След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 031
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
 HugЗдравейте Hug

Преди няколко часа се прибрах  и едва сега изчетох всичко  ,но за мое съжаление не се е случило  отдавна чаканото  появяване на двамата без загадки, без криене......

Очаквах такова развитие  и намеса на Чапа и приятели и....Това протакане  им  даде  криле и надежда  ,че  могат  развалят тази връзка и любов.Игричката на богатите ....няма да е мой но  и  твой няма да е.

Не зная как ще продължат Фе и Бу ,но вече им сгорчават   много яко живота.

Жал ми е за тях.Не заслужават   по този начин да ги предъвкват в медиите.

Лили :l Hug
Ади Hug

# 151
Себи,  Laughing не пропусна много Embarassed Embarassed

Бу и ФЕ нямаха намерение много да протакат, почти се бяха разкрили и стана нещо Wink и пак беше свързано с Чапа- с първата статия за нея и новия й приятел...
Тогава започнаха да вадят стари снимки, както и сами написаха, от преди няколко дни, но по незнайни причини публикувани в един ден с новината за новата любов на Чапа Mr. Green Mr. Green
И сега вече и свидетели на връзката им започнаха да се появяват ooooh! ooooh! ooooh!

# 152
Цитат
Себи,  Laughing не пропусна много Embarassed Embarassed

Бу и ФЕ нямаха намерение много да протакат, почти се бяха разкрили и стана нещо Wink и пак беше свързано с Чапа- с първата статия за нея и новия й приятел...
Тогава започнаха да вадят стари снимки, както и сами написаха, от преди няколко дни, но по незнайни причини публикувани в един ден с новината за новата любов на Чапа Mr. Green Mr. Green
И сега вече и свидетели на връзката им започнаха да се появяват ooooh! ooooh! ooooh!

Свидетели на връзката на Чапа и Олтуг,ли???

Това са манекенките от лятото,дето правиха фиести по морето с актьорите,по басейните...

С тях беше в Париж,когато се появи с късите панталонки и ботушите Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

абе,дали ще му се хареват тия работи на това момче...нещо ме гложди...

# 153
Хм,сега се сещам....

В тези дни накоя от вас написа,че Джейлян е казала относно БУФ :

:До сватба няма да се стигне"

нали не се лъжа,..........

# 154
  • Враца
Скрит текст:

Ето още една причина  да не се обявяват официално - при тях е много сложна обстановката. Мисля, че ще излязат направо с новината, че ще се женят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз така си мисля Flutter Hug

Никой не ги спира, ама къде са  Mr. Green newsm78
Фе да се оправдава за киселото мляко може, я сега да я видя Mr. Green
Тогава каза, че на всеки може да се случи, ама да спиш с гаджето на друг не е за всеки Wink
Чакам включване някога Crazy

Честно казано, не виждам защо би трябвало Фахрие да се оправдава за нещо. Изобщо не е сигурно, че е спала с гаджето на този някой, докато те са били уж гаджета.  Thinking
Струва ми се че Фахрие е момиче със принципи и достойнство, момиче опарило се веднъж, не импулсивна, разсъдлива и не би започнала връзка с някой, просто ей така, за спорта, докато той не приключи и не изясни старите си отношения. А на него не му е било лесно да приключи с това.

На 9 юни официално съобщават за своята раздяла
Скрит текст:
Цитат
Burak Özçivit @ozcivit_burak  ·  Jun 9

2.5 yıllık ilişkimizi karşılıklı saygı çerçevesi içerisinde bitirmiş bulunuyoruz. Özel hayatın mahremiyeti nedeniyle ayrılığımızla ilgili

Ако Бурак е спазил 3-месечния срок за който споменава Чапа преди Нова година, значи са се разделили началото на март - когато тя замина в Тайланд с майка си   Mr. Green
А до раздялата им е имало много иди ми-дойди ми, уговорки, мрънканици и по медии доро, че за някой нямат време и е много дълъг снимачния ден, и е работа в дюнерджийницата  ooooh! ooooh! ooooh!

Значи: 
1. Около 24 декември излиза заявление на Бурак, че всичко межу него и Чапа е приключило. Чапа не е съглана и казва, че дори да е така, Бурак ще мълчи поне 3 месеца.
Малко преди това е заявлението му, че логото на дюнерджийницата не е по идея на Чапа, както усилено се говореше, а е дело и идея на неговия приятел художник - Дурук
2. Появява се снимка от празненство на Нова година в някаква дискотека (за мен е фалшива), която и Бурак качва в туитъра си без нито една дума покрай нея и след 10 дни я маха.
3. Следва откриването на дюнерджийницата - 10 януари, на което Чапа пристига направо от летището (така писаха тогава - била е май на ревю) за тези 10 дни няма общи снимки.
4. Следва интервюто на Бурак за ТВ канал и тогава някъде по столовете във видеото, се помотваше Чапа
5. За 14 февруари нямат снимки - следващите им снимки са на 17 февруари - излизат от някакво заведение заедно с Мерве и нейния хубавец  Grinning
Скрит текст:

6. Следват множество снимки с фенове, но Чапа йок - от началото на март - 08 март до 17 март - е на терапия в Тайланд  Mr. Green Mr. Green
7. На 18 април цветари му предлагат цветя за неговата любима г-ца Чапа - бурак е бесен - защо ли?  Mr. Green
Скрит текст:

За месец и половина общи снимки йок  Thinking

8.  20 април - прословутия сладолед  ooooh! ooooh!  - Бурак е изненадан от нападението на журналята  Mr. Green  Може би някакви отчаяни последни опити на Чапа за събиране  newsm78 newsm78  Не мога да си го обясня  ooooh!
И колажната снимка  със сладолед в колата  Mr. Green

Скрит текст:
През стъклото на колата се вижда дупето на Чапа, купуваща сладолед

9. Началото на май - пикника на екипа на Чучулигата
10.  30 май - нощта на къната на сестра му
11.  И на 07 юни сватбата на сестра му с украсения с мигли и устни джип на Бурак
12.  На 9 юни официално съобщават за своята раздяла
Ако Бурак е спазил срока от 3 месеца, за който споменава Чапа значи от началото на март не са заедно
И от 20 април - никаква обща снимка на Бурак и Чапа.  Mr. Green
За това време Бурак и Фахрие 2-3 общи снимки, ама с фенове и със родителите му и със сетрами и зет му  Heart Eyes

Дори и да се е зародило нещо между Ф и Б още в началото на снимките, то не е било видно дори за тях, необходимо е било време на опознаване, влюбване, изчакване (при условие, че Б не е бил свободен) - за това са необходими дори месеци по някой път. Фахрие не е човек, който от харесване ще скочи в леглото на някой.  Grinning

Това е накратко историята от коледа до официалната раздяла - само факти - всеки си прави изводи
Ако нещо съм пропуснала, допълнете Simple Smile
Малко е дълго, но .....  това е  ooooh!

# 155
Скрит текст:

Ето още една причина  да не се обявяват официално - при тях е много сложна обстановката. Мисля, че ще излязат направо с новината, че ще се женят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз така си мисля Flutter Hug

Никой не ги спира, ама къде са  Mr. Green newsm78
Фе да се оправдава за киселото мляко може, я сега да я видя Mr. Green
Тогава каза, че на всеки може да се случи, ама да спиш с гаджето на друг не е за всеки Wink
Чакам включване някога Crazy

Честно казано, не виждам защо би трябвало Фахрие да се оправдава за нещо. Изобщо не е сигурно, че е спала с гаджето на този някой, докато те са били уж гаджета.  Thinking
Струва ми се че Фахрие е момиче със принципи и достойнство, момиче опарило се веднъж, не импулсивна, разсъдлива и не би започнала връзка с някой, просто ей така, за спорта, докато той не приключи и не изясни старите си отношения. А на него не му е било лесно да приключи с това.

На 9 юни официално съобщават за своята раздяла
Скрит текст:
Цитат
Burak Özçivit @ozcivit_burak  ·  Jun 9

2.5 yıllık ilişkimizi karşılıklı saygı çerçevesi içerisinde bitirmiş bulunuyoruz. Özel hayatın mahremiyeti nedeniyle ayrılığımızla ilgili

Ако Бурак е спазил 3-месечния срок за който споменава Чапа преди Нова година, значи са се разделили началото на март - когато тя замина в Тайланд с майка си   Mr. Green
А до раздялата им е имало много иди ми-дойди ми, уговорки, мрънканици и по медии доро, че за някой нямат време и е много дълъг снимачния ден, и е работа в дюнерджийницата  ooooh! ooooh! ooooh!

Значи:  
1. Около 24 декември излиза заявление на Бурак, че всичко межу него и Чапа е приключило. Чапа не е съглана и казва, че дори да е така, Бурак ще мълчи поне 3 месеца.
Малко преди това е заявлението му, че логото на дюнерджийницата не е по идея на Чапа, както усилено се говореше, а е дело и идея на неговия приятел художник - Дурук
2. Появява се снимка от празненство на Нова година в някаква дискотека (за мен е фалшива), която и Бурак качва в туитъра си без нито една дума покрай нея и след 10 дни я маха.
3. Следва откриването на дюнерджийницата - 10 януари, на което Чапа пристига направо от летището (така писаха тогава - била е май на ревю) за тези 10 дни няма общи снимки.
4. Следва интервюто на Бурак за ТВ канал и тогава някъде по столовете във видеото, се помотваше Чапа
5. За 14 февруари нямат снимки - следващите им снимки са на 17 февруари - излизат от някакво заведение заедно с Мерве и нейния хубавец  Grinning
Скрит текст:

6. Следват множество снимки с фенове, но Чапа йок - от началото на март - 08 март до 17 март - е на терапия в Тайланд  Mr. Green Mr. Green
7. На 18 април цветари му предлагат цветя за неговата любима г-ца Чапа - бурак е бесен - защо ли?  Mr. Green
Скрит текст:

За месец и половина общи снимки йок  Thinking

8.  20 април - прословутия сладолед  ooooh! ooooh!  - Бурак е изненадан от нападението на журналята  Mr. Green  Може би някакви отчаяни последни опити на Чапа за събиране  newsm78 newsm78  Не мога да си го обясня  ooooh!
И колажната снимка  със сладолед в колата  Mr. Green

Скрит текст:
През стъклото на колата се вижда дупето на Чапа, купуваща сладолед

9. Началото на май - пикника на екипа на Чучулигата
10.  30 май - нощта на къната на сестра му
11.  И на 07 юни сватбата на сестра му с украсения с мигли и устни джип на Бурак
12.  На 9 юни официално съобщават за своята раздяла
Ако Бурак е спазил срока от 3 месеца, за който споменава Чапа значи от началото на март не са заедно
И от 20 април - никаква обща снимка на Бурак и Чапа.  Mr. Green
За това време Бурак и Фахрие 2-3 общи снимки, ама с фенове и със родителите му и със сетрами и зет му  Heart Eyes

Дори и да се е зародило нещо между Ф и Б още в началото на снимките, то не е било видно дори за тях, необходимо е било време на опознаване, влюбване, изчакване (при условие, че Б не е бил свободен) - за това са необходими дори месеци по някой път. Фахрие не е човек, който от харесване ще скочи в леглото на някой.  Grinning

Това е накратко историята от коледа до официалната раздяла - само факти - всеки си прави изводи
Ако нещо съм пропуснала, допълнете Simple Smile
Малко е дълго, но .....  това е  ooooh!

Те в предаването не казаха, че Фахрие е спала с Бурак newsm78
Туба каза, че  знае, че Бурак е поддържал отношения едновременно с ФЕ и Чапа и Чапа в един ден си е стегнала багажа и хванала пътя.
Казаха, че Фахрие не признава за връзката си и не я обявяват публично, за да не я сметнат хората за виновницата за раздялата на Бу и Чапа.
Никой не я кара Фахрие да се оправдава, даже не се питаха дали може да е вярно, а и лепнаха етикета  ooooh!ooooh!
А всъщност тя може да има хиляди основателни причини, може и още да няма връзка, да не е спала с Бурак....Ама иди доказвай, че нямаш сестра...

# 156
Анджи, браво за подредените събития в публичното пространство.  newsm10
И аз съм убедена, че Бурак и Фахрие са заедно, след като Бурак окончателно се е разделил с Чапа. Внушенията, че е бил и с двете още от снимките на "Чучулигата" се базират на "казано" от хора от сета, на терзанията на Чапа, което си е гадна интрижка за окепазяване на човека. "Носи се", "чува се", "казаха ми" ... така се конструира мълвата. А излязла  по ТВ - хоп станала "новина".
Според мен Бурак направи всичко, за да  запази достойнството на Чапа, макар че тя сама работеше против себе си. То не беше въвличане на семействата, изказвания как Бурак превъзпитал Паечка, което родителите й не могли да сторят; партита с приятелки с устни - маски, "Кой сега е победител?!"... висене в дюнерджийницата, особено ако наоколо има папараци... Цялото й поведение даже не мога да възприема като опит да спаси връзката си, всичко си беше на инат и опит да притиска Бурак, както и да внася съмнение и тревога у Фахрие. Евала на Фахрие, че през цялото време беше усмихната и не се поддаде на провокациите на Чапа.
Бе бил Бурак с две жени, ама с едната въобще не се показваше, а с другата се показваше в кръг поне от 5-6 човека.  Laughing Та май в този период е бил сам със себе си и с решенията си.
И понеже акцентът в този "разговор" по ТВ е как една жена може да се съгласи да бъде с мъж, който едновременно е с две жени - внушението е ясно, отново  #2gunfire по  Фахрие. Wink
Такъв разговор само жени могат да водят. И то само ... елементарни и злобни женици.
Не вярвам това да повлияе на отношенията на Б-Ф, но наранява - факт, което е и целта на упражнението... Търпение му е майката и яки нерви.  Grinning

# 157
Оф!
Сега защо не си признаем, че всички ние, които пишем сега в темата, зимата се молехме Фахрие и Бурак да се влюбят и той да зареже Чапа Mr. Green Mr. Green

Нямам спомен да сме били гузни. Бурак и  Фахрие  да чакат той да си приключи отношенията с Чапа не е било на дневен ред.
На мен лично изобщо не ми пречи, ако Фахрие е била в отношения с Бу и по време на връзката му с Чапа- тя да не би да му е била жена Mr. Green
Тогава изобщо не поставяхме нещата Фахрие като каква ще бъде възприета, а се молехме да ги видим като двойка Stop Аз още чакам да ги видя като такава...

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 07:21 от lilitoKoleva

# 158
Добро утро  bouquet Hug

Себи,добре дошла Hug  bouquet

# 159
Лите, мерси за закуската  bouquet  bouquet

Ето още малко превод на ето тази част Laughing

Цитат
Sada As
Ааааааа.... Бурак встречался с Фахрийе и Джейлан одновременно... Какой он все таки!!!!
Там женщина, (слева) про Эф и Бу, говорит; "какие у них красивые детишки были бы"
И они спрашивали у кого-то "Эф и Бу вообще оффициально показались?" И в конце девушка "раньше говорили что друзья, когда встречался с чапой. Но у меня в Чалыкушу был знакомый, когда я спросила, сказал; "да он встречается с Чапой, и с Фахрийе тоже. Он Чапе говорил, что работают и ночью" все-таки Бу козёл...

# 160
Добро утро  момичета Grinning Hug

Лите Heart Eyes липсваха ми кафето, чая поднесени с толкова сърдечност  bouquetДобре заварила Grinning

Всички ние тук обичаме двойката Фахрие/Бурак и по  различен начин виждаме  как да се развие връзката им но ги искаме заедно-ДА!

Горчилката която усещам е само от това,че Чапа успя .
Не помогна деликатността на Бурак да я изчака да свикне ,че се разделят.Не помогна и търпеливото изчакване на Фахрие.

В крайна сметка към днешна дата Фе и Бу  са оплюти макар и от жълтата преса -тя причина за раздялата им , а той  спи и с двете едновременно. Mr. Green

Е  вярно че трябва да търпят и карат напред ,но няма ли да им писне  и да се изнервят от тази криеница толкова месеца наред newsm78

За себе съм убедена  ,че е време или да обявят или да отрекат връзката си.Другото е мъка и за тях и за нас истинските им почитатели.
Неяснотата води до какви ли не  интерпретации и криене  по нощите.

Е стана май дълго и досадно но ми се е насъбрало яко  от цялата тази  гадост без достойнство  наречено -Чапа Mr. Green

Приятен ден Hug Hug Hug

# 161
Добро утро Hug
Себи, добре дошла Hug Дано поне срещите ти в реала да са те заредили положително, щото тука...

И на мен ми е криво. Опитвам се да се шегувам, но не ми се получава...
Анджи ще допълня със снимката на излизане от киното - уж за ръце пък на метър разстояние...

Mr. Green Не вярвах, че може да се изпростее толкова...
Ами да забранят нощните снимки в киноиндустрията им... Колко средства ще спестят - това прожектори и др.
Бил и с двете - ами да - сцените от ездата и колибата в 6-ти епизод... 7-ми - свалянето от дървото...
Ами когато я посрещаше от пансиона - какви прегръдки...
И факт бе, че Фериде се притесняваше на дневна светлина от близост с Камрян - леля ще види, калфите слухтят...
Толкова е просто - те тези приятели от бизнеса ги знаят тези неща.... Особено Мерве - затова участваше в новогодишния клип под звуците на подходяща песен...

Затова - предлагам - след залез слънце - кой от къде е и комисия на случаен принцип да проверява
кой под кои прозорци е паркирал...
И този Бу - как може да паркираш пред най-известния блок в цял Истанбул - този с нарушената фасада... Не прочете ли в пресата, че Фе е глобена...че се водят дела....

Единствената ми надежда идва от думите на Елиф Искендер - че БУ и ФЕ са специални хора със силни характери. Дано да намерят сили и решение на ситуацията.

Лек ден и дай  Боже - добри новини Heart Eyes

# 162
Аз пък мисля, че е твърде вероятно, ако е вярно изобщо, че имат връзка, то тя да е стартирала преди Бурак и Чапа да се разделят.

Ако не беше така, досега сто пъти да си бяха признали, че излизат  Peace
Или изобщо нямат връзка и няма какво да признават е другото...

За мен е прекалено да се смята, че Фахрие не може да направи такова нещо Shocked Това "нещо" си става всеки ден- хората се влюбват и тя е човек, какво толкова има newsm78
Защо Бурак да може да направи нещо подобно, а ФЕ да не може Embarassed newsm78 newsm78

Така, че за разлика от вас, аз не мисля, че Бурак и Фахрие са заедно след като се е разделил с Чапа Peace

Дори и да са били в лоши отношения, приключили или каквито и да са, официално Бу беше с Чапа и Чапа беше канена на сватбата на сестра му.

Още зимата рускинята като открадна сценария писа, че е видяла ФЕ и Бу да вървят прегърнати и после всеки е влязъл в неговия си фургон Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 10:22 от lilitoKoleva

# 163
Чапа май е направила изявление по въпроса Mr. Green Mr. Green

Тай патка уж има ново гадже, а все рови в ......

Това тъпото предаване май всеки ден върви ooooh! ooooh!

# 164

Ще чакаме запис и рускините да преведат ooooh! ooooh!

След предаването е тази Туба е звъняла да пита Mr. Green Mr. Green

Още вчера разбрах, че всичко е нагласено Peace Как до вчера все говореха, че правят пиар Бу и ФЕ и изведнъж много вътре в нещата се оказа, че е тая .... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт