Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 340 013
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 420
Искам да попитам ползвателите на Оя на коя програма правите ориз? Вчера пробвах на Guiso (както е описано в табличката на 1ва стр) на затворен капак,но при мен тази програма не се стартира изобщо...Може и уредът да е дефектен,знам ли newsm78

# 421
  • sofia
newradost, ти от колко време имаш твоя и какви са ти отзивите?

Ами имам я от година някъде или малко по-малко. Моята също е с релефно дъно. Имам два съда, керамичен и метален. Този металния е много лек, понякога не опира добре дъното и дава грешка, затова го ползвам само за по-тежки неща - примерно супи, меса. А на другия си правя печивата, но слагам хартия за печене, понеже прецаках покритието - доста време карах без да мия тенджерата, че съм и с малко бебе и мързел мързел Simple Smile Иначе съм много доволна от машинката, ама много. Само че не съм пробвала друга та незнам как са другите. Тази е фантастична. Лесно се мие и капака и функциите са супер..... Питай ако друго те интересува

# 422
  • sofia
Недочаках отговорите ви, прочетох руските форуми и в крайна сметка поръчах Redmond M-90 от Германия с руско меню, чрез посредник. Дано всичко е наред. Купих и допълнителна алпака чаша. замислям се за аерогрил към нея. Но първо ще направя един експеримент с  капак от едновремешните електрически тенджери да видя дали ще запече отгоре. Защо досега не съм се сещала да го направя? Simple Smile

Няма да съжаляваш. за аерогрила обаче малко се разколебах, след като прочетох книжката с рецептите към него. Оказва се че няма да ми спести много време и че примерно се ползва само за по-ниски темп. заедно с мултиварката Т.е. няма да се комбинира с всяка рецепта. Не помня подробностите, а само че ми се стори не практично. Може да се окаже по-лесно да се обръща както и правя.

# 423
Здравейте и от мен   bouquet
И ние се сдобихме с мултикукър на Тефал. Днес за първи път го изпробвахме - на програма супа сложихме да се вари леща и след завиране започна да излиза от където може  smile3511 та се чудя къде сгрешихме, като мисля не съм сложила повече вода, защото сложих почти две деления под максималното..
Ще съм благодарна ако някой има идея от какво може да става така.
Супата, лещата, бобът се правят на задушаване, поне на Филипса е така, иначе бойл ври ужасно силно и изкипява, на програма бойл правя само омлет Hug

# 424
  • Балчик
newradost, благодаря. Поръчах два броя- и за майка ми един. Вече са доставени при превозвача и ще тръгнат на 9-ти към БГ.
И аз се отказах от аерогрила, неоправдано скъп излиза до тук.

# 425
Джема, седя и чакам и аз с теб да кажеш отзиви.... Simple Smile
Аз пък си поръчах нова купа за Филипса, старата се пообели и ме е страх, че ще вреди на стомаха....но вече втора седмица я чакам Rolling Eyes

# 426
  • Бургас
Мими, откъде купата ?

# 427
От оторизирания представител на Филипс за града, за Бургас това е сервиз "АШ", така ми казаха консултантите от Филипс и понеже не е отделен консуматив, а е предвидена да е несменяема струва на безумната цена от 66 лв. ММ каза по добре да беше изхвърлила стария и да купиш нов кукър..... hahaha, аз и купих но той не сработи, според мен и дето писах че го върнах.... Rolling Eyes
Та така.....дано поне машинката ми излезе здрава, че трябва да си изработи и новата купа и тогава да сдава багажа Naughty

# 428
Здравейте и от мен   bouquet
И ние се сдобихме с мултикукър на Тефал. Днес за първи път го изпробвахме - на програма супа сложихме да се вари леща и след завиране започна да излиза от където може  smile3511 та се чудя къде сгрешихме, като мисля не съм сложила повече вода, защото сложих почти две деления под максималното..
Ще съм благодарна ако някой има идея от какво може да става така.
Супата, лещата, бобът се правят на задушаване, поне на Филипса е така, иначе бойл ври ужасно силно и изкипява, на програма бойл правя само омлет Hug
Мими благодаря за отговора!  Hug

# 429
  • Бургас
От оторизирания представител на Филипс за града, за Бургас това е сервиз "АШ", така ми казаха консултантите от Филипс и понеже не е отделен консуматив, а е предвидена да е несменяема струва на безумната цена от 66 лв. ММ каза по добре да беше изхвърлила стария и да купиш нов кукър..... hahaha, аз и купих но той не сработи, според мен и дето писах че го върнах.... Rolling Eyes
Та така.....дано поне машинката ми излезе здрава, че трябва да си изработи и новата купа и тогава да сдава багажа Naughty

Дано  Simple Smile и мерси  за информацията bouquet

# 430
При положение , че всеки работен ден се прибирам след 19.30 и ме чакат дте от ясла и гладен мъж?

Момичета най- важното предимство трябва да бъде, както при пекарната:
1. Да има отложен старт
2. Да се изключва сам, когато свърши готвенето.

# 431
  • Балчик
Че то има ли модел, който да няма двете опции?

# 432
Че то има ли модел, който да няма двете опции?
Няма, какъвто и да избере госпожата, все ще и върши работа, кукърите са точно за хора които нямат време и тези две опции са най важни и предвидени от проидводителите!

# 433
Не е баш така, даже съвсем.
Разликата между различните модели е голяма, недейте заблуждава хората, че е все тая.
Наскоро имах възможност да се побъзикам няколко дни с един REDMOND M-150, ами обичам си Тефалчото, ама Редмънда е егати кефа Laughing, а Тефала дори в сравнение с Филипса е дръвче, с извинение.
Та... има значение. Има.
Ще си довлачвам Редмънд по някое време тая година, подозирам, няма да изтрая. Само се чудя какъв модел да бъде, имам няколко различни идеи, с "под налягане" ми се ще.
--
П.С.
Не всички модели имат отложен старт на всичко, това също е важно и трябва да се проверява.
При мен (на Тефала) например по-важните (за мен) програми нямат такъв старт, баш те. Не ми е проблем, понеже аз готвя основно на "бавно" (което пък при него е фамозно добра програма) и като го пусна на 4 часа готвене и после сам си поседи на притопляне и се доизключи, няма проблем. Но ако искам да опека нещо и да е готово, като се върна, чака ме горчива изненада, един вид... Изобщо, имаше доста неща за Тефала, които не знаех, като го купувах. Меко казано.

# 434
  • Балчик
Защо в множествено число, кого съм заблудила пък аз? Ами все пак нали чете човек преди да избере. Аз винаги чета и отзиви, форуми за даден модел техника. Събирам плюсове и минуси и тогава решавам.
Моят прост Морфи отпреди 100 години имашеотложен старт на всичко и имаше всичко, което ми беше нужно, пък сега с тия космически апарати...

Най-добре е да се гледат моделите не за бг пазара според мен. Може и аз да съм предубедена, но нищо вече за бг пазара не ми харесва, не отговаря на съвременните изисквания, като четеш какво се предлага в  Русия например. Това,че някоя програма няма отложен старт, не велика беда, както се казва, може да се приспособи човек и с друга програма. Аз през последните години ползвах  задушаване като универсална програма, много добра. Peace
И не че да обиждам някого, но на  Тефал, Делимано и подобни изобщо не им вярвам и не бих ги купила.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 22:34 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт