Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 338 971
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Нати и аз затова си харесеам Филипса, освен това го мъкна по почивки, в които имаме кухня, за варене на яйчица, пържене, спагети...ето сега ще го помъкна на Халкидики Simple Smile
Мими, ти ме уби с кукъра на Халкидики Simple Smile Аз на почивките си почивам и от готвенето и кукъра си почива от мене Simple Smile. Случва му се да го разходим по кратки набези за уикенда до някоя наша или приятелска вила. Едно време детето като беше между 1 и 3 години носехме разни уреди за готвене, беше ми любим този на пара, защото беше голяма за бебешките бурканчета а мене ме беше страх да я храним по заведения.

# 1 636
Ами той сам си готви...обикновено имаме закуска от хотела, но тя е до 10 , а щерката става след това и я изпуска...и се почва свари ми макарони, свари ми яйца..апартаментът е с кухненски бокс Wink

# 1 637
  • София
Божеее, какви неща готвите в тях- дори варени яйца. Никога не бих се сетила!
Моята идея за такъв уред дойде точно от лятната ни почивка- там имаше една баба рускиня, която готвеше на мултикукър и все ухаеше апетитно, та и аз оттам се запалих да си вземем. Та, тази баба ми свари царевица в уреда/ съжали ме, като ме видя, че ще я варя на обикновен стар котлон, собственост на квартирата/ Стана божествена тая царевица, крехка и сочна.
И аз имам идея да си го влача по почивки.

# 1 638
Магнолче, уредът грешка няма, това ми е най верния помощник....така сладко си похапваме от него...ако се развали имам заделени пари и веднага купувам нов! Само да е живот и здраве все ще си го нося с мен.....сега имаме една чудна тераса, слагам го там и пей сърце! Подсетиха ме да го нося едни мами, които го мъкнели по къмпинги.... Party

# 1 639
А варенето на царевица/яйца и пр. с колко вода става? Thinking Като в нормална тенджера да покрие или?

# 1 640
А варенето на царевица/яйца и пр. с колко вода става? Thinking Като в нормална тенджера да покрие или?
Да,малко над тях..
 Simple Smile

# 1 641
Благодаря Hug И един мунски въпрос...на boil, нали? Embarassed

# 1 642
Благодаря Hug И един мунски въпрос...на boil, нали? Embarassed
По добре на стю, бойл ври много буйно... Simple Smile

# 1 643
Благодаря  bouquet

# 1 644
  • Пловдив
MAMA GALQ, Десислава Атанасова предлага тук: https://www.facebook.com/groups/522574357918690/.

този вариант е доста оскъпен , друг има ли ?
или ако някой поръчва да се обади поне доставката до БГ да поделим ??

# 1 645
MAMA GALQ, Десислава Атанасова предлага тук: https://www.facebook.com/groups/522574357918690/.

този вариант е доста оскъпен , друг има ли ?
или ако някой поръчва да се обади поне доставката до БГ да поделим ??
Аз съм разглеждала много варианти,но се спрях на Десислава Атанасова.Много сайтове имат оферти,но никой не иска да праща до нашата страна.Ако имаш приятели там?Аз имам ,но ми стана неудобно .Приятелката ми идва с две деца,много багаж и моя кукър да мъкне.Не съжелявам и за една стотинка,която съм дала...

# 1 646
А ползва ли се гаранция? Аз имам филипс и майка ми обзаведох с такъв ,но моя приятелка е навита на Ола - та се чудех ,ако купи през Десислава и има гаранционен проблем  Hug случва се все пак ? как се действа и за чия сметка  newsm78

# 1 647
Гаранцията  е 2 години. Трябва  да се пази кашона на уреда.Връщането я за сметка  на купувача.

# 1 648
Гаранцията  е 2 години. Трябва  да се пази кашона на уреда.Връщането я за сметка  на купувача.
Значи съм разбрала правилно ! Гаранцията е Франция  bouquet bouquet bouquet 80 лв е доставката и ако нещо и стане на Олата 80 натам и 80 насам ......а забравих и куриерските в БГ !!!!! Няма начин просто ,поне за мен не е оферта Hug 140 Ола  + 80 доставка =220  и няма гаранция  Hug

# 1 649
  • UK
 Купих аз Тефала 45 в 1.
 Много съм доволна , правих зеленчуци на пара - станаха супер .
 Свинска кавърма -малко не бях преценила водата и ми стана доста соса , но беше супер
 Правих свински джолан два поредни дни -превъзходно, даже бебето не спря да яде.
 Днес една леща сварих , но пак не си прецених водата и малко воднисто се получи .
 Трудно ми със сферичната форма на тенджерата да преценявам количеството , но ще му свикна.

Общи условия

Активация на акаунт