Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 338 915
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 665
Кристи, и при мен нещата на куки стават в пъти по добре....!
Ето сега куки се завърна от Халкидики и седна да вари картофи.... hahaha

# 1 666
Примерно печени картофи стават един път! Единственият проблем е, че трябва да ги правя на няколко пъти, ако са за повече хора. Но си имат и коричка, и всичко.

# 1 667
Примерно печени картофи стават един път! Единственият проблем е, че трябва да ги правя на няколко пъти, ако са за повече хора. Но си имат и коричка, и всичко.
Е да, все пак имаш и програма BAKE, при тези под налягане не знам дали е така? newsm78

# 1 668
Е да, все пак имаш и програма BAKE, при тези под налягане не знам дали е така? newsm78
Честно казано, не знам и аз Rolling Eyes

# 1 669
  • Ст.Загора
Всички които са под налягане си имат и програма за печене , която не се херметизира . Аз да ви се оплача моя Филипс се развали след 2 годишна употреба . Преди няколко дни сложих едни домати за изваряване на програма Boil около 50 мин. всичко беше ОК , след това си спря да работи , никакъв звук , светлинки по дисплея . Криво ми е , все пак си го ползвах отвреме на време .

# 1 670
Малко въпросче: карамелизиране на захар в мултитенджерата. Нещо не ми се получи. Може би температурата не е достатъчна да разтопи захарта?

# 1 671
Мимето, моя така спря, беше още в гаранция, но мм го отвори и се оказа бушон изгорял само. Оправи го и досега си работи. Ползвам го постоянно за пюретата на бебка и не мога да си позволя да го изпратя за седмици или месец на сетвиз. Ако можеш го занеси на сервиз и мия така спря от веднъж както го бях пуснала на задушаване всичко беше готово накрая но кукъра беше изключил и не можах да го пусна, не тръгваше. Изключвах контакта какво ли не пробвах и нищо.

# 1 672
  • Ст.Загора
Мимето, моя така спря, беше още в гаранция, но мм го отвори и се оказа бушон изгорял само. Оправи го и досега си работи. Ползвам го постоянно за пюретата на бебка и не мога да си позволя да го изпратя за седмици или месец на сетвиз. Ако можеш го занеси на сервиз и мия така спря от веднъж както го бях пуснала на задушаване всичко беше готово накрая но кукъра беше изключил и не можах да го пусна, не тръгваше. Изключвах контакта какво ли не пробвах и нищо.
Вече не е гаранционен , не ми се занимава със сервизи . За сега ще си ползвам херметика .

# 1 673
Вчера Olla пуснаха нов модел,но какво по ново има нз.Не разбирам испански.Просто споделям,че видях!

# 1 674
Зелен фасул на Стю сложих за 2 часа и 30 мин ,не е от консерва,пресен е и кукъра ми е Филипс не е под налягане  newsm78 дали е добре ,ще се свари ли??? Или да го превключа на друга прогр докато е време?

# 1 675
Стефани, Добре е, даже много ми се струва като време за зелен фасул, моя Фильо три години кара вече, не се разваля и не мога да си купя нов Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 16:10 от mimi.7299

# 1 676
  • Varna
Оф, и моя Фильо същият. И той три годишен, готви не сЪ спирГа.

# 1 677
Една позната продава Olla използвана е,но с нова купа ако някой се интересува .....

# 1 678
Здравейте! Имам Горение и онзи ден ми даде грешка Е4 - грешка при подаване на сигнала. Бях го пуснала на задушаване, изкара 10 мин. и се разпиука и спря. След това пак се пробвах, но не направи налягане. Някой имал ли е подобен проблем?

# 1 679
Здравейте! Имам Горение и онзи ден ми даде грешка Е4 - грешка при подаване на сигнала. Бях го пуснала на задушаване, изкара 10 мин. и се разпиука и спря. След това пак се пробвах, но не направи налягане. Някой имал ли е подобен проблем?
Единствения Ви вариант е сервиз.Предполагам има гаранция?Дайте да Ви го оправят.Тази грешка ,мисля,че означава прекалено висока Температура.Друг вариант незнам!:)

Общи условия

Активация на акаунт