Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 712
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Viktoria Atanasova и ние сме така със феята, от вчера малката толкова зверски се чеше, че даже си и поплаква, опитвам да я мажа с бочко но плаче и не иска, ако и утре е така ще взема Калгел мисля че бяхте писали.
Сетила съм се от много време искам да ви питам ако има Май-чета от Пловдив да си спретнем една среща (излизала съм веднъж с Юлските мами от тук с една от тях се започнахме) и като тях може 1 път в седмицата или по рядко да се вижда ме. Ако някой реши да ми пише или на лично или да ме намери във феисбука името ми е същото .
Лека вечер момичета и да се молим тази вечер да ни навести феята  Praynig
Забравих да ви кажа какъв е най новия номер на малката по цял ден, дори когато плаче прави така  smile3534 Мисля, че няма нужда да обяснявам какво става около нея.  Joy

# 646

Малеее вие сте писали,писали чак нямате изчитане  Crazy тая вечер май всички спинкат -само так Peaceа то и аз съм се опнала ама зяпам тв.Утре ще пиша подробно че през телефона нискак не ми е удобно. Лека нощ мили мои  Heart Eyes

# 647
Зелделина, не си сама, и аз лягам късно.  Peace Малката заспа преди 20-30 мин., аз се цедих и лягам. Дано поспим тази нощ Hug Praynig

# 648
Добро утро   food010Ние сме от рано ставащите обикновено към 7 сме на линия.През нощта се буди 2 пъти за ядене.И да се похваля имаме още един долен резец пробил (вече има 3 долни зъба Laughing)Това е за сега приятен ден  на всички bouquet

# 649
Добро утро.
Значи като гледам, на една и съща възраст, вървят едни и същи номера. На 7мес.без ден е моя хубосник и се е присъединил към компанията от нощните птици. Сега си спомням как се оплакваха мамите с по-големи бебоци, заради заспиването след 12.Е дойде и нашият ред явно. По 50 пъти се буди и вече имам мускулна треска на ръката от люлеене. За следващото ще искам автоматично люлеещо се креватче.  Peace
Тъкмо го приспя и аха да си легна и... Не!  #Cussing out
Много си търка ушите, обаче следи от феята няма.  baby_neutral
Напоследък много спи през деня, но вечер.  Shocked
Новата физиономия е да стои изплезен, постоянно, така, като задъхано кученце.  hahaha
Месо сега въвеждам, давам всеки ден, някои питаше.   bouquet

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 10:28 от Pancake_86

# 650
добро утро  animal085
 smile3516 ние сме от дискотечните, сигурно е заспала към 2 ooooh!
през деня спи доволно, не мога да я оставя да не спи, защото става кисела и мрънкаща, докато не заспи...еми, така ще е...поне днес не ми дрънка главата, но вчера до късно ме цепи, пустата!

djufinka  Blush забравих вчера да ви поздравя за добрите коментари на док и благодаря за споделеното относно левкоцитите  Hug

Pancake, тая фея, де я фана,...ще я ступам...голям зор, голямо нещо...вчера й дадах дентокинд, после мазах и с калгел..голямо гризане, търкане, цвърчене...

Месо, понеже е от готовите, и понеже не сме много ящни, 1/2 бурканче на ден, другата половина на следващия и 3-ти ден зеленчуково. Както и tartaleta беше писала, те са с много ниско съдържание на месо (поне тези с маркировка 4м), дори на места ги дават , че може да се консумират всеки ден..

Viktoria Atanasova първото месо (така бях чела) го давах по-продължителен период (първото бурканче го разделих 1/3, 1/3 втори ден и остатъка мама го опита Simple Smile ), зеленчуково, и отново но този път 1/2 и 1/2 , зеленчуково и пак 1/2, 1/2 и зеленчуково. Грубо разпределено за 9-10 дни 3 от големите бурканчета на хип (190). Следващите меса съм ги въвеждала с по 2 бурканчета, и после почнах да ги редувам, за да разнообразя храненето и нови не въвеждах, за да мога да вкарвам други нови неща от групата на плодове и каши, както и нови зеленчуци като броколи, карфио, грах...

Blush не знам колко ясно обясних, още си допивам първото кафе хихи

отивам да видя дали няма някое ново бебече в албума  Rolling Eyes

# 651
Добро утро!
Monicat, хвърлям по едно оковеднатема за захранване и сега видях, че в био магазините има сухари с ръж. За ечемика, пък е писала една мама, че го е въвела с някаква 3 компонентна каша от Dm с овес, ечемик и лимец.

# 652
anp и аз си мислех от био магазин някакви сухари, но само за миг да си спомня, защо се отказах..
а да, просто попаднах на едни ей така потърсени в нета и пишеше , че може да съдържа следи от сусам, а сусамът е много силен алерген и се избягва при бебета или с други думи трябва да се чете внимателно етикета, нещо в което всички сме се уверили вече, защото все има нещо ситно написано  ooooh!

На моменти се замислям, дали да не й спретна някакви домашни бисквитки, ама пък дали ще стават за ядене Joy

или пък някакъв кус кус , който да е на основата на ръж? пфффф тъмна Индия

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 10:27 от monicat

# 653
Monicat пробвай. Тъкмо после ще кажеш рецептата.
Дано да ги яде бебка

# 654
лошото е, може би трябва да видя в магазина, че и брашното от ръж, сигурно ще съдържа пшеница  Thinking

може би варианта е със спагетите, съвсем малко като количество и пасирани към някое зеленчуково пюре...

Скрит текст:

Но първо ще дам спелтата, че ММ вчера донесе кашата на тьопфер Peace
В магазинчето вече сигурно им дотегна от нас хаха през ден го пращам за нещо

# 655
Добро утро мили мами, тъкмо си пия кафето е поне се опитвам  Blush !
Та реших кафенцето днес да е от мен, хубав ден на всички, вечерта ще ви навестя пак   Heart Eyes !

# 656
Ето ни и нас. Нз и аз зъбки ли го мъчат или нещо друго, но снощи с голям зор и рев заспа към 22 часа. После се къпах и се оправях, та към 1:30 си легнах. И тъкмо заспах и ме събудиха с неистов рев. Яде мялко, играхме си, пяхме, люляхме се... Няма заспиване. Заспа към 4 и сутринта в 7:30 се събуди. Памперса пропуснал, ама аз съм си виновна. Като видях как съм го сложила... Тъкмо го смених яде и се изака. Докато го оправя се изпишка върху себе си. Измокри се целия. Хайде пак миене и 10 мин обличане. Изобщо не обича да го обличам. И от тогава рев и мрънкане. Заспа в 9:50 до 10:03 и сега с нови сили на нов глас. А аз нз къде се намирам.
Оставям ви да тичам за един бърз душ, че днес голямо скитане ме чака.
Хубав ден и послушни бебчовци Simple Smile

# 657
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Честито на озъбилите се  Simple Smile
Ние още нямаме зъбче,но венците са подути и от горе,и от долу.Много я тормозят,изнервена е,не спи,вечер се разиграва и откарваме до 12 часа.Няма нищо общо с послушното бебче от преди.Е,до петия месец беше рахат,стига толкова.
Миналата седмица бяхме на консултация.Сложихме последния Пентаксим,пак със сополи.Минахме и за бързо уролог,всичко е наред според доктора.Тази сутрин се мъчих с колектора да взема урина,но нищо не направих.Да не говорим,че уж пише за момиче,а е абсолютно същия,с който взимах едно време и на баткото  Close Та за сега изследванията остават на заден план.
От два дни хапваме банан,вчера много и хареса.Днес мисля да въведа каша за следобед.Харесала съм една безмлечна на Хумана с ябълка.Трябва и месо да въвеждаме,иска ми се и карфиол да и дам.Те станаха хиляда неща,а реално се точим едва-едва.Изяжда по половин пюре от 190 мл. мисля,че е.Меря с едно бурканче,иначе аз ги приготвям.После и давам да суче.
Може ли на лични линк и парола за албумчето.
Дори не знам,в кой сайт сте пуснали снимчици.Така е, като по цял ден си имам мъж на компютъра,не мога да се вредя  Grinning ,но днес  ще го изгоня да пазари кашата  и зеленчуците.
Вече цяла седмица сме затворени с бебката в къщи.В тези дъждове излизане-няма.

# 658
Добре де, а какво ще стане, ако пропуснем да въведем нещо от тези неща. Започвам да се замислям дали ми е нужен тоя тормоз. Аман. То като в някаква зоологическа градинаа с тия проса,ръжове, ечемици и не знам какви още.щуротии

# 659
Добро утро момичета на бързо да се включа
Видях в сайта на Слънчо, че има различни видове брашна.

Та може да се поразровя да намеря някаква рецепта с тях . Не съм чела какво съдържат предупреждавам сега нямам време,че малката мранка а и се успахме тази сутрен до 9 и съм назад с нещата за деня. Simple Smile
Някои питаше за развитието на бебо през 6 месец
Ох малката заспо по ни едно време.
Да се оплача тогава докато мога. Тази нощ пичти не спах, тя заспа към 22:30, аз докато си легна и заспя та започна да кашля към 12 преместих я при нас и после пак към 4, тя си спи и кашля, но мама не може да спи  #Cussing out Вече не издържам от 3 седмици е така да и излизат вече тези чъби , че феята ще я направя ня решето #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Хайде оставям ви да хапна, че после не знам кога ще ми остане време  Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 11:12 от Диляна Лютова

Общи условия

Активация на акаунт