Ако не беше така, досега сто пъти да си бяха признали, че излизат

Или изобщо нямат връзка и няма какво да признават е другото...
За мен е прекалено да се смята, че Фахрие не може да направи такова нещо

Защо Бурак да може да направи нещо подобно, а ФЕ да не може

Така, че за разлика от вас, аз не мисля, че Бурак и Фахрие са заедно след като се е разделил с Чапа

Дори и да са били в лоши отношения, приключили или каквито и да са, официално Бу беше с Чапа и Чапа беше канена на сватбата на сестра му.
Ето за това не съм много сигурна - че е била канена. Тогава очаквахме с нетърпение да видим дали ще се появи на сватбата и беше голямо облекчение, че я нямаше. И веднага тръгнаха статиите, че двамата са се разделили и на следващия ден се появи официалното потвърждение за раздялата.
Да за последните три месеца имат една снимка заедно - сладоледена и една статия (Гани, благодаря, че подсети) колко Бурак бил супер човек и как направил с дъщеря им това, което те не са могли - четено между редовете - превъзпитал я е (така ми звучеше на мен тази статийка).
Това от сегашни време на събитията.

Официално може да е бил неразделен с Чапа, но и официално и неофициално не е бил с Фахрие - тоз казал, онзи дочул - това изобщо не е информация. Може пък Бурак да не е искал да се показват

И на мен не ми пречи, ако са били двете по едно време с Бурак, но си мисля, че това не е така - поне физически. Съгласна съм, че симпатии и влюбване е имало много по-отдавна - още от първите месеци на снимките и Чапа не може да не е почуствала това, но със всичките си изтъпления само е наливала масло в огъня. И Чапа твърдеше, че не е пристъпяла на снимачната площадка и не е имало сцени на ревност, но има снимка с режисьора о снимачната площадка - с Чаган Ърмак
Но каквото е станало е станало и което е най-важното - ние никога няма да разберем истината - нама кой да ни я каже

Така, че да си ги чакаме да се намъдрят и да се покажат вече