След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Враца
Здравейте, момичета!!!  Hug Hug Hug

Фахрие липсва в таговете Mr. Green Развалиха дослука Wink ФЕ ще снима с Къванч  Embarassed Embarassed Peace

Ето с такава брада вече ми харесва. Беше започнал да заприличва на поп с по-дългата  ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green

Мурка бързо възприема уроците на по-опитните  Mr. Green Mr. Green

# 676
  • Враца
Joy Joy Joy
Боня пита Бу защо ФЕ липсва в таговете Joy Joy

Цитат
BONYA6 ‏@bonya6  3s3 seconds ago
AMA #FahriyeEvcen  TAGINI ILK DEFADIR KOYMADIN NIYE IKI GOZUM ((??? @ozcivit_burak
0 replies 0 retweets 0 favorites
 Reply  Retweet  Favorite

Сега ще чакаме отговор ooooh! Joy Joy Joy

Има да си чаааакаме  Laughing Laughing Laughing
Както винаги - "отговор не чакай ти"  Mr. Green Mr. Green

Тази хубава снимка ще трябва да бъде харесана от Фахрие  Praynig 

Гани    Hug Hug

# 677

Според мен Фе прави голям скомен на Бу с красавеца Къванч.

До сега такива погледи и облизване на устните  видяхме само между тях двамата докато Фериде  облизваше памука , а Кямран пръстите си hahaha hahaha hahaha

# 678
Преди пет минути Фахрие ги сложи на страницата си във Фейсбук  Peace

https://www.facebook.com/evcenfahriye?fref=photo

# 679

Според мен Фе прави голям скомен на Бу с красавеца Къванч.

До сега такива погледи и облизване на устните  видяхме само между тях двамата докато Фериде  облизваше памука , а Кямран пръстите си hahaha hahaha hahaha

И после - защо Башак започнала да си говори с Чапа.....

# 680
Здравейте  Hug Hug Hug

Фахрие липсва в таговете Mr. Green Развалиха дослука Wink ФЕ ще снима с Къванч  Embarassed Embarassed Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама е много красииииив

Той разбра, че много от феновете се дразнят, когато слага всички тагове на веднъж и спря да го прави, Боня пак недоволна  Joy

# 681
# 682

"На какво се смеят Али и Дениз, според вас, на 23 ще научим" - пишат от екипа, но това е кадър от репортажа, и ми се струва че не е сцена от филма  newsm78
Но щом казват, че ще  се изясни щом гледаме филма, ще чакаме да видим, че на мен ми беше странно, това което правеше Бу в репортажа

# 683
Според мен не знаят какво пишат- това е кадър от репортажа. Съвсем се объркаха вече, в това кое е филм и кое истина Mr. Green Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 684
Бурак освен таговете днес е пропуснал да си сложи и синджира - не знам кой му го е подарил, може сам да си го е купил, пак Wink Sunglasses

И тази блуза не са я купували заедно с ФЕ Wink

Сега ще иде да я прибере от снимачната площадка и ще репостнат снимката Thinking Heart Eyes Embarassed Crazy

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 18:04 от lilitoKoleva

# 685
# 686
Малко спам Praynig
Сватбата на Тина(Седа) от КСШ

# 687
Според мен не знаят какво пишат- това е кадър от репортажа. Съвсем се объркаха вече, в това кое е филм и кое истина Mr. Green Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Четат ни като ползват Гугъл транслейтъра .....

# 688
Малко спам Praynig

Сватбата е била в Париж, надявам се нашите няма да отидат някъде далече и те и да се оженят там  Praynig, така ще бъде невъзможно за журналистите да  отразят сватбата и ние ще останем в неведение  Mr. Green

# 689
Малко спам Praynig

Сватбата е била в Париж, надявам се нашите няма да отидат някъде далече и те и да се оженят там  Praynig, така ще бъде невъзможно за журналистите да  отразят сватбата и ние ще останем в неведение  Mr. Green
Какво ни остава Hug newsm78
Освен да чакаме снимки Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт