Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 959
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 2 010
За мен по-големият проблем би бил, че това покритие се е изронило най-вероятно върху храната, иначе външният вид не би ме притеснявал. На колко е мултикукъра, че така се е захабил капака?

# 2 011
  • София
На мен също ми прилича на паднало покритие или на окислено по някакъв начин. Това, според мен, не е нормано ссътояние на капака. Ако е в таранция, непременно позвъни в сервиза, а иначе и да не е вече в гаранция, пак е добре да се попита някой техник.

# 2 012
в гаранция е още около 9м, ще се опитам да се свържа с тях

# 2 013
здравейте момичета  Hug обмислям покупка на херметик и малко съм раздвоена дилемата ми е да си взема OLLA с допълнителна купа и халогенен капак или да взема FIRST с допълнителна купа OLLA и халогенен капак пак OLLA. От една страна OLLA ще има повече програми от FIRST, от друга страна пък ме притеснява че ако OLLA се развали с гаранцията е много сложно? Посъветвайте ме вие кой вариант бихте избрали

# 2 014
Бих избрала Олата, място за сравнение с Фърст няма! Simple Smile
Олата е степени нагоре....малко вероятно е да даде дефект!

# 2 015
Олла си вземи моята и на моята приятелка са пушки няма проблем.Аз съм доволна!

# 2 016
Като чакаща Оля, ясно е какво ще те съветвам. Това с гаранцията и аз съм го мислила, но по-добре да не опираме до този момент, че и тук не е лесна процедурата!

# 2 017
  • Ст.Загора
 И аз да се включа , имам FIRST , след година ползване си смених купата с последната на OLLA . Следващата ми покупка ще е халогенен капак. Просто ти се замисли струва ли си въртележките с покупки на отделни аксесоари , или направо си поръчай  OLLA , ще ти излезе около 100 лв. повече.

# 2 018
  • Spain
Moмичета говорите си за Оя и реших да попитам, някои има ли този по евтин вариант на Оя , 5 литровия....насочила съм се към нея и искам съвет дали си струва.....
https://www.pccomponentes.com/cecotec-beta-5l-robot-de-cocina
Дори намерих друг сайт в които е по евтина (40 евро).кажете ми голяма ли е разликата с по големите варианти,освен вместимостта...примерно какво не бих могла да направя в тази, а в другата да...

# 2 019
  • Paris, France
Хада Деспиенада, показания кукър няма налягане, има само 3 температури и купата е като на старите Оли - от тефлон Дайкин, който до максимум година ще е издран. Моят кукър го взех на тази цена, и той е 5литров, но купата 6та година с ежедневно изтезание не е мръднала, кап4ица вода не е капнала на плота и мога и на леглото си да го сложа и пак няма да омирише нито окапе наоколо. И да, понеже ми е малка кухнята, за Коледа след 15минутно завиране, понеже нямах мяст, то4но върху спалнята се доготвяха сърмите, не се шегувам. Масата ми трябваше за то4ене. Не са много по-големи 6литровите, но ка4еството е друго. Показания от тебе не си струва според мене, защото за същите пари ще си купиш подобен от Карфур или Лидъл, няма да плащаш доставка и ще си имаш 2-3г гаранция на място. За функциите които има Олла ГМ от Ф нагоре си струва всяка стотинка + неудобството за доставка и гаранция ако се слу4и нещо.

Няма голяма разлика между 5 и 6 литровите. За пе4ене на сладкиши, тортили и хляб, дълбоко пържене и 8-10 порции боб, леща, супи, гюве4, сърми, мусака, тажини, къри, ориз, и подобни на мене 5 литра ми стигат. Ние сме 4 4овека и за ежедневните ни нужди кукъра стига. Не мога да изпе4а вътре цяло 1-1.5 кг пиле, то не се побира и няма и да седна да го пека там. Не ми стига за баница, по-ниски и широки кексове, и за пове4е порции. Абсурд е да наготвя в него за нас и още 2-3 семейства като нашето, но ориз за 10-15 порциики като гарнитура прави идеално. По Коледа го скъсвам от ба4кане. 2-3 сладкиша, сърми зелеви и лозови, боб, тънко телешко с кисели краставици вътре и увито и скрепено с конец, картофи за салата итн. После сърмите ги нареждам в глинени тави и допи4ам на силна фурна. Ако ги правя на фурна отиват поне 2-3 4аса а така за 45 минути са готови - 30мин налягане и 15 допи4ане. През това време пека хляба и баницата. Бобът го посваря под налягане и после с подправките в гърнето на фурна. По Коледа плащахме 10-15 евра пове4е газ а откакто го имам 3-5 максимум. А газта е евтина. Това може и не може моят кукър. Аз нямам опция дълбоко пържене, но не ми и трябва и на котлона, който е газов ми е по-лесно.

Избери друг уред според мене! Успех

# 2 020
Здравейте имам мултикукър делимано от стария модел незнам как се води май 5л един черен. Седи си в шкафа, все не намирам какво да сготвя в него. Търсих из интернета, рецепти, превод на функциите, е ненамирам нищо. Готвила съм пиле с ориз май и един път пробвах боб, не ми се получи. Моля за малко помощ. Като гледам другите уреди имат много повече функции. Този ми го подариха,но май не е особено популярен и използваем.

# 2 021
  • София
 Ами щракни му поне една снимка, за да се види какво представлява. Може пък изобщо да не е мултикукър Peace.

# 2 022
Момичета, днес намерих време и се свързах със сервиза на филипс, за частта от капака. Оказа се че я нямат налична, но ще я заявят и ще ми я доставят, цената и ще е 18лв. Не съм питала дали гаранцията го покрива, понеже не ми се занимава с това. Пиша информативно ако случайно някой се сблъска с този проблем  Peace

# 2 023
Ами щракни му поне една снимка, за да се види какво представлява. Може пък изобщо да не е мултикукър https://www.google.bg/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2F … ct=mrc&uact=8 ето такъв е моя

# 2 024
Пепи, ми екстра ти е машинката...виж на копчетата какви програми имаш и запретвай ръкави! Simple Smile
Ако не разбираш програмите снимай дисплея и ще ти ги преведем! 
Hug
Този няма опция запържване, но може да готви много неща...!

Общи условия

Активация на акаунт