Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 928
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, аз съм с Филипс и така го ползвам, че забравих как се включват котлоните.
 Сега ще се пробвам да напрявя домашно крема сирене на програма за кисело мляко. Варя млякото ,посме ще го оставя да изстине в стаята и добавям маята и киселото мляко и на програмата за 7 часа .
Чудя се ако заменя кис. мляко със заквасена сметана какъв ще е ефекта?!

# 316
  • sofia
Супер пробвай и разкажи! аз съм с мултиварка и имам 2 рецепти за сирене, едната е сметана, мляко, масло и 2 яйца, сода и сол, а другата извара, 2 яйца, масло и сода. Ако искаш мога да ти ги снимам?

# 317
И така...да се похваля и аз,че след много перипети вече имам Оя-та!
Ами изобщо не ми се струва интуитивна.Даже ми е бая трудно да разбера коя програма ползвате за запържване на лук например...абе с две думи,на ползвателите на Оя ще им досаждам Simple Smile

# 318
Здравейте, аз съм с Филипс и така го ползвам, че забравих как се включват котлоните.
 Сега ще се пробвам да напрявя домашно крема сирене на програма за кисело мляко. Варя млякото ,посме ще го оставя да изстине в стаята и добавям маята и киселото мляко и на програмата за 7 часа .
Чудя се ако заменя кис. мляко със заквасена сметана какъв ще е ефекта?!

Това на коя програма го правиш? Тази за кисело мляко ли?

# 319
  • Мадрид / София
Здравейте и от мен,
на български преведено Мултикукър(англ.)--Мултиварка(рус.)-- е МУЛТИГОТВАЧ.
Фирмата РЕДМОНД подготвя продажбата на този домакински уред по Интернет включително и за България. Различни видове модели с различни програми според желанието на клиента. Аз лично виждам този уред за доста трудоемък за готвене, но разбира се това си е лично мое мнение и не задължавам никого с нищо.

# 320
Трудоемък?? Сериозно? Добреммм... Ваше виждане.
Това, че и за България ще го предлага Редмонд е добра новина. Малко повече реклама?

# 321
  • sofia
Гледай ти наистина подготвят продажба в БЪЛГАРИЯ.  Аз ще съм много доволна и веднага ще се снабдя с аксесоари и аероГрил http://multicooker.com/bg/

# 322
  • Sofia
Имат ли  капак, който пече, също като Олята

# 323
  • Мадрид / София
Ето и линка за РЕДМОНД България:
http://redmond.company/bg/products/multicookers/redmond-rmc-280/

Не съм го изпробвала. А уреда ми се вижда трудоемък от гледна точка на подготовката на съставките и после за някои рецепти дето ще й вися по 5 мин. за дадена операция ... ще минат и без мен. Пак казвам това си е лично мое мнение, с което не ангажирам никого.

# 324
  • Бургас
В същност няма нужда да висиш, то ще ти даде сигнал като мине времето.Определено е голямо удобство за ястия, за които не са необходими много обработки на храната.Но дори и за тях е по-удобно отколкото на котлон, защото не му баеш докато трае процедурата;-) .Единственото неудобство е, че  трябва да миеш купата между операциите.На мен трябваше повече от година да се навия, но изобщо не съжалявам.Котлони почти не ползвам вече.

Все забравям да питам дали предлагат отделно само купи.

# 325
  • sofia
Редмонд имат App за двете платформи с рецептите. Примерно за моята мултиварка - 90 в руския вариант всичките 200 рецепти са качени със снимки, продукти и възможност да си добавяте бележка. Това е готино. Споделете ако и другите кукъри имат Апове - да им разгледаме рецептите.

В рецептите да, има последователност на операции ама мисля че любителското небце трудно може да разбере ако прескочиш например началното запържване. Примерно дали ще запържиш лука и морковите или ще ги пуснеш направо на задушаване  - резултата е приблизително еднакъв.

Имат халогенен капак, но незнам как да се докопам до него Simple Smile Надявам се да пуснат не само за Русия

# 326
Такааа да се отчета за крема сиренето. Правих го по рецептата от блога на Щъркелово гнездо. Пробвах първо с литър, но  Mr. Green Mr. Green без да искам го изсипах в мивката Simple Smile. После с три литра-на консистенция е същото, на вкус малко по-кисело, следващия път ще го направя със заквасена сметана.
Аз сол не сложих, понеже исках да го използвам за чийзкейк, но ММ го хареса и го подкара.
Пак ще правя, ползвах прясно мляко от Лидл 2%, имате ли идея за по-високо маслено, но в плик.

# 327
Дай рецепта за крема сирене или линк моля.

# 328
# 329
На каква програма го прави

Общи условия

Активация на акаунт