Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 199
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 350
И аз да се включа.Имам този Редмонд -НЕ Е ХЕРМЕТИК.Има програма печене.Аз също съм за Ойя.Дано успея да си купя някой ден...мечти Heart Eyes Grinning

# 1 351
Аз също съм за Ойя.Дано успея да си купя някой ден...мечти Heart Eyes Grinning
И аз така Heart Eyes... ще роня сълзи още дълго време.  Crazy
Поне се сдобих с купата и сега съм вери хепи...  Mr. Green Laughing

# 1 352
  • Ст.Загора
А Фърст само под налягане ли работи? В смисъл има ли вариант да се отваря по време на готвене да се разбърка? Хич не съм на ясно.
Може и да не затваряш капака , тогава ще си е като на обикновен котлон сготвено ястието . Което аз не препоръчвам , обесмисля се ползата от този чудесни  уреди  .

# 1 353
А Фърст само под налягане ли работи? В смисъл има ли вариант да се отваря по време на готвене да се разбърка? Хич не съм на ясно.
Може и да не затваряш капака , тогава ще си е като на обикновен котлон сготвено ястието . Което аз не препоръчвам , обесмисля се ползата от този чудесни  уреди  .

Съгласна съм с написаното. Няма какво да разбъркваш- то си знае работа.  Simple Smile
Кога ще сготвиш зелеви сърми за 25-30 мин? Слагам всичко сурово и за 30 минути стават превъзходни. Simple Smile

# 1 354
  • Ст.Загора
 Точно зелевите сърми бяха първото изпитание в херметика , за 30 мин. бяха се сварили , така че все едно са врели 3 часа на обикновен котлон .

# 1 355
Добро утро!
 А какво ви е мнението за този:
http://www.emag.bg/multicooker-philips-980-w-5-l-avtomatichni-pr … -70/pd/DQS3JBBBM/

А за марката Arielli какво ще кажете?

# 1 356
  • от Луната
Този не е херметик. Ще си позволя да цитирам мнението на жена ползвала и херметик и обикновен кукър "Филипса е просто модерна електрическа тенджера". Не че е лош, но не скъсява времето за готвене, както е при херметика. Аз имам Гоние за 135 лв на промоция беше и съм супер доволна. Имам и халогнека и ползвам нейния капак като ми се налага да запичам нещо отгоре за 5 мин, като баница например  Mr. Green

# 1 357

Ако ще даваш 190 лв за този Филипс, по-добре Горението. А ако ти се дават 20 лв повече, си вземи Ойя-та.
Херметикът пести време, и вкусът е супер.  Grinning

# 1 358
  • Ст.Загора
Добро утро!
 А какво ви е мнението за този:
http://www.emag.bg/multicooker-philips-980-w-5-l-avtomatichni-pr … -70/pd/DQS3JBBBM/

А за марката Arielli какво ще кажете?
Това е първия ми кукър , готвиш си в него все едно на котлон , но в даден момент се изключва програмата и ястието остава топло . И един голям минус , изключително трудно почистване , то не са филтри , улеи и завъртулки по целия кукър . За двойно по ниска цена се сдобих с кукър хеметик , които хем лесно се почиства , хем бързо готви . Какъвто и херметик да избереш , няма да съжаляваш .

# 1 359
Добре де имам херметическа тенджера на тефал  newsm78 е каква е разликата с кукър херметик? Това ,че и засичам време предполагам? Аз не бих посмяла да оставя херметик без наблюдение ,това си ми е лично мнение  bowuuФилипса го нагласям и излизам ,за къде да бързам като ме няма  bouquet В кукъра слагам всичко и той да готви , ако ще добавям и завъртам рецепти ,имам страхотни фурна и котлони като имам време си играя  chef

# 1 360
И аз имам котлони и фурна, слоукукър... Laughing Сега обаче готвя само в Горението. Котлона и фурната ползвам изключително рядко.  Grinning
Какво да оставяш без наблюдение? То всичко става за половин час. Simple Smile

# 1 361
Добре де имам херметическа тенджера на тефал  newsm78 е каква е разликата с кукър херметик? Това ,че и засичам време предполагам? Аз не бих посмяла да оставя херметик без наблюдение ,това си ми е лично мнение  bowuuФилипса го нагласям и излизам ,за къде да бързам като ме няма  bouquet В кукъра слагам всичко и той да готви , ако ще добавям и завъртам рецепти ,имам страхотни фурна и котлони като имам време си играя  chef
Стефани, и аз така, в интерес на истината чудесна работа ми върши Филипса, и аз "готвя" като ме няма,...та затова времето му не ми пречи...върши си ми работа и за кисело мляко и за сладка, че и буркани варя, че и кекс се научих там да "правя"...до тогава кекс у нас не се печеше hahaha hahaha
Харесвам и херметиците като идея и искам да имам две кухни Hug Hug Joy

# 1 362
Много съм доволна от Горението, мъжът ми прояде миш-маш, уморяван под налягане.
Боба днес се сготвих умопомрачително бързо  Shocked .
И не знам защо но е по-вкусно.

# 1 363
Здравейте!
 Значи от написаното от вас разбрах, че по-добрия вариант е да бъде херметик. Ако взема First Austria или Gorenie също ще мога да извършвам всички операциии - варене, пържене, печене, на пара, функцията за ориз? Нали не всичко става силно задушено? Имам допълнителна решетка за готвене на пара - метална. Тя ще може ли да се ползва за тях?
 Ох, много се запалих!  Crazy Дано да си взема добър и да мога да се оправям с него.

# 1 364
Здравейте!
 Значи от написаното от вас разбрах, че по-добрия вариант е да бъде херметик. Ако взема First Austria или Gorenie също ще мога да извършвам всички операциии - варене, пържене, печене, на пара, функцията за ориз? Нали не всичко става силно задушено? Имам допълнителна решетка за готвене на пара
Филипса може всичко това, за херметиците не знам Joy

Общи условия

Активация на акаунт