Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 340 004
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
Между другото, от този сайт може да се поръча Редмонд до България и доставката не е скъпа: http://www.multicooker24.com/dostavka

Моя Редмонд-90 например сега излиза 300лв което си е ОК, аз го купих за £ 179.90 което беше към 450лв, а има и комплект с аерогрил и други неща

# 406
  • sofia
Ха, който иска да си свали книжката с 200 рецепти за Мултиварка http://www.multicooker24.com/cookbook/CookBook_REDMOND-RMC-M90_R … icooker24.com.pdf

# 407
Момичета има ли някой черния филипс, като го включа в мрежата на дисплея даваше 5 d, тези от филипс ми казаха, че трябва да дава нули и че е грешка и аз го върнах #2gunfire А беше на страхотна цена, сега разбирам че и на други изписва 5 d .....явно се минах че си върнах машинката #Cussing out
Ами... минала си се според мен. Моя така си показва и си работи перфектно.
Не се ядосвай. Ще си вземеш нещо по-добро.  Hug

# 408
Момичета има ли някой черния филипс, като го включа в мрежата на дисплея даваше 5 d, тези от филипс ми казаха, че трябва да дава нули и че е грешка и аз го върнах #2gunfire А беше на страхотна цена, сега разбирам че и на други изписва 5 d .....явно се минах че си върнах машинката #Cussing out
Не се ядосвай. Ще си вземеш нещо по-добро.  Hug
ОООООх, че ме е яд ooooh! Аз имам стария , белия модел....вече година и половина го ползвам, но видях черния и пощурях, стария мислех да дам на мама................ама сега като много знам ще си готвя на него.... Simple Smile
Белия като го включиш в тока дава чертички, а не никакви дета, кой да ти знае.... #2gunfire

# 409
направих зеле със свинско както vitaminka е направила и стана страхотнооооо. благодаря.

# 410
Не се ядосвай. Ще си вземеш нещо по-добро.  Hug
ОООООх, че ме е яд ooooh! Аз имам стария , белия модел....вече година и половина го ползвам, но видях черния и пощурях, стария мислех да дам на мама................ама сега като много знам ще си готвя на него.... Simple Smile
Белия като го включиш в тока дава чертички, а не никакви дета, кой да ти знае.... #2gunfire
И на мен ми показва 5d и си работи идеално

# 411
Между другото, от този сайт може да се поръча Редмонд до България и доставката не е скъпа: http://www.multicooker24.com/dostavka

Моя Редмонд-90 например сега излиза 300лв което си е ОК, аз го купих за £ 179.90 което беше към 450лв, а има и комплект с аерогрил и други неща

Тук май ще трябва и ДДС и Акциз да се плаща .  #2gunfire
ЕМS минава винаги на митница ! newsm78

# 412
Момичета имам въпрос, аз съм с кукър на Филипс HD 3139 и на програмата за ориз/паста след стартиране не ми излиза таймер, който да отброява минутите, а само празен екран с мигащи чертички по края, при вас така ли е?

# 413
Момичета имам въпрос, аз съм с кукър на Филипс HD 3139 и на програмата за ориз/паста след стартиране не ми излиза таймер, който да отброява минутите, а само празен екран с мигащи чертички по края, при вас така ли е?
И аз бях задала същия въпрос някъде в по-предните страници като начинаеща с тия машинки  Crazy Нормално е - почва да отброява на един по-късен етап. При програмата за готвене на пара и варене пък върти чертичките докато не достигне 100градуса и тогава включва таймера  Peace

# 414

дааа и при мен е така

# 415
Благодаря за отговорите момичета после  забелязах, че на по- късен етап се включва таймер!

# 416
  • Балчик
Такаа, моят Морфи вчера запуши,замириса странно и умря за втори път и вече няма да го съживявам, тъй като е морално остарял, съдът е много надраскан и не се намира резервен на пазара, той си отслужи своето. И изобщо искам нещо ново. Двоумя се между два модела

REDMOND RMC-M90
Polaris PMC 0527D

И двата са подобни и имат добри отзиви. Повече клоня към REDMOND, но пък четох лоши отзиви за самата марка на няколко места. И за съда, че имало партиди с релефно дъно  и след време започвало да залепват печивата.
Иска ми се да чуя и вашето мнение по въпроса. Благодаря.

newradost, ти от колко време имаш твоя и какви са ти отзивите?

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 22:24 от Джемма

# 417
  • Балчик
Недочаках отговорите ви, прочетох руските форуми и в крайна сметка поръчах Redmond M-90 от Германия с руско меню, чрез посредник. Дано всичко е наред. Купих и допълнителна алпака чаша. замислям се за аерогрил към нея. Но първо ще направя един експеримент с  капак от едновремешните електрически тенджери да видя дали ще запече отгоре. Защо досега не съм се сещала да го направя? Simple Smile

# 418
Джемааааа честито ще даваш отзиви и аз искам тая марка  bouquet

# 419
Здравейте и от мен   bouquet
И ние се сдобихме с мултикукър на Тефал. Днес за първи път го изпробвахме - на програма супа сложихме да се вари леща и след завиране започна да излиза от където може  smile3511 та се чудя къде сгрешихме, като мисля не съм сложила повече вода, защото сложих почти две деления под максималното..
Ще съм благодарна ако някой има идея от какво може да става така.

Общи условия

Активация на акаунт