Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 714
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Гледах днеска бебешки бънджита, някоя от вас има ли и ползвате ли го?
Тиквата я давам с картоф, но предполагам , че може със всичко, защото една приятелка а и педи каза че щом обича тиква във всичко да слагам тиква, за да го яде Simple Smile
Честити месечинки на всички бебчета Simple Smile и честити зъбчета Simple Smile
Между другото има случаи когато първо излизат кучешките...и на нашата племенница 3-ия зъб май и расте кучешки, така че не е за първи път Simple Smile

# 631
Благодаря! Забравила съм да почерпя по този повод, затова Grinning

На теб честито зъбче!

# 632
  • У дома
Мишка благодаря много. Честита ви месечинка  bouquet
Хайде вече изчезвам пюретата мен чакат Laughing

# 633
Mishka, честито!
Аз давам тиквата с морков и ориз. Струва ми се подходящо, защото морковът запича. Сега се чудя дали с нея да  въведа тиквичка или да направя пауза и после да започвам каши и плодове.
На мен самата са ми излезли горните кучешки след долните резци,така че явно не е рядкост.
Някой беше писал за качеството на храната в детските кухни и май ще си коригирам мнението в анкетата.

# 634
Mishka честита месечинка  bouquet да цункаш хубавата Елена  Heart Eyes

Бънджи нямаме, Д като цяло мн не е пружинирала в ръцете н, по-скоро сама се мяташе на 4 крака напред назад на едно място  Joy

# 635
 Joy и нашия се мятка... и взима да подскача, а и сега четах че на 6 месеца било подходящо да се слага в бънджи бебчето, та затова се зачудих но са над 100 лева хубавите, и за това се чудя Simple Smile

# 636
ние имаме проходилка 3в1 става и като бънджи , люлка и проходилка та с нея ще минем за сега.аз го слагам от една седмица  за по 10мин и доста се забавлява .http://www.bebe-best.com/cangaroo-prohodilka-liulka-car-tchervena-p-9116.html

# 637
Здтавейте и от над. Честити месечинки и зъбчета.
Аз тиква съм слагала във всичко.  Иван много я обича.
Бънджи имаме. Слагали сме го няколко пъти. Много се радва малкия.

# 638
Моникат, да ти помогна малко с избора на АМ. Милупа предлага два вида мляко, Аптамил и Милумил. Тези две млека имат различни разновидности за деца със специфични нужди, хипоалергенни, антирефлукснк и т. н. Щом нямате такива проблеми, не ти трябват, вземи си обикновено. Обяснявам за млеката на Милупа, защото аз ползвам такова, има чудесни млека на Нестле, Лактана и т. н. Добре е наистина да почнеш с 1-2 кутии 1-ца и после към 2-ка. Милумила е с ванилов аромат и е за злоядички, май вие бяхте така. Аз ползвам Аптамил и съм доволна много. Не рекламирам, да се знае. Stuck Out Tongue
Тарталетке, честити зъбки, края им се вижда браво.
Мишка честита ви месечинка.
Моя шушон се събуди, оставям ви за сега.

# 639
  • София
На макс подаръкът за коледа е подобен на това, което александра е показала. Ще видим дали ще му хареса дядо коледа какво му е подготвил  Grinning
В синичко

Палачинке, да, има няма още 17 зъба и готово Wink

# 640
Май Макс води в класацията по зъбки  Hug Flutter
Ами  Blush признавам, не се стърпях...разтворих 30 мл вода с 1 мерки телна милупа 1.
Pancake мерси за споделеното. Малко сме фасон на яденето, макар че от вчера хапва малко по-сериозно.  Една приятелка ми беше казала да пробвам ам дали вкусът му е близо до моята кърма и така приемът щял да бъде по-лесен.ами харесва ми на вкус, оставаи Д да се върже

# 641
Моникат, ние ползваме Лактана БИО и сме доволни. Аптамил също е много хубаво, но Тедката се запече от него Peace. Та аз дадох каша към 19, дано нямаме проблем. Нямаме никакъв режим за ядене и спане ooooh!.
Тарталета, много хубав уолкър/ бънджи   Hug.
И ние засега се въздържаме от бънджи, ама ще видим с каквое разнообразяваме дните Joy

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 20:39 от Elsi86

# 642
  • София
Genni, пюрето може и от печени, и от варени плодове/зеленчуци - както ти е по-удобно и както е по-вкусно на детето. Аз печено още нищо не съм давала, но нашите като опекат тиква, мисля да й дам да опита. Вкъщи хич няма да се занимавам да пека, щото само аз ще си я ям.

Проходилка мислех да ползвам тази, която имам от баткото, но като я разгледах, тя хич не е в добро състояние. Няколко бебета я ползваха след него и вече й е скъсан плата на столчето. Ще търся от някой познат или ще купя втора употреба от продавалника.

АМ съм купила на Лактана Био, за да добавям в кашите, но засега изобщо не го харесва. Не съм я пробвала дали ще го пие още. Все се надявам поне за пиене да става, за да мога да отида на коледно парти на фирмата следващата седмица и да не се прибирам по спешност.

# 643
 Peace лактана био съм си го заплюла като дойде време да пие мляко, мисля че имаха такова за след годинка

# 644
Добър вечер МАЙчета ако още малко се забавя и ще ме посрещнете с нова тема  Heart Eyes!
Вчера само ви разгледах исках да се включа обаче с ММ се скарах ме за глупости и хич нямах настроение, но пък днес съм супер и пак съм на линия, приспах малката и се гответе за голям роман hahaha !
Так да започвам Добре Дошли на всички нови мами няма от какво да се притеснявате тук винаги е весело, можеш да споделиш всичко и най-вече ще си разбран и подкрепен  smile3525 !
miglena_vl аз ползвам бънджито от сестра ми тъй като моята пикла не я свърта и за 5 секунди та и го показах още на 5 месеца и ела да я видиш какъв професионалист е няма спиране   girluu!
Скрит текст:
Абсолютно същите но друг цвят ММ ги закачи директно за тавана но не ме питай как нямам си идея Blush  http://bebelandia.bg/product/3942/pilsan-bandzhi-gashti-zip-zip.html
mishka88 Честита месечинака  Heart Eyes !
Май станаха много бебчетата със зъбчета да са ви чисти ти и много здрави!
При нас феята на зъбки те ни показва само лошата си страна така че нямам е с какво да се похвалим Sad !
Ние сме на Аптамил от както се е родила първия месец беше на смесено хранене(докато не се убедих че от мен не пиеше нищо Weary) и до ден днешен нямаме проблеми(и аз не му правя реклама само споделям как е при нас Smile)  вече ще почвам да и давам Аптамил 2.
Днес и сварих  пуешкото месце и го разпределих на малки парченца та от утре малката ще става месоядна, тя отдавна си е такава постоянно ни хапе мен и татко си, но баба си и дядо си не ги прави така явно подбира по младичкото hahaha !
Имам едно въпрос че казват че трябва месото да е през ден ама като го захранваме пак ли така нещо не ми е ясно  newsm78?
Ами като се замисля мога да пиша още много ама като гледам леглото си ( зад мен се намира) направо чувам как ме вика, вероятно се дължи от недоспиване малката продължава да се буди многократно дано има край този период че вече едвам се държа, сутринта като и правих млякото толкова ми се спеше че съм забравила да сложа биберона на шишето и почвам да го разбърквам като шейк оставям на вашето въображение как изглеждах  Rolling Eyes !
Лека нощ  smile3524 !
P.S. Докато писах отговора си малката се събуди два пъти с много силен рев  Sad !

Общи условия

Активация на акаунт