След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 022
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца
Аз пък мисля, че е твърде вероятно, ако е вярно изобщо, че имат връзка, то тя да е стартирала преди Бурак и Чапа да се разделят.

Ако не беше така, досега сто пъти да си бяха признали, че излизат  Peace
Или изобщо нямат връзка и няма какво да признават е другото...

За мен е прекалено да се смята, че Фахрие не може да направи такова нещо Shocked Това "нещо" си става всеки ден- хората се влюбват и тя е човек, какво толкова има newsm78
Защо Бурак да може да направи нещо подобно, а ФЕ да не може Embarassed newsm78 newsm78

Така, че за разлика от вас, аз не мисля, че Бурак и Фахрие са заедно след като се е разделил с Чапа Peace

Дори и да са били в лоши отношения, приключили или каквито и да са, официално Бу беше с Чапа и Чапа беше канена на сватбата на сестра му.

Ето за това не съм много сигурна - че е била канена. Тогава очаквахме с нетърпение да видим дали ще се появи на сватбата и беше голямо облекчение, че я нямаше. И веднага тръгнаха статиите, че двамата са се разделили и на следващия ден се появи официалното потвърждение за раздялата.

Да за последните три месеца имат една снимка заедно - сладоледена и една статия (Гани, благодаря, че подсети) колко Бурак бил супер човек и как направил с дъщеря им това, което те не са могли - четено между редовете - превъзпитал я е (така ми звучеше на мен тази статийка).
Това от сегашни време на събитията.  Mr. Green Mr. Green
Официално може да е бил неразделен с Чапа, но и официално и неофициално не е бил с Фахрие - тоз казал, онзи дочул - това изобщо не е информация. Може пък Бурак да не  е искал да се показват  Mr. Green Mr. Green, за да не наранява Чапа.
И на мен не ми пречи, ако са били двете по едно време с Бурак, но си мисля, че това не е така - поне физически. Съгласна съм, че симпатии и влюбване е имало много по-отдавна - още от първите месеци на снимките и Чапа не може да не е почуствала това, но със всичките си изтъпления само е наливала масло в огъня. И Чапа твърдеше, че не е пристъпяла на снимачната площадка и не е имало сцени на ревност, но има снимка с режисьора о снимачната площадка - с Чаган Ърмак

Но каквото е станало е станало и което е най-важното - ние никога няма да разберем истината - нама кой да ни я каже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Така, че да си ги чакаме да се намъдрят и да се покажат вече  Mr. Green

# 166
  • Враца
Скрит текст:

Ще чакаме запис и рускините да преведат ooooh! ooooh!

След предаването е тази Туба е звъняла да пита Mr. Green Mr. Green

Още вчера разбрах, че всичко е нагласено Peace Как до вчера все говореха, че правят пиар Бу и ФЕ и изведнъж много вътре в нещата се оказа, че е тая .... Mr. Green

Ето накратко превод - тази май първо говори, после пита дали е било така  ooooh! ooooh! ooooh!
Добре, че е получила потвърждение от Чапа  ooooh! ooooh!
А дали всичко е така  ooooh! ooooh!
Цитат
Bonya Qasanova
NOVAYA TEMA DNYA )))ZNACHIT SEQODNYA TUBA UNSAL SKAZALA CTO POSLE PROQRAMMI POZVONILA CAPE SPRASHIVAT TAK LI BILO DELO))A ONA SKAZAV CTO YA V PARIJE NE V TURCIYI NO VSE TAK I VSE TAK I EST TAK BILO)) INTERESNO ODNO U CELOVEKA OTNASHENIE NOVIE A ONA PRODOLJAET KOMMENTIROVAT VSE ETO...POTOM POSMOTREV POPODROBNEE RASSKAJU CTO BILO

# 167
Анджи, всеки си има право на мнение, но моето е, че пряко или косвено Фахрие е фактор в раздялата между двамата-Бу и Чапа.

А тези дати, които ти си ги написала са наши приумици.
Да не забравяме, че на откриването на дюнерджийницата Чапа беше плътно до Бу, родителите й присъстваха също, имат и обща снимка с родителите на Бу.
В дискотеката ги снимаха също със скрита камера- Чапа се беше навела до Бу и само ние виждахме, че тя му се натиска Peace
Навсякъде той я представяше като негова приятелка и че тя го подкрепя- не ми се търсят последните му репортажи, когато беше в джипа и го питаха Peace

Да не забравяме, и че колкото и да не ни се иска отношенията между нея и сестрата на Бу, майка му са поне за пред хората отлични Wink

Фахрие не може да се похвали с нищо от това Peace

И преди съм писала, че общите изяви от септември до декември на Бу и Чапа са три, а след това са много повече.
Рускините я бяха разкостили снимката от НГ и се оказа, че не е фотошоп Wink

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 11:00 от lilitoKoleva

# 168
  • Враца
Тази нощ Фахрие е лайкнала тази фотка
Демет Оздемир (Аля) и Мелиса Аслъ Памук (Айше)  (много приятни момичета  Heart Eyes)

# 169
Дали да вярваме на Чапа може да каже само Бурак, ако и падне на нивото.... Crossing Arms

Ама така искам да й натрие носа със снимки от годеж или даже сватба Praynig Praynig Praynig Praynig

# 170
Добро утро  Hug

bouquet  bouquet  bouquet

Дано скоро се случи нещо хубаво,че нещо тъмни облаци са надвиснали  Praynig

Толкова много и обстоятелствено сте писали Hug
Аз си мисля, че връзката на Бу и Ч. по време на Чучулигата беше вече напълно изчерпана и поддържана единствено от напъните на Ч. Половин година след като започват връзката си се заговаря за скандал между тях, тогава когато го хващат за употреба на алкохол. След това има множество такива новини за раздели и караници. Не знам защо но на мен ми се струва че той никога не е бил влюбен в Ч- тя да, но той не. Какви са били причините да е с нея, не знам - Но познавам такъв тип момичета като Ч, а  тя е от тоя тип момичета нахални , навлеци, които като искат някой мъж не го остават на мира, докато не стане техен.

# 171

Ама така искам да й натрие носа със снимки от годеж или даже сватба Praynig Praynig Praynig Praynig
Praynig
И аз много искам да се случи, тогава тая ще си умре от яд, злоба и завист   Mr. Green

# 172
  • Враца
Анджи, всеки си има право на мнение, но моето е, че пряко или косвено Фахрие е фактор в раздялата между двамата-Бу и Чапа.

А тези дати, които ти си ги написала са наши приумици.
Да не забравяме, че на откриването на дюнерджийницата Чапа беше плътно до Бу, родителите й присъстваха също, имат и обща снимка с родителите на Бу.
В дискотеката ги снимаха също със скрита камера- Чапа се беше навела до Бу и само ние виждахме, че тя му се натиска Peace
Навсякъде той я представяше като негова приятелка и че тя го подкрепя- не ми се търсят последните му репортажи, когато беше в джипа и го питаха Peace

Да не забравяме, и че колкото и да не ни се иска отношенията между нея и сестрата на Бу, майка му са поне за пред хората отлични Wink

Фахрие не може да се похвали с нищо от това Peace

Всички тези дати съм ги извадила от туитърите и инстаграмите  на Чаплата и Бурак и от датите на публикуваните съответни снимки във разкличните форуми - може да се разминават с ден два, но са почти точни със случилите се събития - събитията (демек не са измислени и наши приумици) Hug Hug Laughing Laughing

И в джипа, когато го питаха за Г-ца Джейлян - в пресата писаха, че е казал едно, а на видеото се оказа, че е казал съвсем друго, както винаги, относно госпожицата (не мога сега да открия видеото  ooooh! ooooh!, но мисля, че знам къде го има - но сега не мога)

Да за другите неща съм съгласна - ще ни се  Laughing Laughing Hug Hug

# 173
Толкова е нахална Чапа, че даже и въпреки, че уж има нова любов, пак е тръгнала да вади мръсотии от миналото Twisted Evil

Анджи, Hug имах предвид събитията свързани с датите, че ние си ги тълкуваме както искаме Peace Немалко пъти съм участвала в украсяването им Wink

# 174
Не знам за вас - но за мен картите са свалени.
Новината за сватба е с 99% вероятност за истина - защо тогава такава намеса и реакция.
Чапа лятото отрече да е правила изявления за раздялата си пред медиите и съчиненията спряха.
Възможно е за начало на някаква връзка между БУФ да приема туита на Елиф - Моят син е влюбен - пролетта newsm78 Нали маниера му на работа бе да е в приятелски отношения с колежките, с които работи...
Тази Туба защо първо говори - пък после се обажда за потвърждение....
Чапа нали вече веднъж се е обаждала в ефир...
Сега хем ме няма - хем знам какво става....
Бу да пусне един туйт - кратък, ясен... Аз обещавам, най-търпеливо да изчакам адекватен превод...
Сигурно затова се е нанесъл в дома на ФЕ - негова инициатива и воля - не щото ФЕ да е виновна....
 Heart Eyes

# 175
  • Враца
Лили, така съм съгласна - за тълкуването  Wink  Hug Hug
Майсторки сме в това  hahaha hahaha

Боня е писала нещо предназначено за Бурак, във връзка с тези предавания с тази Туба - Виви, ако можеш погледни какво е написала  Praynig  (Лили, или ако можеш ти  Praynig Praynig)
Да видим ще има ли някаква реакция  Laughing Laughing

Цитат
Bonya Qasanova
Жанар, NADEYUS BUDET CHITAT NE VSE CHITAET KONECNO... JE NEKOTORIE VREMENI U NIX NE MNOQO ..NO PROSTA XOTELA NAPISAT VICKAZATSYA MOJET I UVIDET

Цитат
Bonya Qasanova
Ирина, POKA MOJET BIT CTO I NEZNAYUT O PROQRAMME (има предвид Бурак и Фахрие) ONI JE MNOQIE TURECSKIY NEZNAYUT .. NO IZ TURKOV BILI

# 176
Може и наистина да се женят, а може и от злоба, че не знаят какво става между тях, защото така или иначе няма никакво признание и си търсят сензациите...

Така принудиха Бурак да признае, че са скъсали с Чапа Peace

Атакуват ги и очакват да разберат истината по този начин...
Ако се ядосат, може и да се разкрият- любовници ли са или не Peace

Анджи, Боня цял ден му пише на Бурак Joy Joy hahaha hahaha hahaha
"Любовта ти къде е?" "Защо позволяваш Къванч да я прегръща?" и подобни Joy Joy Joy hahaha hahaha
Каквото се сети и я интересува, но досега не й е отговарял Joy Joy

# 177

"Любовта ти къде е?" "Защо позволяваш Къванч да я прегръща?" и подобни Joy Joy Joy hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy
В единия туит пише " за смелост говоря"  Joy Joy Joy

Анджи, аз на Боня турския не го разбирам много-много, има думи, който дори и  речника ми не ги знае  hahaha Не, че аз знам турски добре, но пак мога да схвана смисъла, а тук не вдявам  Embarassed
Може би идва от това, че не пише с турска клавиатура, а на латиница  newsm78
Но в единия разбирам ,че казва нещо като да си защити любовта, за смелост говори  ooooh! само да не вземе  да  ядоса Бу с тия туитове
В първия туит пише още - Да покажел,че в  живота не всичко е материално, това направи

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 12:16 от vivonka

# 178

Joy Joy Joy Joy
В единия туит пише " за смелост говоря"  Joy Joy Joy

Когато напиша на Гуглето да ми търси за Бу и ФЕ , ми излиза Bonya Qasanova Shocked Mr. Green Joy Joy Joy
Синоним за БУФ Embarassed

# 179

Joy Joy Joy Joy
В единия туит пише " за смелост говоря"  Joy Joy Joy

Когато напиша на Гуглето да ми търси за Бу и ФЕ , ми излиза Bonya Qasanova Shocked Mr. Green Joy Joy Joy
Синоним за БУФ Embarassed
Joy Joy Joy Joy Joy
Лили, синоним на любовта на БУФ  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт