VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 851
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна
Ако бяха изкъпали Кали, Гигова, Кучкова или Линдарева ....никой мъж нямаше да протестира! Joy

# 1 246
Ако бяха изкъпали Кали, Гигова, Кучкова или Линдарева ....никой мъж нямаше да протестира! Joy

A Кучкова и шоу щеше да направи за момчетата, да се сапунисва, да си пълни устата с пяна, да се дупи...представяш ли си Ели Гигова как щеше да седи ако я къпеха?
http://static.squarespace.com/static/53323bb4e4b0cebc6a28ffa2/t/ … 70/1408672904960/

# 1 247
  • Варна
Баща й щеше да плати за още по-лачена дубльорка! smile3521

# 1 248
Скрит текст:
Наостина ли не еиждаш конфликт....Вместо да стане и достойно да каже, да аз го мисля това, тя се усмихваше....а Влади обвини Камелия, че го подозирала , а не искала да каже...
Много силна като е анонимно, но няма достойнство да застане зад думите си.
Размяна на реплики, а не скандал и истерии, нищо съществено. Аз се изненадах, че Камелия не се сети, написаното не беше нито донос, нито нещо опозоряващо, а позитивно. Би трябвало да й дойде на ума кой е авторът. И все пак - тази анкета беше предизвикана от ББ и определено имаше идеята да катализира нов скандал, защото явно този сезон се залага на скандалите (нечуваноо, невижданоо, умопомрачителен скандал между Х и У!!!). Е, Йорданка отказа да следва този сценарий. Може да не ви харесва, може да изглежда лицемерно и т. н., но това е нейната позиция.
Имаше въпрос - ако Албена Вулева беше написала нещо подобно и беше избрала подобно поведение, дали щях да го подкрепя. Да, определено! Защото за да съумееш да контролираш нещата, а не да се оставиш на някой (в случая ББ) да те пусне по пързалката, да си играеш играта, а не да се носиш по сценария, е нещо, за което се иска ум. Албена го има. Йорданка също. Може би затова именно Йорданка я разконспирира като скритата лимонка в мисията "Демокрация". И още нещо, Людмила определено е дразнител, но на въдицата й се хващат тия, които мислят с обувките си. Йорданка предприе друг подход към нея и Людмила не се заяжда, дори си комуникират приятелски (справка - клипчетата в сайта на шоуто).
Това в крайна сметка е игра и то в екстремни условия, всеки я играе според възможностите си, най-вече на горния етаж. Видяхме как миналата година в МА Кичка Бодурова не издържа теста и се впусна в безсмислени конфликти с РУт и кой ли не, би се в гърдите колко е велика и как пълнила зала 1, обижда и унизява, освен това играе нечестно. Йорданка поне засега играе по правилата и играе много умно (казвам поне засега, защото има една седмица до финала и никога не е късно да се издъниш генерално). Това е МОЕТО МНЕНИЕ по въпроса.  Peace
thumbsup  bouquet

# 1 249
Слабичко е днес...
Ако някой не знае - утре излизат двама + Людмила /според рекламата/  Peace

# 1 250
А не свършва ли утре? Нали уж до 10-ти ноември щеше да продължи?

# 1 251
А не свършва ли утре? Нали уж до 10-ти ноември щеше да продължи?
Към 17- 18- и. Peace

# 1 252
  • somewhere near the sea
"Йе, йе клааас" ще си ходи утре newsm44

# 1 253
Ако утре излиза Людмила и при елиминации излезе Воче, то ще настане тишинааааааа.

# 1 254
  • София
Може- би натякването за децата ми, та децата ми идва в повече, но дундуркане не виждаме, а и не знаем за такова. По- скоро при Воче виждаме желание за изпъкване, за оправдаване на грешки , за изблик на нерви, използвайки децата си, това е различно от дундуркане.

Ето точно това дразни до безкрайност. Смятам, че жената нещо не е добре - живее с някакво чувство на вина спрямо децата си и проектира това чувство върху другите. Жалко, това само показва, че Воче е тесногръда и не вижда по-далече от носа си.

# 1 255
  • somewhere near the sea
Ако утре излиза Людмила и при елиминации излезе Воче, то ще настане тишинааааааа.
В анонса казаха, че ще излязат двама+ Людмила.

# 1 256
  • Испания
Българският вариант на ББ/ВБ няма нищо общо с реалити формат. Гледаме монтирани кадри, в повечето случаи нямащи нищо общо с хронологията на събитията, а единствено и само следващи/преследващи целите на продуцентите.

В Испания можеш да гледаш 24 часа всичко, което се случва. Е, на мен ми омръзва след 5-та минута гледане на 24-часовия канал. Предпочитам почти четиричасовата програма веднъж седмично, когато някой излиза от къщата, водещата го/я посреща в студиото, без да има никаква информация отвън, пуска най-добрите моменти и след това най-конфликтните. Това е доста интересно. В неделя пък има няколко часов дебат в присъствие на публика /бивши участници в предишни ББ-и, изгонени от течащия ББ, журналисти, коментатори/. Също е интересно. Отделно всеки ден има дейли епизод, в който се гледат кадри от изтеклото денонощие.

Искам да кажа, че прякото излъчване в никакъв случай не намалява интереса към специалните програми.

# 1 257
http://vipbrother.novatv.bg/videos/view/1327
Ха ха Люси сваля Влади а Албена какъв поглед хвърли .Явно ревнува майка си . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Дано утре излязат Воче и онази карикатура Месечков не е този които беше в денсинг старс 2014.Много повече очаквах от Наско.Аз неудоумявам кой гласува за онази истеричка Воче.Сигурно жени като нея и някой заблуден мъж безумно влюбен в Воче. Laughing
Незнам какво намират някой български мъже в Камелия Воче.За мен Маги Желязкова е много по красива и чаровна  от Воче.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 18:15 от gost32

# 1 258
http://vipbrother.novatv.bg/videos/view/1327
Ха ха Люси сваля Влади а Албена какъв поглед хвърли .Явно ревнува майка си . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Дано утре излязат Воче и онази карикатура Месечков не е този които беше в денсинг старс 2014.Много повече очаквах от Наско.Аз неудоумявам кой гласува за онази истеричка Воче.Сигурно жени като нея и някой заблуден мъж безумно влюбен в Воче. Laughing
Незнам какво намират някой български мъже в Камелия Воче.За мен Маги Желязкова е много по красива и чаровна  от Воче.
аз! ама само я харесвам и не гласувам! И не съм истеричка, щото си пия хапчетата редовно. Mr. Green

Маги Желязкова да не е влязла в къщата, че я намеси?

# 1 259
Йорданка Христова постъпи лицемерно, но това хич не ме изненадва. Въргала пак изловя, дребнав човек. Воче беше написало нещо доста хубаво за него, а той си остана дребнав и злобен. Съжалявам децата му, не е лесно да имаш толкова егоистичен баща. На Кали много й личи, че играе роля, Йорданка Христова играе също, но е доста по добра, не се издава. Гигова за като участва не е ясно,не е за пари, не е и за слава,че с това поведение не я забелязваме.

Общи условия

Активация на акаунт