Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 196
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 870

Да вярно е че има и евтини модели  , но това са уреди за готвене на ориз а не кукъри които се обсъждат в темата.

# 871
Ако някой си вземе новия Филипс, да не си трае..Да каже как е... Simple Smile

# 872
  • Варна
Здравейте мадами!
За сватбата преди 2 години и половина ми подариха Delimano 8 в 1. Веднъж пробвах да сготвя с него, даже не помня какво беше, но реотана, който загрява купата, остави изгоряла следа вътре в керамичното покритие. Имате ли същия проблем, и дали пречи на бъдещата работа на уреда. От две години седи захвърлен в шкафа и ми се иска да го извадя, но не ми се хвърля храна, ако не става...
Също, рецептите, споделени за кукъри стават ли за това делимано?
Благодаря ви!
 Hug

# 873
Момичета, гледам трите Редмънд на пазара и се чудя кой да взема. Каква е разликата между RMC-M4502E и M90E. Не мога да разбера имат ли функция под налягане и бавно готвене и двете? И всъщност заслужава ли си втория по-високата цена?

# 874
  • София
 И двата не работят под налягане. М90 има бавно говене. За другия не е написано изрично, че има.

# 875
  • sofia
Днес в емаг имаше редмонд 90 за 240 лв и си взех още един. Емаг продаваше а вносителя Денси изпълнява поръчката. Та ми се обадиха и разбрах че са изключително учудени от разграбването днес, даже не е стигнал за всички. Възнамеряват да внесат и аксесоари и купи до нова година,  казах им да внесат и аерогрил.  Тъй че ще имаме избор скоро.

# 876
Здравейте, извинявам се че така нахълтвам при вас, но ми трябва мнение за този продукт:
http://www.emag.bg/multicooker-arielli-860w-5-l-tajmer-amc-5016/ … ODUCT_ACCESSORIES
Ще кажете ли според вас дали си струва? Цената в момента ме устройва идеално и мисля да си направя коледен подарък, само че все пак искам мнение от някой по - компетентен...Благодаря  bouquet

# 877
Днес в емаг имаше редмонд 90 за 240 лв и си взех още един. Емаг продаваше а вносителя Денси изпълнява поръчката. Та ми се обадиха и разбрах че са изключително учудени от разграбването днес, даже не е стигнал за всички. Възнамеряват да внесат и аксесоари и купи до нова година,  казах им да внесат и аерогрил.  Тъй че ще имаме избор скоро.
Дано внесат!Аз си поръчах купа вече,ама здраве да е!Ще чакам още неща...Денси предлагат всичко на марката уред за мляко,сокоизстисквачка,месомелачка,пасатор..тукмо днес гледах за аксесоари,ама няма...

# 878
VIO Може да се намери и по-евтин. ето линк http://get.bg/arielli-multifunkcionalen-ured-multicooker-amc-5016.html. Не знам за този. Аз имам arielli amc-5030. Взех го миналата година, съшо като новогодишен подарък. Честно казано не бях сигурна, че имам нужда от такъв уред и го взех за проба. Не съжалявам. Върши ми чудесна работа и до момента не е показал никакви дефекти.

# 879
VIO Може да се намери и по-евтин. ето линк http://get.bg/arielli-multifunkcionalen-ured-multicooker-amc-5016.html. Не знам за този. Аз имам arielli amc-5030. Взех го миналата година, съшо като новогодишен подарък. Честно казано не бях сигурна, че имам нужда от такъв уред и го взех за проба. Не съжалявам. Върши ми чудесна работа и до момента не е показал никакви дефекти.

Много ти благодаря  bouquet И понеже съм много, много новак по темата, един лаишки въпрос - може ли да готви без надзор? Мога ли да заредя яденето сутринта и като се върна от работа да ме чака готово? Или много искам, а  Mr. Green

# 880
  • Балчик
Може. Peaceсамо дето през лятото е почти неприложимо, ако излизаш рано сутрин и се прибираш късно вечер.

# 881
Е, лятото ще го мислим. Мисля да го взема, пък каквото сабя покаже. Благодаря много на включилите се, страхотни сте  bouquet
П.П. Сега като ми го доставят пак ще ви тормозя с въпроси, да знаете  Mr. Green

# 882
Може. Peaceсамо дето през лятото е почти неприложимо, ако излизаш рано сутрин и се прибираш късно вечер.
Не схванах идеята защо да е неприложимо.  Blush Съвсем искрено моля за разяснение. Simple Smile
Отскоро ви следя, харесва ми мисълта да имам такъв уред вкъщи, но се чудя дали сега ми е толкова спешен.... Май е по-добре да попрочета, поразуча и тогава да се хвърлям. Simple Smile

# 883
Ами лятото температурите са високи и може да се развалят продуктите . Нали идеята е отложен старт.
 За мен мултикукъра си е полезна вещ.

# 884
Ами лятото температурите са високи и може да се развалят продуктите . Нали идеята е отложен старт.
 За мен мултикукъра си е полезна вещ.
+1  Това е уредът който се ползва най много у нас! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт