След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Да си помечтаем тогава за близнаци Embarassed Rolling Eyes Hug Heart Eyes Laughing Flutter Praynig Peace

# 616
Да си помечтаем тогава за близнаци Embarassed Rolling Eyes Hug Heart Eyes Laughing Flutter Praynig Peace

Така ще сбъднем мечтата на ФЕ за голямо семейство.... Не да казва, че е въпрос на късмет - или нещо такова беше...

# 617
Това не значи ли, че няма да стане нашата работа newsm78

newsm53 Weary smile3518

# 618
Не знам дали си спомняте вече(вече, защото мина цяла вечност Close Mr. Green) нощта, когато имахме снимка на Бу с Дорук и на ФЕ с фенката ooooh! ooooh! ooooh!
Показаха се за секунда и се скриха отново...100% съм сигурна, че нито едно от съобщенията в Туитъра къде са, и по кое време не бяха случайни Thinking

# 619
Кое - "късмета" ли.... Нямах в предвид - този на БУ Peace
Не посмях да напиша - "Божа работа"
Но със сигурност тя говори, че е израснала в семейство с много деца, че е свикнала с това...че и харесва... и нещо от рода, че не може да каже в момента колко деца ще има newsm78 - нещо такова беше

За домашно ще го прочета отново - мисля, че е последното.
 Heart Eyes

О, аз съм си сигурна, че  на Боня и се подхвърля така информация - уж случаен фен и тя като захапе - прошка няма.

# 620
Кое - "късмета" ли.... Нямах в предвид - този на БУ Peace
Не посмях да напиша - "Божа работа"
Но със сигурност тя говори, че е израснала в семейство с много деца, че е свикнала с това...че и харесва... и нещо от рода, че не може да каже в момента колко деца ще има newsm78 - нещо такова беше

За домашно ще го прочета отново - мисля, че е последното.
 Heart Eyes

О, аз съм си сигурна, че  на Боня и се подхвърля така информация - уж случаен фен и тя като захапе - прошка няма.

Не, не за късмета на Бу и ФЕ- имах предвид нашите измислици Hug ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing Фахрие иска уж много деца, ама се мота Mr. Green Joy Joy Joy

Гале, повече информация излиза в Туитъра и Боня се включва Laughing, аз понеже ги следвам и често Боня се включва по-късно. Но снимката на Бу и Дорук я получи на лични Thinking Peace Момиче от нашите/тези, които ги следят отиде там и на място снима. Иначе туитите си вървят, обаче не качват снимки Mr. Green Няма да се учудя, ако се хванат рускините и ги проследят Joy Joy Joy Ако се сещате имаше такъв случай, някакви снимки от рускиня имаше неотдавна Embarassed Embarassed Laughing Laughing

# 621
 Hug Ох, момичета мечтайте, ето Пелин е бременна и не спря да се показва наляво-надясно, направо ми е досадна вече  ooooh!
Ако ФЕ забременее ще има партита, това онова няма да е скучно, е все пак това е ФЕ може и да се покрие на спокойствие

# 622
Ако ФЕ е бременна дали ще има партита newsm78
Пелин и преди това постоянно си показваше половинката Wink
Фахрие ще потъне сигурно, за да си запази личния живот... newsm78

# 623
Ако ФЕ е бременна дали ще има партита newsm78
Пелин и преди това постоянно си показваше половинката Wink
Фахрие ще потъне сигурно, за да си запази личния живот... newsm78

Тя че ще си бъде на спокойствие, ще бъде, една бременност няма да я промени чак толкова много  Rolling Eyes
Но при тях май са много модерни тези бебешки паритита, много често има снимки от такива ,наскоро и една приятелка на ФЕ имаше такова, и като че ли ФЕ беше там, не съм мн сигурна  Thinking Rolling Eyes

# 624
Виви, дано да е така, че много се притесних да не изчезне ФЕ Embarassed Heart Eyes Praynig Peace Laughing Sunglasses

Ха-ха Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Големи съчинения, сега пък и за бебета я завъртяхме ooooh! Joy Joy Joy

# 625

Не знам дали е нова newsm78

# 626
Екипа на КСШ си правят прощални селфита, интерсно дали ще има със ФЕ и К  Thinking Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 17:30 от vivonka

# 627
# 628
Момичета Heart Eyes Hug
Вкарахте ме във филма Mr. Green Laughing Не че съм излизала де Laughing Сядам да гледам пак репортажа с полата да го видя този корем Mr. Green Laughing
На снимката от КСШ е очеизваден,ама там е сценичен,мисля Thinking

Ако е бременна супер. Голяма работа какво ще кажат хората, важното е БУФчето да е живо и здраво Heart Eyes
Принципно не ми се вярва де. Всички мислим,че не биха го допуснали,ама всъщност тия работи вече са твърде интимни,за да сме наясно  Flutter
Друг е въпросът,че в тоя случай очите няма да и видим, докато роди. Много ще се пази. При наличието на толкова злобари я подкрепям напълно Rolling Eyes

# 629

Цитат
Nekaya syranica v Twittere pishet---Novost poslednuyu minutu ..Faxriye Evdjen i Kivandj Tatlitug v yanvare budut iqrat v novom seriale v qlavnix rolyax (ne sovremenniy serial opyat)Kakto ne ubeditelno prosta vikladivayu syuda esli uvidite v twittere znali o cem rec))

Общи условия

Активация на акаунт