Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 195
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 645
Познатите ми които имат Делимано не са възхитени, 50 в едно не ми допадна и на мен, груба изработка, а цената висока...дано загарянето да се дължи на друго....и уредът ти да е хубав Peace

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 09:05 от mimi.7299

# 646
  • Вече на село

Благодаря Simple Smile А когато печете кекс слагате ли хартия или олио ?
[/quote]
Слагам намокрена хартия.

# 647
Здравейте, искам да попитам притежателите на делимано мултикукер, дали е нормално всичко да ми загаря в него? Правих кекс,  мусака и макарони  и нищо не ми се получи   Sad
С този уред съм от осем месеца . Котлоните вече почти не се ползват!  Имала съм случаи в които нещо да ми е позагаряло (но това си е по моя вина-малко течност съм сложила Embarassed или не правилно избрана програма), но чак пък всичко ?! Thinking

# 648
  • и тук и там :)
Привет, изчетох последните 15стр., но не намерих това което ме интересува и за това питам  Grinning
Някой може ли да ми каже каква е по съществената разлика /освен цената/ между двата модела на Philips - PHILIPS-HD3167 и  PHILIPS HD3037 /втория подарихме преди около година на майка и е много доволна/
Искам да си купя за мен и не знам кой от двата .........  newsm78, струват ли си тези пари отгоре.....

# 649
Привет, изчетох последните 15стр., но не намерих това което ме интересува и за това питам  Grinning
Някой може ли да ми каже каква е по съществената разлика /освен цената/ между двата модела на Philips - PHILIPS-HD3167 и  PHILIPS HD3037 /втория подарихме преди около година на майка и е много доволна/
Искам да си купя за мен и не знам кой от двата .........  newsm78, струват ли си тези пари отгоре.....
Пробвах и двата и новият не е лош, много ми харесва на външен вид,  има повече програми като  възможности, които лично аз няма да ползвам Simple Smile....има чашки за кисело мляко, копчетата са сензорни или там как се казва с  докосване, без силно натискане, купата има гумени дръжчици за по лесно изваждане като е топла, наложи ми се да го върна заради софтуерен дефект, но на мен прекрасно ми върши работа и стария и не знам защо, но някак ми изглежда по стабилен, стария базов модел....мислех да го засилвам на мама, ама си го оставих и ще си го ползвам Simple Smile? newsm78
https://www.youtube.com/watch?v=bx1Jx5F0B6A
ето едно видео с промоция на новият

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 08:27 от mimi.7299

# 650
От четвъртък в Метро PHILIPS HD3037 е на цена от 160лв. с ДДС!

А я някой да ме "светне" за какво е втората скала от вътрешната страна на купата - едната е за ориз, а другата......?!?

# 651
Искам да си купя за мен и не знам кой от двата .........  newsm78, струват ли си тези пари отгоре.....
Пробвах и двата и новият не е лош, много ми харесва на външен вид,  има повече програми като  възможности, които лично аз няма да ползвам Simple Smile....има чашки за кисело мляко, копчетата са сензорни или там как се казва с  докосване, без силно натискане, купата има гумени дръжчици за по лесно изваждане като е топла, наложи ми се да го върна заради софтуерен дефект, но на мен прекрасно ми върши работа и стария и не знам защо, но някак ми изглежда по стабилен, стария базов модел....мислех да го засилвам на мама, ама си го оставих и ще си го ползвам Simple Smile? newsm78
https://www.youtube.com/watch?v=bx1Jx5F0B6A
ето едно видео с промоция на новият

Много благодаря, значииииии и аз си оставам на тестваното   bouquet

# 652
Който се интересува PHILIPS HD3037 е на промоция в Метро 162лв. с ДДС.   chef

# 653
Привет момичета!
Вчера пристигна и прекрасния ми Редмънд! Засега мога само да кажа, че е красавец !
Но...седя и го гледам като голям камък.
Моля ви, препоръчайте ми какво да сготвя като за начало в него? Нещо не мога да се справя грам ииии започнах да се притеснявам дали ще го схвана  Rolling Eyes  Confused

# 654
Привет момичета!
Вчера пристигна и прекрасния ми Редмънд! Засега мога само да кажа, че е красавец !
Моля ви, препоръчайте ми какво да сготвя като за начало в него? Нещо не мога да се справя грам ииии започнах да се притеснявам дали ще го схвана  Rolling Eyes  Confused
От къде го поръча? Много го искам и аз, но още не мога да отделя 330 лв за него. Sad

# 655
  • sofia
ЧЕСТИТО Simple Smile Ми можеш да сготвиш всичко, зависи какво харесвате. примерно аз готвя яхния, пилешки бутчета, пици за децата, баница - става малка но чудесна, ориз, супи...

Аз си поръчах още една керамична купа и е доста по-добра от тази в комплекта. швейцарска.

# 656
Привет момичета!
Виж темата с рецептите! Аз не съм възхитена от руските в книжката, но ги ползвам за ориентир. Английските са ми по-добри. Аз правих онзи ден постни сармички:) Почти всичко става в него, вчера правих каша например. И аз го гледах като объл камък в началото, но вече го понаучих. Само не съм пържила още, дребният много обича пържени картофи, ще го пробвам.

# 657
Здравейте девойки, от известно време ползвам мултикукър и убеждавайки се лично в преимуществата му, реших, че е време да си купя нещо по сериозно. Изчитайки темите стигнах до извода, че Олла-та е едно добро решение. Свързах се с девойка, която беше посочена в един от линковете на Стихийно бедствие и сме на етап поръчване. Искам обаче едно последно мнение от по опитните.

# 658
Момичета, чудих се дали някъде дават такива уреди под наем? Да мога да го взема, да го тествам няколко дни преди да реша дали бих го искала. Някой чувал ли е за такова нещо?

# 659
 bigbaba5,уредът е добър,НО...

Аз също поръчах от тази девойка и ще ти разкажа моята история Simple Smile

Поръчах комплектът с халогене капак още Февруари. Пристигна след около 20 дена и беше счупен! Мацката успя да го върне за рекламация и после ми доставиха мултикукъра без капака...След няколко свързвания с нея накрая ми заяви,че вече не и вдигат телефона,т.е. капак аз няма да имам. Също така на мен каза,че повече няма да доставя мултикукъри (което е странно,имайки предвид,че на теб е казала друго)....

Общи условия

Активация на акаунт