Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 049
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 105
Делиманото,са пуснали нов модел Кукър с тъч 50 в 1 за 240 лева.С 18 функции и май е с керамично покритие съда.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 15:47 от keisi-f

# 106
Харесах си този Redmond:

Стискайте палци да уредя доставката.

# 107
  • Разпиляна във въображението
Да попитам - Горение нямат приставка за пара. Може ли да приспособя нещо?

# 108
  • Пловдив
 имат приставка за пара

# 109
имат приставка за пара

И аз бях останала с такова впечатление, но в упътването не го дават и затова се изненадах. Ще видя в понеделник като го получа.

# 110
 Има приставка, само че е метална, като чиния с дупки.

# 111
Един въпрос - някой правил ли е миш-маш в кукъра? Ако не, а е по-напреднал с програми и т.н., може ли да ми даде насоки как да го сготвя?

# 112
Не съм правила миш маш в кукъра , но сега ме подсети и като се замислих ... бих го направила точно като в тигана само ,че в кукърчето на програма пържене :
пържиш последователно ако искаш лук , печени чушки, домат настърган...след 15 -20 мин го изключваш и слагаш разбити яйца ,като бъркаш леко докато стане хомогенна смес / да не се пресекат яйцата/ добавяш натрошено сирене и магданоз и готово .
Аз бих го направила така... Wink

# 113
Ох, виновна ooooh! Исках да напиша гювече с чушки, домати... и накрая с яйце. Иначе си взимам бележка и за миш-маша.   bouquet

# 114
 Laughing  Амиии... Thinking. гювече първото което се сещам намасляваш съда, редиш каквото искаш... и пускаш програма печене след примерно 20 мин. отваряш чупиш яйца и ги оставяш на затворен капак още малко /от самата топлина се забулват ,опичат / ... друго не се сещам. Аз като готвя спанак с ориз в кукъра така накрая чупя 4 - 5 яйца в кръг и след десетина минути  са потънали леко в ориза и са цели опечени, после като разсипвам по чиниите гледам в средата на всяка порция да има по едно яйце ....

# 115
  bouquet  Утре дано се похваля. Значи и 10 мин за яйцата Peace Ако не ми мине котка път ще се пробвам и с някоя от рецептите за кекс.

# 116
 newsm10 smile3501  Успех !!!! И да се похвалиш....

# 117
Здравейте,
извинявам се за тъпия въпрос, но дали мирише, като готвите? Искат да ми подарят мултикукър, ние живеем в къща и кухнята ни е на различен етаж, та идеята е да го ползвам на нашия етаж за някоя бърза манджа - та дали ще се омирише всичко или е поносимо?

# 118
Не мирише повече от традиционното готвене / даже мисля много по малко/ , но на капака отгоре има един клапан от който излиза малко пара и аз го държа под  аспиратора / даже го пускам/ като готвя ...

# 119
Ако на етажа имаш тераса, сложи си го там да готви.
Внасяш буташ всичко в кукъра изнасяш на терасата и да мирише колкото си иска.
Но и без да е на терасата няма да мирише ако не го слагаш в спалнята разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт