста си порева като я боцнаха, чак ми дожаля, но нали е за добро.

# 663
Мишка, дано всичко да е наред. За другия път и боцкай пръсчето с нокътя си предварително, като игра. Аз така процедирам и на ваксините и не плаче много.  Hug

# 664
Pancake кажи после как е станала кашата и подробности за пропорциите

# 665
apr- Скоро няма да давам такава каша, може би след 20-30 дни. Просто се подготвям. Иначе, като дам, ще пиша.  Hug
Сега чета за рахит, че се появи една плешивина на тила и едно ръбче на главата. Търся ортопед в Варна.  ooooh! Cry

# 666
Здравейте отново,
Вики, мерси за кафето Hug след такава нощ няма да откажа поредното кафе Wink
запретнах ръкави и   chef правя едни бисквити по рецепта от нета. Така, по-късно ще споделя какво се получи Simple Smile а Вики, мисля, че ти създаде профила за снимките, искате ли да имаме и албумче с манджи и в него да постваме снимки и бебе рецепти? вариант наши импровизации и линк към оригинала?

mgg и Диляна другия път мисля всички будуващи бебета да ги пуснем в групов скайп да се кефят на някакъв видео чат  hahaha ела, виж какво е у нас. спи до почти 12, яде пюре, изпи 30 мл ам, обаче ревна и ме запрегръща, респективно я накърмих и тя заспа  Shocked довечера програмата ми е ясна от сега

Di, на тая фея аз вече й имам зъб Grinning от лятото са епизодични гризи кризи, ама сега са ежевечерни Shocked

сек да надникна във фурната и дописвам  Peace

Sad тюх! не са се получили...разпльокали са се...пффффффффф
както и да е, пак ще пробвам и като успея, ще пиша Simple Smile импровизирах с елда кашата и...тя както по принцип се втечнява...стана бъркоч. Оригиналната рецепта:

mishka и при нас вземането на кръв беше с рев, тя вече като види някой чужд да й се надвесва и надува гайдата

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 13:37 от monicat

# 667
  • Майна Сити
Момичета, вашите бебоци опитват ли се да дъвчат? Малкият гълта като мисирче и ако има дори малко не пасирано парченце и се дави  Sad Не знам как да го науча малко от малко да дъвче, а такова желание имам да му дам да си ръфа бисквитка Close

# 668
skandity при нас още не...дори ако се случи парченце неразтворена каша , вади го с език, та чак аха да повърне  Rolling Eyes не съм давала още бисквита, но предполагам, че ще се котира успешно, защото те не я дъвчат, ами я мокрят със слюнка до омекване...според мен като започна да давам попара, ще се "събуди" желанието за дъвчене (това, че няма зъби, не пречи)

# 669
Здравейте момичета  Hug
Честити месечинки на патерици, без патерици, както и зъбчовци и беззъбчовци   bouquet
Аз в момента съм в трепетно очакване на куриера д ами донесе поръчката от вчера - дългоочакваната шейна, една подложка за летния кош и 2 играчки. Напарво само гледам чаовника и се въртя. Тъкмо вчера украсих и елхата и само д адойдат ще ги подредя до нея  santa2
Снощи мм ходи да му слагат инжекцията за алергийте и го накарах да пита педи как са на дребния резултатите и какво да го правим тоя нос че вече стана месец и половина. Казала е че всикчо е наред, а за носа че сигурно е много топло и да го държим на 19 градуса.  #Crazy Еми няма пък - всичко почна точно от едни 19 градуса точно преди да пуснат парното. На 23 'С се къпели бебетата а на 19 трябвало да стоят.  #Cussing out Пак ще се разправяме явно на 18-ти  на ДК... Mr. Green
Ох тоя пост го пиша от 2 часа хаххаа ама по средата дойде шейната и тя беше с приоритет  Blush
После се хранихме..и сега седи в столчето и прави  smile3534 , писка и хапе една играчка. Снощи като си легнахме бесня, бесня на спалянта между нас ( умира от кеф точно така да е ) и понеже му поватрях " мама" взе че го каза  Heart Eyes Изобщо не разбра смисъла но поне веднъж да не е докато реве, че иначе само тогава го чувам. Flutter
Ох щях да пиша и други неща ама ще е по късно .
Закуската е много хубава- ако някой дойде и да ми я сервира вкъщи ще го повозя на шейната обещавам   Mr. Green   bouquet

# 670
Изследванията ни са готови, има някой отклонения от референтните стойности, но проверих в нет-а за бебешките референтни стойности и всичко е в норма.

Дадох за първи път овесена каша, но нещо я направих много течна, на 50 мл вода сложих една супена лъжица, както и да е, дадох една лъжичка, която бях смесила с пюренце, утре вдигам на 2 лъжички.

Pancake_86, благодаря за съвета Hug, дано го помня, когато дойде време за нови профилактични.

skandity, ние също гълтаме всичко директно, изобщо не дъвче, виж когато аз ям ме гледа и дъвче hahaha

zeldelina, честита придобивка, със здраве да си се возите! Дай линкче към тази шейничка и без това се чудя какво да искам за подарък от бабите, пък снимката на шейната много ми хареса.

Май не е лошо да се пусне анкетата за име на нова тема, че като гледам активността в темата, нищо чудно утре да я изпишем.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 15:04 от mishka88

# 671
Нещичко от февруарките, приятно гледане    bowuu
https://m.youtube.com/watch?v=HB3xM93rXbY

# 672
Мале абсолютно не мога да ви смогна, чудесно е че всички сме толкова активни, ама аз нещо изоставам.
Гледам че пишете за глутена и брашната, аз се чудя дали има бисквитки за АМ без глутен?
Още не сме стигнали до него, аз и месо още не съм давала, така че сме назад доста, но в момента сме в период на неядене, яде през 5 часа, и му идва 4 пъти на ден и то мляко, друго не иска, а сега и млякото нещо го по пропуска...вие по колко пъти  се храните и какво количество ако има някой на НАН ?
Хубав ден, макарче е дъждовно и ние вече 3 дена не сме излизали, и сме криви ...
PS Има ли вече име на новата тема, като гледам до утре ще ни трябва Grinning

# 673
Мishka, може ли да ми пратиш линк с бебешкте референтни стойности, че на Диана някои са  и ниски и съм в ужас, а нямам възможност да ида до джипито.
И тя гълта направо. Онзи ден от келешлък и дадох една микроскопична трошичка пилешко. То не бе давене, не бе чудо. Нищо, че в момента седи важно ан шезлонга, пие мляко, мята крак и говори нещо на котката Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 16:38 от anp

# 674
 smile3515 моята пак се прави стил гурме...едва едва 1/2 круша пюре.
Опита малко ябълка през мрежичката , не се вдъхнови много  Rolling Eyes
Сега спи, отивам да сваря малко зеленчуци, бульонът ще го ползвам да направя вечерта малко царевична каша  ooooh! вече се чудя какви кулинарни гимнастики да правя...
Отивам да експериментирам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт