VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 927
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 990

Вече съжалявам, че не си посветих свободното време вечер на Сървайвър Sad  Sad Sad
Аз поправих тази грешка, изгледах всички епизоди от сайта на БТВ и загубих всякакъв интерес към ВБ

# 991
  • In someone's dreams
За първи път от началото на този сезон снощи не догледах епизода до край. Ужасна е Камелия Воче, тези нейни ултиматуми за извинения, драми, истерии ... хич не е рейтингово вече, а мега-хипер-супер досадно и оттегчително  Crossing Arms

Много моля Биг Брадър да я въдвори в някой ъгъл за известно време сама с бесовете си и да и пусне само нейните истерични моменти. Ей това ще го изгледам с кеф - обещавам.

Искрено се надявам да я няма във финалната вечер или поне да излезе първа, че да не ни се налага да я търпим съвсем до последната минута. Искам финал м/у Уоши и Йорданка .... Рапорт даден Simple Smile

# 992
Аз си мисля, че удобно се заобикаля истината защо са се намесили всички тези адвокати, социални, институции за малолетни и т.н. при развода на Воче. Не са били заради 17-18 годишната дъщеря, а заради малкия син. Все пак той е бил общото дете и е трябвало да се реши при кого ще остане.

# 993
Довечера, Пламен Медаров срещу Ваня Червенкова в "Голямата уста" при Винетка! newsm20

Laughing

# 994
Ваня Червенкова да не е на щат при Венета?

# 995
И все пак Людмила не трябваше да стои толкова дълго време вътре.
Щяха да са интересни и скандали м/у другите участници, щом толкова залагат на крясъците и обидите.
Аз съм ЗА Албена и майка ѝ и ми писна само те да са "черните" и само тях да обсъждат  Naughty

# 996
Някъде има ли живо излъчване. В сайта им вече няма тази възможност или поне при мен не излиза.

# 997
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Някъде има ли живо излъчване. В сайта им вече няма тази възможност или поне при мен не излиза.
аз го забелязах това преди около 3 дни Peace

# 998
  • SF
Всички пеят една песен за примера, който даваме от екрана. Ама всички до един - от студиата, домсъвет, коментатори при Гала - ВСИЧКИ!
 Е, ако това "семейство" спечели, дали ще е красив примерът и какъв точно пример дава това биче Тачо и похотливата му съпруга Жени, за която съм си развалила впечатленията от риалититата, в които се впусна да участва. Иначе на екран добре изглежда Жени. Но Тачо трябва да бъде скрит от камерите завинаги. Той е лош, прост и неприятен човек.
И техният пример не е пример. Освен това, наистина не смятам за честно спрямо останалите участници привилегията някой да си бъде в Къщата с половинката си (или както миналата година Мира беше и с любимия, и с дъщерята, че и зетя показаха на Република България, да не се чудим как ли се е задомила дъщерята на Мира).
Тази мода тръгна именно от Венета Райкова, която вкара Тишо отново в Къщата. Тогава уж стриктно се спазваше напускането на Къщата на Биг Брадър ЗАВИНАГИ.
И не на последно място - излизането на Тачо, получаването на информация отвън, как да се държи, как да се справя, как е на камерите, какво показват, кога и по колко... Ама хич не съм окей с тези домашни биг брадъри.
Сега, когато Людмила го нервира, той цунка Жени и тя му дава кураж. Кой да даде кураж на Елена в аналогична ситуация, на Влади, на Иво, Наско и т.н. ... В този смисъл, те са по-силни и по-интересни играчи. Защото се справят сами.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 17:29 от Esmee

# 999
Кога ли е бил честен ББ, че и сега да очакваме нещо от него  Mr. Green

# 1 000
Съгласна съм с всичко написано от Esmee
Воче ми се стори много красива и елегантна при влизането в къщата, а сега  ooooh!

# 1 001
И аз съм съгласна с написаното от Есмее.Липсва всякакъв паритет....

# 1 002

Аз ли само не разбрах,защо се казва образцов дом?

Казва се Образцов дом, защото няма нищо образцово и истинско в него, както не беше образцов и истински социализма,  а беше една фасада, под която реалността беше гнила.
В случая, съквартирантите не успяха да се погрижат дори за нея и затова виждаме директно само грозното на Образцовия дом. "Толкова си могат"

# 1 003
  • София

Ахаххаха... и двете сте в десетката................. Joy Joy Joy
Мисля обаче, че по злоба и децибели едва ли някой би могъл да насмогне на "Китайския фенер".... моята трактовка на Захажаева след битката ѝ с Червекова е:
Скрит текст:

# 1 004
 Прииска ми се когато каззваха кой според тях е най-достоен да спечели да бяха вързани за детектор на лъжата.

Общи условия

Активация на акаунт