След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Може още да се свалят и да не са заедно newsm78 newsm78 newsm78

Затова да са толкова стреснати, когато им задават въпроси newsm78 newsm78

Но, когато се оженят, ще се оправят Peace Embarassed Embarassed

От време на време може и да си играят на непознати Joy  иначе не вярвам още да са на тоя етап  hahaha Blush

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo
В онези два дни ли?
hahaha hahaha hahaha hahaha
Ами човека тогава почива,нали всичко е пиар и той всъщност не й е севгили, шофьор hahaha hahaha hahaha

Това е по договор, по всичко личи, че е договорка, 5 дни в седмицата са съквартиранти, през другите 2 дни са в почивка от тоя изморителен и притеснителен Пиар
Дам и Бу не с мръщи на досадните журналя,а просто е сърдит,защото от време на време работи извънредно hahaha hahaha hahaha

Но не може да отрече, че и той намазва от Пиара, ФЕ му дава модни консултации Mr. Green е вярно, че неговото е по-изморително, да бъде личен шофьор и да обикаля по цял ден и нощ  Joy

# 46
Цитат
СОЕДИНИЛИ ДОМА.
Экранная любовь главных героев сериала Королёк, переросшая в реальные отношения, строго скрывается влюблёнными. Выяснилось, что Бурак, на днях, в очередной раз отрицавший свои отношения, уже переехал жить к возлюбленной. Известно, что он уже с пятницы поселился в доме Фахрие.
ДЕЛО К СВАДЬБЕ ИДЕТ!!!
Великолепные актеры Бурак и Фахрие уже снялись вместе в картине Бурака, который выйдет на экраны в январе, но на все вопросы про отношения и переезд оба молчат. Вчера вечером Бурак снова был у Фахрие. Его джип был замечен у дома актрисы. Кыванч, играющий вместе с Фахрие в сериале, отмечает , что актриса в прекрасном настроении последние дни. Всё вокруг говорит о том, что у парочки намечается в скором времени свадьба.
 newsm45
Перевод: Сабина Кулиева
Специально для: https://vk.com/ptichka_korolek

# 47
  • Враца
Може още да се свалят и да не са заедно newsm78 newsm78 newsm78

Затова да са толкова стреснати, когато им задават въпроси newsm78 newsm78

Но, когато се оженят, ще се оправят Peace Embarassed Embarassed

От време на време може и да си играят на непознати Joy  иначе не вярвам още да са на тоя етап  hahaha Blush

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo
В онези два дни ли?
hahaha hahaha hahaha hahaha
Ами човека тогава почива,нали всичко е пиар и той всъщност не й е севгили, шофьор hahaha hahaha hahaha

Това е по договор, по всичко личи, че е договорка, 5 дни в седмицата са съквартиранти, през другите 2 дни са в почивка от тоя изморителен и притеснителен Пиар  Joy Joy Joy

Да бе да, каква почивка от Пиара - другите 2 дни се пиарят през инстаграма  hahaha hahaha hahaha  като днес  Laughing

# 48
  • Враца
Цитат
СОЕДИНИЛИ ДОМА.
Экранная любовь главных героев сериала Королёк, переросшая в реальные отношения, строго скрывается влюблёнными. Выяснилось, что Бурак, на днях, в очередной раз отрицавший свои отношения, уже переехал жить к возлюбленной. Известно, что он уже с пятницы поселился в доме Фахрие.
ДЕЛО К СВАДЬБЕ ИДЕТ!!!
Великолепные актеры Бурак и Фахрие уже снялись вместе в картине Бурака, который выйдет на экраны в январе, но на все вопросы про отношения и переезд оба молчат. Вчера вечером Бурак снова был у Фахрие. Его джип был замечен у дома актрисы. Кыванч, играющий вместе с Фахрие в сериале, отмечает , что актриса в прекрасном настроении последние дни. Всё вокруг говорит о том, что у парочки намечается в скором времени свадьба.

Перевод: Сабина Кулиева
Специально для: https://vk.com/ptichka_korolek

Вие чухте ли Бурак някой път да е отрекъл, че имат отношения  newsm78 newsm78 newsm78
Винаги се подхилква загадъчно и черви уши,, когато го попитат за Фахрие  Blush Mr. Green

Намесиха вече и Къванч  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Той скоро не е писал гневни туитъри на журналята - навремило е  Mr. Green

# 49
 Joy Joy Joy Joy
Киво ги насмете и вече го питат за всички и всичко преди да пишат Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy hahaha

Анджи, Бурак ги уплащи и сега снимат джипа му, когато не е в него и няма как да го питат дали ще се жени за ФЕ Thinking

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 21:43 от lilitoKoleva

# 50
 Hug
Kъде ви оставих - къде ви намирам Heart Eyes

В Киво ми е надеждата - той ще ни каже... Щото другите "вокруг" са незнайни...
 Heart Eyes

# 51
  • Враца
Аз съм за такъв модел Mr. Green Ф си я беше харесала преди време

Тази много ми харесва  Heart Eyes

Ето и една от мен и предлагам да пратим на Фахрие тези няколко модела и да си избира, че няма време - трябва да направят сватбата възможно най-скоро и да зарадват феновете си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
# 53
  • Враца
Днес Перихан е туитнала това  
Виви, поледни, ако разбереш за какво иде реч  Hug

Май нещо за паролата в инстаграм става въпрос  hahaha hahaha

Цитат
Perihan GN ‏@perihangnn

Ünlü mü oldum 😌😂 @ozcivit_burak #asksanabenzer #BurakOzcivit 😜

Лили,
  bouquet  bouquet  bouquet

# 54
Не знам за вас, обаче след днешните публикации и вълнения, ако БУФ не ми пожелаят - лека нощ - както се е случвало - ще  Sick Sick Sick
Само да не излезе, че Бу не знае какво се случва в инста му newsm78
 Heart Eyes

# 55
Скрит текст:
Виви, поледни, ако разбереш за какво иде реч  Hug

Цитат
Perihan GN ‏@perihangnn

Ünlü mü oldum  @ozcivit_burak #asksanabenzer #BurakOzcivit

[/quote]

Забравил си е паролата и фенка му е помогнала. феновете, които искали да му помогнат нараствали.
Другото не мога да го разбера точно, май тя му е дала нейната парола за да може да влезне в Инста   Rolling Eyes

А иначе Перихан  е писала "Стана ли ти известно"

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 22:16 от vivonka

# 56
Скрит текст:
Виви, поледни, ако разбереш за какво иде реч  Hug

Цитат
Perihan GN ‏@perihangnn

Ünlü mü oldum  @ozcivit_burak #asksanabenzer #BurakOzcivit

Забравил си е паролата и фенка му е помогнала. феновете, които искали да му помогнат нараствали.
Другото не мога да го разбера точно, май тя му е дала нейната парола за да може да влезне в Инста   Rolling Eyes

А иначе Перихан  е писала "Стана ли ти известно"
[/quote]

Става въпрос, че Перихан му е организирала инстаграма и тя си умира сега от гордост Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Най-запалената му Фенка Heart Eyes

# 57
Не знам за вас, обаче след днешните публикации и вълнения, ако БУФ не ми пожелаят - лека нощ - както се е случвало - ще  Sick Sick Sick
Само да не излезе, че Бу не знае какво се случва в инста му newsm78
 Heart Eyes
и аз много се надявам да ни пожелаят лека нощ Praynig

# 58
Скрит текст:
Виви, поледни, ако разбереш за какво иде реч  Hug

Май нещо за паролата в инстаграм става въпрос  hahaha hahaha

Цитат
Perihan GN ‏@perihangnn

Ünlü mü oldum 😌😂 @ozcivit_burak #asksanabenzer #BurakOzcivit 😜

Другото не мога да го разбера точно, май тя му е дала нейната парола за да може да влезне в Инста   Rolling Eyes
Става въпрос, че Перихан му е организирала инстаграма и тя си умира сега от гордост Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Най-запалената му Фенка Heart Eyes
[/quote]

Ми, защо пишат,че си е забравил паролата  newsm78

# 59
Защото както винаги си измислят Peace
Как, ако си е забравил паролата си изтри стария инстаграм newsm78

Ти вярваш ли, че днес са звъннали на Къванч да го питат Фахрие с какво настроени е?

Общи условия

Активация на акаунт