Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 037
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Моля ако има собственик на този уред да даде отзиви, че съм го харесала за подарък на бабите  Grinning

http://www.techmart.bg/products/product_details/29001

Привет wafi, аз от месец имам него Simple Smile

Още съм в процес на разучаване и основно ползвам програмата за бавно готвене!
И както някой вече спомена, аз също стигнах до този  извод,
повечето рецепти могат да се приспособят за мултикукър.
В комплекта има кошничка за готвене на пара, мерителна чаша, прибори за готвене,
книжка с упътване и книжка с рецепти.
Готви се чисто, миризмата е поносима, лек е и смятам ще ми е много полезен лятото
за морето и вилата. На този етап не съжалявам за тази покупка!
Опитите ми до този момент са - Пиле с прясно зеле, Пиле по китайски със зеленчуци,
Боб с наденица, Задушени картофи, всички те станаха вкусни.
Пропуснах да добавя съда е с бяло керамично покритие.

# 121
Здравейте!
Моля ако има собственик на този уред да даде отзиви, че съм го харесала за подарък на бабите  Grinning

http://www.techmart.bg/products/product_details/29001

Привет wafi, аз от месец имам него Simple Smile

Още съм в процес на разучаване и основно ползвам програмата за бавно готвене!
И както някой вече спомена, аз също стигнах до този  извод,
повечето рецепти могат да се приспособят за мултикукър.
В комплекта има кошничка за готвене на пара, мерителна чаша, прибори за готвене,
книжка с упътване и книжка с рецепти.
Готви се чисто, миризмата е поносима, лек е и смятам ще ми е много полезен лятото
за морето и вилата. На този етап не съжалявам за тази покупка!
Опитите ми до този момент са - Пиле с прясно зеле, Пиле по китайски със зеленчуци,
Боб с наденица, Задушени картофи, всички те станаха вкусни.
Пропуснах да добавя съда е с бяло керамично покритие.

[/size]

Мishanta , а има ли опция да се регулира температурата и времето за готвене  newsm78

# 122
Мishanta благодаря ти за отговора. По принцип аз имам кукър от 3 години и съм влюбена в този уред. Харесах този за подарък и за това се интересувах дали си струва въпреки ниската цена. Вече го купих и набързо го разгледах и ми хареса.
s70n има регулиране на времето но не проверих дали е за всички програми. За температурата мисля, че няма.

# 123
Привет Simple Smile
Да s70n, регулира се само времето или по-правилно може да зададеш твое време
на определени  програми, както wafi отговори!Температурите са предварително настроени!

# 124
  • sofia
Редмонда на ПЛОВ готви по-различно от печене и от яхния. Примерно ако се прави миш-маш е идеално, а правих зеленчуци - стават като печени, нямам идея какво е по-различното но на ПЕЧЕНЕ примерно се залепват и загарят.. Тая програма се използва за манджи дето са по-скоро сухи и за ориз с разни неща.

# 125
Здравейте, след много чудене и четене тук за мултикукърите за сега съм се спряла на Olla.
http://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-dora … ora-cestillo.html
Моля притежателите на такива уреди да дадат малко повече обяснения за функциите им.
Разбрах, че има бавно готвене, пържене, задушаване, печене...
Интересува ме по-бързото готвене - за колко време стават ястията? Както с Делимано за по 20-30 минути или повече? Моля дайте някакви примери. Гледах и в темата с рецептите, но като че ли повечето готвите на бавно.
Моля за някакви насоки и препоръки.

# 126
  • Sofia
Някой ще сподели ли за какво ползвате функцията "Бързо готвене"? Само нея до сега не съм ползвала и честно казано много не схванах за какво точно служи. Дайте идеи.

# 127
 В един сайт открих на и 105лв/ този мултикукър 
 Цената ми се струва изгодна . Моля за съвет.
 / По принцип харесвам  Olla ,но тази ми се струва по - достъпна засега /.
  Извинявам се ,ако е коментиран.

# 128
Хоп и аз тук Simple Smile
Последно време съм на кулинарна вълна. Сдобих се с нови и прекрасни машина за сок, тенджера под налягане. В очакване съм на машина за хляб.
Обмислях закупуване на мини фурна с котлони за терасата, но след като се поразрових във форума покрай хлебопекарната, попаднах на темите за мултикукър и май това ще е следващата ми и надявам се последна покупка за кухнята  Mr. Green
Много моля да ми препоръчате хубав мулти или слолкукър за предпочитане със здравословно покритие. Не съм много добра домакиня - наблягам на салати и риба, но заради детето често гостуваме на баба за вкусни манджи. Надявам се с новата придобивка да си ги приготвям сама Blush

# 129
  • Varna
yulmana,
Мога само да ти кажа, че тази марка е много яка, каквото имам от нея работи безотказно повече от 13 години. Но за съжаление не знам какви вълшебства прави това мултикукърче.

# 130
  bouquet Благодаря  DELTA_DELTA

Цитат
Мощност 1500 вата

8 функции-

грил

задушаване

пържене

варене

готвене на пара

бавно готвене

Обем 5 литра(2.9 литра работен капацитет)

Променливи температури за 8 функции за готвене

Ръководство за бързи справки за готвене

Закалено стъкло капак .

# 131
Момичета, имам въпрос, изчетох темата, но не видях отговор, ако е обсъждано вече- извинявам се, та: обема на тези уреди не е много голям, достатъчно ли е да се сготви прилично количество храна, като за 5- 6 души, примерно,не за 2-3? По рекламите гледам, че се слага, да кажем, 5 пълнени пиперки( чушки), което за нашето домакинство е много малко или количеството, което става си е напълно достатъчно?
Последен въпрос-съкращава ли се, действително, времето за готвене?   chef Wink

# 132
  • Sofia
Времето се съкращава. Количеството е 4 л - според мен стига за 6 порции. Тефал мисля е най-голям -5 литра.

# 133
Аз ще се обадя, че предвид цена отда речем 105 лв., Морфи Ричардс-ът е напълно безмислен. Той има само настройки за температура и НЯМА програми.
За същата цена други марки имат програми, отложен старт, автоматично преминаване на поддържане ястието топло след изчерпване на програмата... този няма дори настройка на времето за готвене, т.е. не може да се остави да готви сам.
Не бих си го купила - прост вариант електрическа тенджера.
Ако е за достъпност: бяха дали по-назад вариант на Ариели за 60 лв. Какво по-достъпно, при условие, че марката не е лоша? За тази сума аз лично не бих се поколебала да купя и пробвам, в най-лошия случай няма да ми допадне как работи; хората на Ариели готварски печки и какво ли още не си взимат...

# 134
В един сайт открих на и 105лв/ този мултикукър 
 Цената ми се струва изгодна . Моля за съвет.
 / По принцип харесвам  Olla ,но тази ми се струва по - достъпна засега /.
  Извинявам се ,ако е коментиран.
Това не е мултикукър

По въпроса колко литра има, моята Оля е 10 литра
Морфи ричардс мултикукър имат момичетата тук, имаха притенции, но цената беше добра.

Общи условия

Активация на акаунт