Бременост или не ?

• 2 454
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, нова съм в този сайт.. но имам проблем ако мога да го нарека така и търся вашите съвети.. с приятеля ми правим опити за бебе първия опит беше на 26.10.14г.. когато бях точно в овулация.. 29.10.14 и 31.10.14 също правихме опити, но от два три дни ми е доста трудно да ходя до тоалетната .. имам болки  в гърдите, придърпване ниско долу и от към пъпа, болки в кръста и дори вчера ми прилоша от цигарен дим... трудно заспивам вечер и съм вечно гладна... всичко това е от 2 3 дни... моля ви помогнете ми дайте ми съвет.. знам че е  много рано за тестове... благодаря предваително...

# 1
Аз не разбрах какъв точно е проблема  Thinking Описаните симптоми не са нищо странно или притеснително. Дори да си забременяла...то са минали едва няколко дни, много е рано и за симптоми и за прогнози. Единствено мога да ти пожелая да се е случило, бъди спокойна, мисли положително и чакай закъснение  Peace

# 2
Дори и да има бременност, прекалено е рано да усещаш симптоми. Самото оплождане и имплантация в матката отнема няколко дни. Няма как вчера да сте правили секс, примерно и днес вече да се усещаш бременна  Peace По-скоро причината е друга, за описаните неща. Тест можеш да направиш 10-тина дни след акта. Най-сигурно на втори-трети ден от закъснението на цикъла.

# 3
Ще ти кажа как аз забременях малкия ми принц! Започнахме да правим опити и явно тогава съм била в овулация защото след няколко дена започнаха да ме болят гърдите! Казах на мъжа ми спираме опитите така с болезнени гърди нямам желание, а то взело че станало, защото 3 дена ми закъсня направих тест беше 2 черти! Така, че това за ранните симптоми аз го вярвам защото при мен си беше точно така! Стискам палци да си бременна мила , но изчакай закъснение за да не се разочароваш!  Naughty

# 4
Болезнеността в гърдите са симптоми за овулацията ти, не на бременност.  Peace
Оплождането и имплантацията отнемат до няколко дни, бе хора. Как така, 3-4 дни след секса, вие вече изпитвате симптоми?  newsm78 Та то организма още не е разбрал, че има бебе, ама вие усещате...
Въпрос на внушение, според мен.

# 5
Болезнеността в гърдите са симптоми за овулацията ти, не на бременност.  Peace
Оплождането и имплантацията отнемат до няколко дни, бе хора. Как така, 3-4 дни след секса, вие вече изпитвате симптоми?  newsm78 Та то организма още не е разбрал, че има бебе, ама вие усещате...

Никога не ме болят гърдите по никакъв повод дали овулация или преди цикъл! След като започнаха да ме болят гърдите спряхме опитите за бебе, но то вече беше станало! Ти как си обяняваш това? Аз за мен си бях сигурна че съм бременна!

# 6
Вече съм го обяснила. Ще добавя и убеждение. Останалото е добро стечение на обстоятелствата. Но пък знам ли, може и да има такива силно чувствителни майки, дето да усещат разни неща... Аз не съм от тях. Нямам такова шесто чувство. Доверих се на медицината за потвърждение.  newsm78 Ама какво ли разбирам и аз. Само съм чела тук там, как ставали нещата, чисто от физиологична и медицинска гледна точка, но какво е то, в сравнение с "провидението". Grinning Живи и здрави, равдайте се на бебчета и това е. Кой какво усетил, кога го усетил, не е толкова важно. Важното е да има дечица.  Peace

# 7
Може да си забременяла преди това. newsm78
И аз си мисля,че е доста рано за симптоми за бременност.При мен започнаха към 10-20 ден някъде след зачеването.Първото,което се прояви е сънливост и силно главоболие..Всяка свободна минута бях в хоризонтално положение. Laughing
Ако си направиш тест сега,мисля че ще покаже.Пък ако не по-натам пак ще направиш.
Успех! Peace

# 8
За симптом като глад е найстина доста рано...При мен седмица след предполагаемата овулацията започна да ме боли лявата гърда само и то до полудяване ,едва се къпех дори.....тогава и реших да направя тест.Датата на която направих теста беше осем дни преди дата за цикъл и ми излезе положителен резултата.Така че ако дата на МЦ е близо нищо не ти пречи да направиш тест.Когато очакваш да забременееш е много трудно да изчакаш закъснение Simple Smile  Успех !

# 9
Благодаря ви момичета, явно всички симптоми са си имали значение и това си е бременност Simple Smile изчаках датата на МЦ и не ми дойде направих си тест иии хоп 2 черти Simple Smile) Консултирах се по телефона с акушер-генеколог и наистина си е било възможно толкова рано да се появят признаците Simple Smile ...  Grinning  bouquet  По-щастлива от мен нямаа Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 16:49 от Kremenakk

# 10
добре аз също искам да попитам дали е възможно?  Rolling Eyes
Hа 17.10 бях на гинеколог за цитонамазка и той ми каза че всичко е наред. На 25.10  имах  редовен МЦ малко след това започна да ме боли корема малко под пъпа, силни болки в кръста долу, таза, започна да ми се гади от миризмата на риба и започнах да ям малко повече от обичайното. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ БРЕМЕННА?!?
(искам да вметна че не сме правили опити да забременея но не сме се и пазили просто си казахме - "каквото дойде" възможно ли е малка част от спермата да  е попаднала на точното място  в точното време?)  newsm78

# 11
Kremenakk, честито и леко бременеене Simple Smile

добре аз също искам да попитам дали е възможно?  Rolling Eyes
Hа 17.10 бях на гинеколог за цитонамазка и той ми каза че всичко е наред. На 25.10  имах  редовен МЦ малко след това започна да ме боли корема малко под пъпа, силни болки в кръста долу, таза, започна да ми се гади от миризмата на риба и започнах да ям малко повече от обичайното. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ БРЕМЕННА?!?
(искам да вметна че не сме правили опити да забременея но не сме се и пазили просто си казахме - "каквото дойде" възможно ли е малка част от спермата да  е попаднала на точното място  в точното време?)  newsm78
След като не сте се пазили, да, възможно е. Дали си забременяла обаче няма как да знаем. Успех  Peace

# 12
Когато решихме с моя съпруг да си имаме бебе постоянно четях и следях за всичките онези ранни симптоми.Истината е,че когато разбрах,че съм бременна нито ми се е гадело,нито ми се е пишкало по-често,нито ми се е ядяло нещо специално,абе въобще никакви симптоми.Единственото,което усещах вече в деня преди цикъла е,че всеки момент ще ми дойде и даже си сложих и превръзка,болката беше същата.За моя голяма радост на следващия ден си направих тест и видях двете чертички:)

# 13
Когато решихме с моя съпруг да си имаме бебе постоянно четях и следях за всичките онези ранни симптоми.Истината е,че когато разбрах,че съм бременна нито ми се е гадело,нито ми се е пишкало по-често,нито ми се е ядяло нещо специално,абе въобще никакви симптоми.Единственото,което усещах вече в деня преди цикъла е,че всеки момент ще ми дойде и даже си сложих и превръзка,болката беше същата.За моя голяма радост на следващия ден си направих тест и видях двете чертички:)

А болката ти спря ли после , защото в момента ме боли точно всякаш всеки момент ще ми дойде ?

# 14
Болката продължава известно време ,при мен беше поне около седмица и половина две,после спря и после всеки месец има по ден два когато наболява малко ,което се получава от разтягането.Докато болката е какватоти е била по време на цикъл няма проблем ,но стане ли по силна и постоянна със сигурност трябва да се потърси лекар

Общи условия

Активация на акаунт