Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 934
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 330
Кисело мляко, в интерес наистина мен ми прилича и на вкус на цедено кисело мляко, но може да е заради липсата на сол ... Hug, но супер хубаво се изцеди и даже сега в кутията не отделя никаква течност.
Общо взето опита си струва и всеки сам да прецени дали му е по вкуса.

# 331
Кисело мляко, в интерес наистина мен ми прилича и на вкус на цедено кисело мляко, но може да е заради липсата на сол ... Hug, но супер хубаво се изцеди и даже сега в кутията не отделя никаква течност.

Ееее, все си мислех, че ще стане без да се цеди  Sad Много ми е сложно това с цеденето.

# 332

Ееее, все си мислех, че ще стане без да се цеди  Sad Много ми е сложно това с цеденето.
Аз използва тензух, пелена от малкитев, завръзваш и краищата , ибикновено я закачам на чешмата ,понежв е висока и удобно.Сега последните три часа, го бях затиснала под наклон между две дъски Simple Smile.

# 333
  • # супернатурална #
Здравейте!
Кажете, моля ви, може ли в това Горение да се прави кисело мляко, и ако може - да го поръчвам, че колкото повече ви чета, толкова повече се обърквам и не знам какво да купя  Laughing

# 334
  • Бургас
Няма такава програма поне в описанието, Филипс и Тефал мисля, имат такива модели.Иначе в книжката на моя Филипс пише за тази програма, че поддържа около 40 градуса Т/8ч. средно т.е ако има някаква такава програма евентуално би могла да се ползва за к.мляко.

# 335
  • София
Здравейте!
Кажете, моля ви, може ли в това Горение да се прави кисело мляко, и ако може - да го поръчвам, че колкото повече ви чета, толкова повече се обърквам и не знам какво да купя  Laughing

Нито в инструкцията за ползване, нито в книжката с рецепти към машината се споменава нещо за приготвяне на кисело мляко Peace.

# 336
Здравейте!
Сдобих се с кукъра на Делимано 50в1. Изпробвах го днес, неуспешно. Правих кисело мляко по рецептата в книжката, 8часа се прави и накрая си го извадих, както го сложих. Рядко, с няколко по- гъсти буци и наистина кисело, ама направо кисележ, като лимон! Правих го с краве прясно мляко и с краве кисело.. точно по рецептата. Защо не се получи? Някакви идеи?
Оффф, нищо не му разбирам на тоя кукър! ooooh!

# 337
Здравейте!
Сдобих се с кукъра на Делимано 50в1. Изпробвах го днес, неуспешно. Правих кисело мляко по рецептата в книжката, 8часа се прави и накрая си го извадих, както го сложих. Рядко, с няколко по- гъсти буци и наистина кисело, ама направо кисележ, като лимон! Правих го с краве прясно мляко и с краве кисело.. точно по рецептата. Защо не се получи? Някакви идеи?
Не разбирам много от квасене, но моце й от кис. мляко да е.

# 338
Здравейте!

Аз също изпробвах програмата за кисело мляко на Филипса снощи, на мен ми се получи 50:50 кисело мляко и суроватка. Не ми хареса. В същото време бях сложила да си правя кисело мляко по моя си начин, като завивам бурканите с хавлиена кърпа, стана съвършено, както винаги, дори обръщам буркана и не излиза. Закваската- киселото мляко, което използвах и в двата случая са едни и същи. Жалко за 8-те часа работа на кукъра, защото млякото отиде в канала. Кисело и рядко- това не е мляко.
Поне опитах, след половин година да направя и кисело мляко с уреда- ще знам, че не става за нищо тази програма- една по малко.

# 339
С редмонта си правя редовно кисело мляко, но го програмирам на 6 часа. Става страхотно, гъсто. По хубаво от бабешкия начин, по който повече от 30 години си квася.
Дали е от машината проблема при вас?

# 340
Здравейте на всички. Нямам възможност да търся дали е писано в темата относно как да си включа стъпка по стъпка отлагане на старта на Филипс на кукъра. Направих три опита,но безуспешни. Не знам къде греша. Моля, който е запознат да ми отговори. Благодаря предварително.

# 341
  • # супернатурална #
Благодаря на отговорилите. Значи горениетието отпада.
elndim , този редмонд набелязах в един сайт. Твоят такъв ли е? Има ли готвене под налягане? И каква му беше цената, че в сайта е обявен на 200, а аз мислех, че са по-скъпи. Доволна ли си от останалите програми? Казаха ми, че няма книжка с опътвания и рецепти на български. Ти имаш ли? Извинявай, че така те нападам  Laughing
И последно(надявам се) Този филипс? Май колоня към него, предполагам, че подръжката е по-добре усигурена  newsm78

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 10:33 от Г. Краули

# 342

Г. Краули
Моят е REDMOND RMC-M150

Купиха ми го от Москва и е с упътване на руски. Сто и нещо ми излезе, но то е от разликата в курсовете. Няма под налягане, но аз и не обичам тази функция.
Има много програми плюс мултишеф - възможност за избиране на температури и време и програмиране на собствен алгоритъм за готвене.

# 343
  • # супернатурална #
Благодаря, elndim ! Аз си поръчах филипса, днес го чакам. По-масов е и за начинаещ като мен ще  е по-лесно с рецептите. Като го изпробвам ще пиша отзиви.
Къде да питам за технологията по приготвянето на кисело мляко - тук или в темата с рецептите?

# 344
в книгата с рецептите е обяснено стъпка по стъпка за киселото мляко. Но ако има нещо пиши. Аз правя от 6 месеца кисело мляко за малкия. става много хубаво. Също така за подкасване трябва да се ползва кисело мляко с по-голям процент. Над 3.

Общи условия

Активация на акаунт