Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 951
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 345
  • # супернатурална #
Фильо дойде  Grinning и набързо наготви две манджи. Овесени ядки с мляко и ябълка от книжката и свинско с всичко по моя рецепта. Месото е станало моозък, само него опитах, но и другото изглежда добре. Мисля, че започвам да се влюбвам  Laughing

# 346
  • varna
И аз съм влюбена в моя Фильо Joy ...Искам обаче да си взема още един съд...мисля, че с два ще ми е по-удобно, че аз всичко готвя в кукъра и все прехвърлям в тенджери #Crazy Търсих, но не можах да открия от къде да си купя и колко струва newsm78

# 347
Момичета, искам да ви питам нещо, ама честно. Защото на рекламата на Делимано, казват нещо, което всъщност за мен е огромен минус. Обичам мултикукъра, защото обичам да се въртя в кухнята... Въпросът ми е, не е ли целта да не се занимаваш? Да си готви сам, с минимални усилия и наблюдения от моя страна?  newsm78

# 348
  • Бургас
Определено го изпълнява това условие.Слагаш и може да излезеш.Мен ме облекчи доста, всичко правя там и единствено запичам някои неща на фурна.Вече не се налага да съм в къщи докато готвя.Аз правя в него предимно супи, готвено и на пара, ориз и варива, почти всичко.Единствено не съм пекла месо, защото го правя на пара.

# 349
Определено го изпълнява това условие.Слагаш и може да излезеш.Мен ме облекчи доста, всичко правя там и единствено запичам някои неща на фурна.Вече не се налага да съм в къщи докато готвя.Аз правя в него предимно супи, готвено и на пара, ориз и варива, почти всичко.Единствено не съм пекла месо, защото го правя на пара.
Благодаря!

# 350
Привет!Имам питане към ползвателите на Оя Simple SmileМоже би въпросът ми е глупав,но както казах,за мен уредът не е интуитивен...

Когато се избере някоя от програмите,с плюса и минуса настройвам продължителността на работа в минути ли?Също така искам да ви питам на кой режим правите супа? Аз направих на турбо,получи се,но се чудя дали е най-подходящият Simple Smile

И последно  Mr. Green Vapor/Compressor (дано да беше така) за готвене на пара ли е?

Благодаря предварително  bouquet

# 351
  • София
Записвам се и аз с моето ново кукърче.
Взехме го от Техномаркет, има черен петък и до понеделник кукъра е намален с 40% от 179лв, на 107лв.
Заредили са стабилно, няма да свърши до края на промоцията.
А аз се надявам да се сработим  Grinning

# 352
Здравейте! Преди седмица ми подариха Филипс 3037 и чак днес се престраших да го пробвам. Уж да готвя ризото по книжката. Запържих си лука на фрай и после превключих на ризото. Обаче натискайки старт и вместо да почне обратно отброяване на програмата светлинните индикатори на самия дисплей почнаха да се въртят в кръг  newsm78 Не спря да готви де, но мисля, че засили градусите. Нормално ли е това "поведение" от уреда и аз да не съм му свикнала още или не  Thinking

# 353
Да, нормално е.

# 354
  • София

Направих му сефтето - задушено свинско с картофи, пълна импровизация.
Първо запечатах свинското на програма - пържене с масълце, добавих лук и моркови, чесън, подправки.
След това изсипах картофите и пуснах на програмата за задушаване за 1 час, добавих и малко вода. След 15 минути отворих да проверя какво става -  за моя изненада картофите бяха напълно сварени, оставих го да довърши готвенето.
Свинското е перфектно крехко, картофите се мачкат лесно, за това другия път ще ги добавя по-късно Simple Smile
Вода не беше нужно да добавям (сложих 100тина мл), защото месото си беше пуснало достатъчно, но и сега си има сосче.
Това е от мен, много съм доволна  Hug

# 355
Камиче, а аз как трябва да разбера колко остава от програмата?  Tired

Витаминке, твоя първи опит е по-добър от моя  Peace Аз си имам малко поразварено ризото. Обаче и аз забелязах, че стана много по-бързо, което е много хубаво  Party

# 356
Кристалин, то след като си намисли там какви са условията, дето трябва да му съответстват, ще почне да си показва. Просто си имат Фильовците няколко програми, на които го правят това "въртене" известно време, докато докарат някакви известни на тях си условия.
Всеки мултикукър с неговите си особености Joy
И да, готвенето като цяло е значително по-кратко от нормалните рецепти, изисква по-малко вода... и вкусът е по-наситен (щях да кажа по-вкусен), така че налучкването на подправките също изисква известен опит.

# 357
Ейй, благодаря   bouquet Значи са някакви с характер  Mr. Green Аз много му се чудих, защото поне 10тина минути не щя да изкара минутите на дисплея, ами само въртеше. И не изтраях и му смених програмата, че много горещ ми се струваше  Crazy

# 358
  • София
И на мен ми направи впечатление от клипчетата в интернет, че на по-големия филипс - 3037  понякога се получава това въртене на дисплея, моят за сега показва само цифри.
Ето тук - https://www.youtube.com/watch?v=eswmJXiljh0
Сега прочетох, че при варене върти дисплея, докато достигне нужната температура и течността заври  Simple Smile
Така че, както каза Камиче, върти, докато достигне определени условия за готвене Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 23:08 от vitaminka

# 359
  • # супернатурална #
А какво кисело мляко правии! И днешната ми мандажа - агнешко със зелен фасул - слагаш всичко наведнъж, бръм на два часа задушаване и готово. И около него чистичко, чистичко...Как съм живяла до сега без Фильо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт