VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 872
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 230
  • гр. Шумен
Данчето постъпи като истински комунист...натопи анонимно другарчето и създаде конфликт.

В думите "да не се пали толкова за порасналите си деца, да се отпусне и да се радва на живота" къде е "натопяването"? Та това си е нормален съвет, няма нужда от аргументи, няма нужда от обяснения. Ако беше написала "Камелия е злобна, истерична жена, която кара явно тежък климактериум", да, би било кофти да го напише и да не се изправи срещу думите си, но в конкретния случай нищо, ама нищо лошо не е казала. Имам чувството, че оценяваме ситуациите не в дълбочина, а повърхностно.
Колкото до конфликта, определено щеше да има такъв, ако беше се изправила, защото Камелия е като оголен кабел, не мисли, а вдига парата само като чуе "децата". Йорданка спести един скандал на съквартирантите и на зрителите, нищо лошо няма в това. И като казах скандал, ББ определено ги твори тия мисии така, че да го предизвика, отдавна е ясно, че Камелия е свръхемоционална и се пали от нищото, а скандалът продава. В случая Йорданка реши да не му играе по свирката и в рамките на правилата да играе собствената си игра. Да, това ще й донесе негативи, както се вижда, защото зад мониторите сме доста смели да обвиняваме в лицемерие, но за ония затворени хора там, в изолация, когато нервите вече са изопнати, предотвратяването на един скандал е да предпочитане пред разпалването му.

Не съм гледала предишни издания на Брадъра, някой може ли да ме светне тази раздаваща справедливост Ваня Червенкова как се е държала там вътре?

# 1 231
Наостина ли не еиждаш конфликт....Вместо да стане и достойно да каже, да аз го мисля това, тя се усмихваше....а Влади обвини Камелия, че го подозирала , а не искала да каже...
Много силна като е анонимно, но няма достойнство да застане зад думите си.

# 1 232
  • Варна
Червенкова и Воче сякаш са лежали известно време в едно и също отделение  на психиатрията, но терапията не е дала резултати и при двете. Mr. Green  
Приличат си доста двете "дами" - по големите претенции, неумението да изслушват и да зачитат мнението на другите, по просташкото поведение, което лъсва като гол задник, когато си изпуснат нервите - с една дума - външно излъскани, а отвътре - гнили. Едната - лъжкиня и мошеничка на дребно, другата  - мутроподобна далавераджийка на едро.
Само Захажаева не лежала в тази психиатрия. Тя естествено била там, но подскачала и буйствала през цялото време. "Йе, йе, клас!". Но ликувала не защото имала таланта на Воче или парите на Червенкова, а защото не трябвало нито да чисти, нито да готви, нито да подрежда. Дори храната била почти като за хора!
Колко малко й трябва на тая луда жена - някой да я обслужва и аудитория пред която да се излага ...  Mr. Green

# 1 233
  • Испания
Линдарева при Люба Кулезич.

# 1 234
[Ахааа сега разбрах,на Данчето просто не и стиска да си каже мнението за някой на всеослушание  
Както и на Албена ... но мотивите са различни. Peace

А бе аз все си мислех,че ги казва на прекалено всеослушание,затова не я харесват особено,ама както и да е всеки има право на мнение.
На мен друго ми е интересно като кажат аууу колко лош човек,ами замислих се вИнетка дето все това повтаря колко ли е добричка... hahaha

# 1 235
Данчето постъпи точно по социалистически - пусна донос и замълча. И хич не се сети,че капиталистическите гадове продуцентите търсят точно такива неща за да ги 'изплющят". Обяснението и беше никакво, а постъпката и е в синхрон със всичко досега - криенето на сиренцето, да сиренцето, хилежа когато намокриха леглото на Вулеви....абе истински соц човек, винаги готов да се порадва на нещастието на другите и да се скрие от "бурята".
Скрит текст:
Браво Данче, като излезеш удари шамар на тоя който те е лъгал,че си толкова прекрасна и те е вкарал в ББ.
Я ми кажете мили дами, защитнички на Йорданка, щяхте ли да кажете "нейно право е да замълчи" ако го беше направила Вулева? Или Влади? А?
Някой тук каза браво на Ели Гигова.Браво за какво? Иска световен мир и правителство, а в 'нещо което не я касае не иска да се замесва. Абсолютно български манталитет, да си скрие главата в задните части ! Е затова 25 години не сме мръднали!
Скрит текст:
Такива ги наговори,нали? Абе Ели, що се срамиш по телевизиите , не ставаш за водеща, не ставаш за реалити....ако беше истински умна при това образование вече трябваше да помагаш на тати в реденето на милионите.Поне хотелче да ти даде да управляваш,а? Май и за това не става , по добре да и купи телевизия , вече се изприщвам като я вида - в нова ,в БНТ...
Мнението ми може да не ви хареса, ама си е мое и го казвам #2gunfire

bouquet  Браво Йорданка Христова е велика , но точно тази ѝ страна на характера, не я различава от останалите в къщата !
За мен моралния победител от сезона с почти никакви щети е УОШ !

# 1 236
  • гр. Шумен
Наостина ли не еиждаш конфликт....Вместо да стане и достойно да каже, да аз го мисля това, тя се усмихваше....а Влади обвини Камелия, че го подозирала , а не искала да каже...
Много силна като е анонимно, но няма достойнство да застане зад думите си.
Размяна на реплики, а не скандал и истерии, нищо съществено. Аз се изненадах, че Камелия не се сети, написаното не беше нито донос, нито нещо опозоряващо, а позитивно. Би трябвало да й дойде на ума кой е авторът. И все пак - тази анкета беше предизвикана от ББ и определено имаше идеята да катализира нов скандал, защото явно този сезон се залага на скандалите (нечуваноо, невижданоо, умопомрачителен скандал между Х и У!!!). Е, Йорданка отказа да следва този сценарий. Може да не ви харесва, може да изглежда лицемерно и т. н., но това е нейната позиция.
Имаше въпрос - ако Албена Вулева беше написала нещо подобно и беше избрала подобно поведение, дали щях да го подкрепя. Да, определено! Защото за да съумееш да контролираш нещата, а не да се оставиш на някой (в случая ББ) да те пусне по пързалката, да си играеш играта, а не да се носиш по сценария, е нещо, за което се иска ум. Албена го има. Йорданка също. Може би затова именно Йорданка я разконспирира като скритата лимонка в мисията "Демокрация". И още нещо, Людмила определено е дразнител, но на въдицата й се хващат тия, които мислят с обувките си. Йорданка предприе друг подход към нея и Людмила не се заяжда, дори си комуникират приятелски (справка - клипчетата в сайта на шоуто).
Това в крайна сметка е игра и то в екстремни условия, всеки я играе според възможностите си, най-вече на горния етаж. Видяхме как миналата година в МА Кичка Бодурова не издържа теста и се впусна в безсмислени конфликти с РУт и кой ли не, би се в гърдите колко е велика и как пълнила зала 1, обижда и унизява, освен това играе нечестно. Йорданка поне засега играе по правилата и играе много умно (казвам поне засега, защото има една седмица до финала и никога не е късно да се издъниш генерално). Това е МОЕТО МНЕНИЕ по въпроса.  Peace

# 1 237
  • Варна

А бе аз все си мислех,че ги казва на прекалено всеослушание,затова не я харесват особено,ама както и да е всеки има право на мнение.
На мен друго ми е интересно като кажат аууу колко лош човек,ами замислих се вИнетка дето все това повтаря колко ли е добричка... hahaha

НЕ ги казва на всеослушание, ВБ ги пуска на останалите - има разлика. Според мен Албена не умее да се кофронтира в истински спор очи в очи.

Призванието на Венета
е да гледа телета ... Joy

Една РАЗЛИЧНА гледна точка за Данчето: Мисля, че ако и тя се беше счепкала директно, Воче щеше да рухне. Възможно е Данчето да осъзнава, че не трябва да я поставя в положение сама с/у всички. Подозирам, че това е била и идеята на ВБ, когато е избирал кой за кого да пише! Корективът е дали че се извини....

# 1 238
# 1 239
  • somewhere near the sea
Браво. Много точно!

# 1 240
  • Ямбол
Цитат
Експерти в СЕМ: Във „ВИП брадър” се нарушава личното достойнство
Участници във „ВИП брадър” нарушават личното достойнство на други съквартиранти с обиди и цинични подмятания. Това са установили експертите на Съвета за електронни медии (СЕМ).
Те са обърнали внимание на това, че Евгени Минчев в спор с Йорданка Христова се обръща към нея с „дърта пръдла... лицемерна”, а след това нарича други участници „плазмодии” . Цитират се и думи на Камелия Воче, която обвинява Влади Въргала в нечистоплътност, а той й отвръща с „нещастница” и „злобна селска перачка”.
Независимо от това какво има в договора на участниците, телевизията е отговорна за подбирането на материалите и часовете на излъчването им, смятат експертите. В предаването „Съдебен спор” по Нова тв също са засечени обиди и обвинения, като в част от случаите са намесени и деца.
Има случаи на засегнато лично достойнство и по тв СКАТ. Става дума за предаването „Паралакс”, където старозагорският митрополит Галактион и пловдивският Николай са наричани “черни души”, а митрополит Николай - “този с изцъклените сини очички”.
Наблюденията продължават, като засега няма наложени глоби. В СЕМ умуват и дали да накажат телевизии за разпространението на шокиращи снимки и лични данни за фотографката Лидия Петрова, която се самозапали пред президентството преди дни.

от тук: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4415880

# 1 241
  • Испания
Установяват и до там. А това, че ББ измисли мисия с унизителното къпане на Влади?

Има много примери за нарушаване на личното достойнство във ВБ и обикновено в основата е ББ.

# 1 242
  • Ямбол
... А това, че ББ измисли мисия с унизителното къпане на Влади?
...
Кое е унизително? Това е мисия, следователно е игра.

# 1 243
  • Испания

Подтекстът.

...Това е мисия, следователно е игра.

Аха. Така би се измъкнал и ББ.

Ако бяха изкъпали Месечков или Стефан, щеше да "звучи" другояче.

# 1 244
И според мен беше унизително. Нито бих го къпала(точно пък Влади..дали Воче и Кали са говорили неща за нечистоплътността му или не, той все пак си изглежда мръсен. Не казвам, че е, но определено изглежда като такъв), нито бих позволила да ме къпят. Това е лично мое мнение, все пак, тук не настоявам, че съм обективна.

Както и да е, момичета и две-три момчета, в понеделник ще могат хората да се свързват с участниците, вие какво бихте питали и кого?
Мисля, че ще е хубаво всеки да сподели нещо и ако някой от нас е свободен тогава и се навие да се обади, ще е супер да има нещо подготвено(пък и въпроси, чийто отговори ни интересуват), а не да запецне от....вълнение, да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт