След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Hug
Известни, богати, влиятелни семейства... Хора от специален кръг - с порядки, норми...
Първото семейство - обидено, че е пренебрегнато. Чувства се унижено, подиграно...
Ама - сега - второто. Синът им се движи с момиче, което не спира да се занимава с бившия си... Или това е някаква солидарност - допирна точка - нещо което ги сближава...
Само утре да не се окаже, че тази Туба си е писала, ама с друга Джей....
 Heart Eyes

Когато говорят клюки започват да се вайкат, ако..., не казвам, че са, ама... и всячески, за да се разбере, че не са автори, а само са чули нещо Wink Обаче, да имитира разговори с Чапа, не вярвам да си позволи Mr. Green
Най-гадното е, че на Бу не му дреме какво си мисли Чапа за него и няма да даде опровержение, нито потвърждение Mr. Green и ние пак няма да знаем, обича ли ФЕ и ще се женят ли наистина Mr. Green Или я използва, за да пести ток,като  спи у тях, докато си избие парите за филма Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 14:22 от lilitoKoleva

# 196
# 197
Скрит текст:
Hug
Известни, богати, влиятелни семейства... Хора от специален кръг - с порядки, норми...
Първото семейство - обидено, че е пренебрегнато. Чувства се унижено, подиграно...
Ама - сега - второто. Синът им се движи с момиче, което не спира да се занимава с бившия си... Или това е някаква солидарност - допирна точка - нещо което ги сближава...
Само утре да не се окаже, че тази Туба си е писала, ама с друга Джей....
 Heart Eyes
Когато говорят клюки започват да се вайкат, ако..., не казвам, че са, ама... и всячески, за да се разбере, че не са автори, а само са чули нещо Wink Обаче, да имитира разговори с Чапа, не вярвам да си позволи Mr. Green
Най-гадното е, че на Бу не му дреме какво си мисли Чапа за него и няма да даде опровержение, нито потвърждение Mr. Green и ние пак няма да знаем, обича ли ФЕ и ще се женят ли наистина Mr. Green Или я използва, за да пести ток,като  спи у тях, докато си избие парите за филма Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Ако е така бая време ще изкара при ФЕ, струва ми се, докато си избие парите за филма, пък и ако не е успешен, направо цял живот ще си остане у  нея Joy

# 198
Цитат
Виктория Айрумян
Бурак из тех молодых людей, которые рано не женятся... Если он не женился на Чапе спустя столько лет, то не женится и через 1 месяц тесного общения с Фахрие на ней... Хотя Сеит тоже 8 лет мучил девочку Шуру, а не женился, зато Мурку через 1 неделю в жены взял.. Эх... мужская душа - потемки... newsm45 newsm45

# 199
То тогава на Чапа не знам кой и какво може да и помогне.
Тя си е за освидетелстване - маниакална .... не знам какво си....
И близките и - къде са, че не виждат проблемите на детето си....
То имитацията на Чапа в инста продължава... снимка от лунапарк - нещо за спомен от детството - след тези на ФЕ - уморена от смях...
Сега Париж - приятел - красива алея като път - и изненада - коментираме, нещо което би трябвало да сме загърбили - щото сами сме решили да се случи така. Ма, моля ви се - събрах си багажа - той ме моли, но аз ЙОК - желязна съм.....
 Heart Eyes
30 години не е ли нормална възраст за женене newsm78 Точно си е готов за тази работа - може да мисли за семеен бюджет - гальба - като първо и като второ тази Виктория не е ли чувала за "сляпата неделя"
 Heart Eyes

# 200
Ч прави мърсотиите и хич не и пука. Докато се случва това, тя е далече. Толкова личи, че обмислено отвсякъде.... Ето сега е качила снимка на мост в Париж.......и все едно казва, ми да аз съм над нещата
По-добре е да помисли малко, че ако продължава така и този новия ще я разбере каква гад е и на бързо ще я остави, без да го интересува колко си подхождали класово

Скрит текст:
А аз ако не спра да се ровя в Интернет направо са ме уволнили от работа  Rolling Eyes Embarassed Joy

# 201
Виви Heart Eyes
Скрит текст:
и аз така - обаче на мен колежка ми намери цаката - взема си болнични или отпуск Mr. Greenи искам не искам - има дни в които въобще не се сещам за нета

Да и имам романтиката на Чапа Rolling Eyes Тя ако продължава така - брачните халки или булчинската рокля ще ги гледа само на снимка - освен ако семейството и не я "договори" примерно. Щото си мисля, че мъжете над една определена възраст използват и
Скрит текст:
правилния орган за мислене

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 15:30 от Ganaila

# 202
# 203
# 204
Цитат
TOKYOPhONLINE @tokyophonline  ·  6m 6 minutes ago
Bugün #FahriyeEvcen'i gördüm. Yüzünde bir gram makyaj yoktu ve o kadar güzeldi ki...
0 replies 8 retweets 15 favorites
 Reply  Retweet8  Favorite15
More

# 205
# 206
 Embarassed Rolling Eyes
Тишина Hug
Партизанско движение Mr. Green
 Outta Joint Tired

Цитат
Светлана Усачёва
Какой бред!! Дай бог силы ФЭ чтобы пережить все это.!!!!Удивительно то,почему молчит БО???. А ФЭ крепкий орешек-переживет и найдет свое счастье!!!!

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 18:11 от lilitoKoleva

# 207

Лили по- добре тишина , отколкото лоши и измислени новини.

Фе обаче , независимо от съдбата на КСШ  играе и се чувства според мен на мястото си като Мурка  и в компанията на Къванч.

# 208
# 209

Мурка ,вече бремена ли е или така ми се струва newsm78
Май съм изпуснала доста  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт