След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 099
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро. Hug Hug Hug

Цитат
Nekaya syranica v Twittere pishet---Novost poslednuyu minutu ..Faxriye Evdjen i Kivandj Tatlitug v yanvare budut iqrat v novom seriale v qlavnix rolyax (ne sovremenniy serial opyat)Kakto ne ubeditelno prosta vikladivayu syuda esli uvidite v twittere znali o cem rec))

А, дано, ама надали! Praynig  Много бих се радвала, ако участват в друг проект заедно, дори да не е сериал.  Peace Не съм съгласна, че няма какво да покажат, защото те нищо не са показали, де факто.  Peace Нямаше кога, едва в последната излъчена серия имаха повече екранно време, в останалите по 5-10 минути, я се събират, я не. ooooh!

# 661
# 662
# 663
 Hug
Най-удобно и случайно ще забравя, че само Литъл страда от ниско кръвно ....

Никъде на снимките от 20 еп. я няма Мурка  Sad

Как ще я има - като ние търсим сценичен реквизит - коремче Peace
 Heart Eyes

# 664
Какво става? Да съберем пари да им пратим на нашите, че да си купят дрехи и билети за Анкара Mr. Green Всички са там, на това събитие, само тях ги няма Twisted Evil

А ти, Лиле, знаеш ли какво е това - неразположение.... Виж ни момичето, колко е бледа и прежълтяла на последните снимки.... Какво пътуване - кви пет лева.
А последната, ако е нова - какво прикрива с този шал newsm78
 Heart Eyes Hug

# 665
Последната снимка е стара, но сега я сложиха в Туитъра- преди е посещавала този салон, доколкото разбрах Laughing Laughing

# 666

Аз се примирих вече,че БУФ няма да се появят до премиерата никъде,пък ако ме изненадат още по-добре Heart Eyes

Ако не се появят преди премиерата - значи медиите им са прави - май от там излезе този сценарий newsm78

Ето - днес в Гече - Новина за Синем - любовта май Bitti Mr. Green И то само защото момичето не им отговори на въпроса за дата на сватбата им.
Нашите, като не обявяват връзката си - значи ли, че няма как да се обяви и раздяла newsm78
 Heart Eyes Hug

# 667
Аз съм съгласна Фахрие да я гледам в друг проект с Къванч, обаче въпреки десетте минутки на серия в КСШ успяха да се влюбят, оженят, имаше ПБН, скараха се, ревнуват се, ще имат и бебета  Embarassed #Crazy Joy Joy В другите сериали за тези неща са им нужни около 70 серии Embarassed Joy Joy Joy

# 668
Нямаше кога, едва в последната излъчена серия имаха повече екранно време, в останалите по 5-10 минути, я се събират, я не. ooooh!

Снежи Hug
Ето така се развалят семейства и връзки Thinking
Тогава ФЕ какви ги работи там Mr. Green
 Heart Eyes

# 669
# 670

Фахрие липсва в таговете Mr. Green Развалиха дослука Wink ФЕ ще снима с Къванч  Embarassed Embarassed Peace

# 671
Здравейте Hug Hug Hug

Мисля си и съм почти сигурна ,че Фахрие не е бремена,защото няма начин за да и личи коремчето да не е поне в 4-ти месец Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Което от само себе си  означава ,че след филма с Бурак  който приключи някъде август , а зашеметяващата и фото сесия  бе септември  не може да не е знаела за бремеността  и въпреки всичко да лежи и снима на мокрия  пясък newsm78

Това е моето виждане.

Мисля си и за друго - Бурак е разумен мъж и не би искал да разочарова всички и роднини и почитатели с брак по бременост.
Ако е бремана  Фе обаче ,това значи ,че Бог е решил така .Нали казват хората ,че раждането но деца е  божа работа.

# 672
Себи, Hug Embarassed Embarassed Embarassed ние си го измисляме това за бременността, нали няма новини и си ги търсим Embarassed Joy Joy Joy Joy

# 673
 Joy Joy Joy
Боня пита Бу защо ФЕ липсва в таговете Joy Joy

Цитат
BONYA6 ‏@bonya6  3s3 seconds ago
AMA #FahriyeEvcen  TAGINI ILK DEFADIR KOYMADIN NIYE IKI GOZUM ((??? @ozcivit_burak
0 replies 0 retweets 0 favorites
 Reply  Retweet  Favorite

Сега ще чакаме отговор ooooh! Joy Joy Joy

# 674

Фахрие липсва в таговете Mr. Green Развалиха дослука Wink ФЕ ще снима с Къванч  Embarassed Embarassed Peace

Praynig Praynig Praynig Praynig фЕ да я хареса Praynig Praynig Praynig Praynig
Нали четат всичко внимателно - рускините протестираха, че свързва заведението с ФЕ Thinking Писаха му на правилен английски - Гугъл ми го преведе точно.

Няма да се предам - кво да правя Mr. Green
Бу за втори път - в деня на Мурка напомня за себе си - без да посочва ФЕ.

Общи условия

Активация на акаунт