Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 338 987
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, запалих се и аз да си купя мултикукър.
Не мога да избера модел. Искам да мога да пържа и да пека. Имам уред за пара, не ми е много важен, освен за ориз може би.
И да има повече функции, за да го оставям сам през повечето време.

# 196
Днес като ходих в Лидъл имаше мултикукър Силвър Крест 1500W за 111 лв.
  Като цяло за цената си изглежда добре ,но не видях да има отложен старт.
   Мисля че беше 6 в 1 .
 Пържи ,задушава ,пече ,готвене на пара , имаше и функция фондю. Поддържа храната топла . Имаше и функция за бавно готвене.
  Това горе долу видях .
Ето в сайта по - подробно  http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-7F030F1E-73792F37/lsp/hs … %206%20%D0%B2%201

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 21:11 от Анонимен

# 197
  • Пазарджик/Лондон
 Взех си моят кукър още в четвъртък, но чак днес успях да сготвя в него за първи път. Избрах си рецепта от книжката, сьомга на пара и ориз с бяло вино, много вкусно стана Wink. Давам си малко време да поопозная машинката и почвам да пробвам рецептите от съседната тема Wink.

# 198
Моля някой  да погледне на линка тази машинка и да каже горе -долу става ли за нещо .
  Това ,че няма отложен старт не ми допадна .
   Олята каква мощност има.
  Чета ,че и хляб се пече в мултикукър ,но в този уред дали ще е възможно.

# 199
  • sofia
Купата на Олята изцяло ли е керамична? На Редмонд-а е само с керамично покритие, ама върши работа де.
За какво ви е отложен старт да има, не е хубаво хранителните продукти да стоят извън хладилника дълго, детето ми примерно реагира на такава храна.

# 200
Купата на Олята изцяло ли е керамична? На Редмонд-а е само с керамично покритие, ама върши работа де.
За какво ви е отложен старт да има, не е хубаво хранителните продукти да стоят извън хладилника дълго, детето ми примерно реагира на такава храна.
Кой модел Редмонд имате?

# 201
Да и това го има наистина.
 Но ме интересува като цяло модела заслужава ли си - цената е достъпна .

# 202
  • sofia
Аз имам този - http://multivarka.pro/catalog/kategor/multivarki/redmond_rmc_m90/ - 860 Вата
Не мога да взема отношение по лидъл-ския щото много много не разбирам и не съм се интересувала от кукъри. Но аз примерно съжалявам, че не съм си взела капака, който пече с въздух (там се казва аерогрил), както е в комплекта на Олята, и Редмонд имали ама не съм знаела.

# 203
И твоя ли е закупен от Русия ?

# 204
Аз имам този - http://multivarka.pro/catalog/kategor/multivarki/redmond_rmc_m90/ - 860 Вата
Не мога да взема отношение по лидъл-ския щото много много не разбирам и не съм се интересувала от кукъри. Но аз примерно съжалявам, че не съм си взела капака, който пече с въздух (там се казва аерогрил), както е в комплекта на Олята, и Редмонд имали ама не съм знаела.
Моя е м150 и също се ядосвам за аеро грил капака   Sad

# 205
Купата на Олята изцяло ли е керамична? .....

И аз си зададох този въпрос newsm78
Превеждайки от сайта въпреки различната интерпретация ,смислово разбирам ,че покритието е само керамично !!! Може и да бъркам . Нека, който го има да сподели !! Praynig
Чудно ми е обаче защо съдинките са с различни цветове !??? newsm78
От техническа гледна точка нагревателя е един и същ, програмата същата. Но при различни материали на купата ще има различни резултати . Керамиката по принцип е с по-нисък коефицент на топлопроводимост от стоманата !!

# 206
На мен ми изглеждат целите керамични тези купи . Приличат ми на саксии Grinning

# 207
  • sofia
Моя е купен от онлайн магазина, но английската версия с доставка в Англия и оттам транспортна фирма до България. Та в английската версия няма аерогрил капака.

Възможно е да е цялата керамична, щото знам че има слоукукъри, които могат да се дозапичат във фурна след това....

# 208
  • sofia
Между другото, като гледам лидълския, няма клапа за пара, а това значи че няма и защити. Всъщност представям си че е един фритюрник с термостат. От друга страна моя кукър се само пази от прегряване, следи кога нещо завира, примерно макароните като заври водата свири за да ги сложиш, после капака не го затваряш докрая, защото ври бурно и понеже е пшеница ще изкипи. На програмата за каша пък млякото не може да изкипи, защото подава топлината на импулси и някак в центъра само, много интересно незнам точно как, но не кипи. И други такива, примерно ако пусна програма а не сложа нищо свири и изключва

# 209
А моя и ми говори Joy
на руски!

Общи условия

Активация на акаунт