Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 338 912
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 680
  • от Луната
Здравейте! Имам Горение и онзи ден ми даде грешка Е4 - грешка при подаване на сигнала. Бях го пуснала на задушаване, изкара 10 мин. и се разпиука и спря. След това пак се пробвах, но не направи налягане. Някой имал ли е подобен проблем?
Единствения Ви вариант е сервиз.Предполагам има гаранция?Дайте да Ви го оправят.Тази грешка ,мисля,че означава прекалено висока Температура.Друг вариант незнам!:)
Ами не е точно така. И моя дава такива грешки. Просто го спирам за малко и си го пускам отново без проблем. Да ви питам тези с Горението, когато започне да вдига налягането, точно преди да почне обратното броене, пука ли ви пластмасата, че нещо взех да се притеснявам?

# 1 681
На моето Горение пука пластмасата, в началото и аз се шашках, сега вече не чак толкова  Mr. Green

Аз пък друго исках да питам, от известно време по-трудно ми се затваря капака, дори един път се оказа, че не съм го затворила добре, съответно не вдигна налягане, а започна да излиза пара от процепа м/у капака и кукъра, при вас случвало ли се е? Ползвам освен оригиналната тенджера и една каменна керамика на испанските кукъри, но не мисля, че е от нея, защото я купих още като си взех кукъра и до скоро нямах проблем. ММ Предлага да си вземем резерва 1-2 гумени уплътнения, защото според него проблемът е в тях, не се плъзгали добре, вие как мислите, дали е заради това или е нещо друго? И знае ли някой дали може да се купят такива уплътнения и от къде? Благодаря  bouquet

# 1 682
Не уплътняване 100 %.Вземете ново уплътнение. Не е от каменната купа.

# 1 683
Предполагам директно от Горение трябва да се купи нали?

# 1 684
# 1 685
  • София
На моето Горение пука пластмасата, в началото и аз се шашках, сега вече не чак толкова  Mr. Green

Аз пък друго исках да питам, от известно време по-трудно ми се затваря капака, дори един път се оказа, че не съм го затворила добре, съответно не вдигна налягане, а започна да излиза пара от процепа м/у капака и кукъра, при вас случвало ли се е? Ползвам освен оригиналната тенджера и една каменна керамика на испанските кукъри, но не мисля, че е от нея, защото я купих още като си взех кукъра и до скоро нямах проблем. ММ Предлага да си вземем резерва 1-2 гумени уплътнения, защото според него проблемът е в тях, не се плъзгали добре, вие как мислите, дали е заради това или е нещо друго? И знае ли някой дали може да се купят такива уплътнения и от къде? Благодаря  bouquet
След колко време използване уплътнението се повреди?

# 1 686
Не бих казала, че уплътнението е повредено, това са наши хипотези, специалист не е видял кукъра. Просто трябва да го затварям по-внимателно и всичко е наред. Но иначе го имам от март месец.

# 1 687
Влизам в темата с въпрос - в момента има мултикукър на Горение в промоция в Техномаркет - 99 лв.
http://www.technomarket.bg/multi-kuker/gorenje-mcb6bb-09150555
Цената ми се видя разумна, има ли потребители на уреда да изкажат някакво мнение?

# 1 688
  • София
Влизам в темата с въпрос - в момента има мултикукър на Горение в промоция в Техномаркет - 99 лв.
http://www.technomarket.bg/multi-kuker/gorenje-mcb6bb-09150555
Цената ми се видя разумна, има ли потребители на уреда да изкажат някакво мнение?
И аз се интересувам от съшия кукър. Но не смея без изпитано мнение да купувам. Имам кукър без налягане и тенджера под налягане, струва ли си да взема Горението? Тенджерата ми е на повече от 40 години, но си работи доста добре.

# 1 689
Имам другия модел  (разликата между двата е минимална), а моя приятелка има този, и двете сме много доволни. А цената в момента е изключително изгодна. Вие си преценете, но аз кукъра под налягане не го заменям с нищо вече, пести ми супер много време и всичко вътре става извънредно вкусно  Mr. Green

# 1 690
  • Варна
Здравейте, и аз се интересувам от Multicooker.Ще си готвя на балкона, след като минах готварски курс, защото ужасно трудно се живее с алкохолик, и няма да припарвам в кухнята.Имам си скара от последната промоция в Лидл, с каменна плоча, имам си уред за варене на пара на Филипс...Остана да си допълня " инвентара ".Колебая се какво да купя...Мислех си за индукционен керамичен котлон, или за малка готварска печка с 2 керамични котлона...Най-често ще си правя гъсти супи и яхнии - никакви баници, кексове, и прочие пародии на храна.Видях, че обсъждате доста модели...Сякаш не ми се дават много парички, и си мислех за Diplomat multicooker.Някакви отзиви и съвети за него ? Не зная какво е херметик...

# 1 691
  • Ст.Загора
Момичета, хеметическите кукъри нямат нищо общо с тенджера под налягане . Кукъра не изпуска пара , готви вакумирано. Горението е супер за тази цена.

# 1 692
  • София
Здравейте, и аз се интересувам от Multicooker.Ще си готвя на балкона, след като минах готварски курс, защото ужасно трудно се живее с алкохолик, и няма да припарвам в кухнята.Имам си скара от последната промоция в Лидл, с каменна плоча, имам си уред за варене на пара на Филипс...Остана да си допълня " инвентара ".Колебая се какво да купя...Мислех си за индукционен керамичен котлон, или за малка готварска печка с 2 керамични котлона...Най-често ще си правя гъсти супи и яхнии - никакви баници, кексове, и прочие пародии на храна.Видях, че обсъждате доста модели...Сякаш не ми се дават много парички, и си мислех за Diplomat multicooker.Някакви отзиви и съвети за него ? Не зная какво е херметик...
Привет! В момента има промоция на кукър под налягане на Горение - няма да сбъркаш, ако си купиш него. Само 99 лв е и аз съм решила да го взема, въпреки че имам и от другите модели - без налягане. Можеш да го поръчаш онлайн, доставката е безплатна. Успех!!! http://www.technomarket.bg/multi-kuker/gorenje-mcb6bb-09150555https://

# 1 693
Добре, но какви са предимствата на този уред пред другите готварски? Какво може да прави, което иначе не би се получило? И съдчето, в което се готви сигурно е от някакво тефлоново покритие, нали?

# 1 694
  • Стара Загора
Лично аз го пускам и отивам на работа, дъщеря ми го спира по някое време и си сипва обяда. Иначе всичко дето го готвя в уреда става и на котлон  или във фурната. Вечер готвя нещо, но не се притеснявам  и да се улисам, защото се изключва сам.

Общи условия

Активация на акаунт