VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 933
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 960
Сигурно всеки, който си купи готварската книга на Воче ще трябва редовно да пазарува от Италия. Много ВИП рецепти.

# 961
В "Черешката на тортата" беше голяма надувка. Ходи с телевизионния екип до Италия за да напазарува за вечерята. Ненужна показност!
Вярно е, че беше надувка, обаче все пак показа някаква класа, беше ми симпатична. Във ВИП Брадър много се постара да заличи приятните ми впечатления и категорично успя Simple Smile.

# 962
  • Испания
За никого не промених първоначалното си мнение, с изключение на мрънкащата клюкарка Месечков. Не че ми е бил особено симпатичен по време на танцувалния формат, но тотално не го харесвам, след като го видях във ВБ.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 11:10 от Mamma

# 963
За никого не промених първоначалното си мнение, с изключение на мрънкащата клюкарка Месечков. Не че ми е бил особено симпатичен по време на танцувалния формат, но тотално не го харесвам, след като го видях във ВБ.
А аз си го развалих за абсолютно всички с изключение на Тити който напусна потъващия кораб навреме.

# 964
Червенкова пак ще влиза Crazy, в такъв случай очаквам заслужено да спечели сезона с поне 99% подкрепа Laughing Дано отново поканят и моят любимец Пламен Медаров Sunglasses, много ще ми е интересно да ги видя с Ваня отново заедно под един покрив.

# 965
Тина,мисля че Пламен ще е довечера в "Голямата уста"

# 966
Уф, ще трябва да изтърпя Венетка един час ooooh!, но ще си струва!

# 967
Уф, ще трябва да изтърпя Венетка един час ooooh!, но ще си струва!
Тя Венета ще е в къщата,може Пламен да я смени като водещ  Laughing

# 968
Тези които защитават отвратитетелната злобка Камелия Воче.А тя помислила ли е и вие също помислихте ли как се чувства Влади Въргала след като онова злобно истерично същество Камелия Воче му съсипа психиката на човека.И вече в лицето на Влади не виждаме онази негова красива усмивка със която влезна в началото на вип брадър 2014.И то благодарение на тази отровна подмолка лицемерна жена змия Камелия Воче.Мразя такива жени като нея.

# 969

подстрекател   Mr. Green

Скрит текст:

# 970
Евгени сега направо светец ми се струва в сравнение с повечето останали в играта Laughing
Joy Joy Joy Joy

Аз ли само не разбрах,защо се казва образцов дом?

АААА сетих се ама пък съм и аз,не си и сещам да подражавам на випаджийските персони.
От днес питам мъжо ти бира ли искаш или мен и саамо да е посмял мен да иска ,ами не е клааас Joy Joy

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 12:16 от eve#

# 971
Людмила остава за олстарс и влиза Червенкова.  newsm53

ПФФ, нищо ново - пак врещящи и дуднещи женки на едно място ooooh! Tired Sick
И каква е тази тенденция, която се оформя -  пресни-пресни от предишния сезон, пак ги набутват в къщата.
Вече съжалявам, че не си посветих свободното време вечер на Сървайвър Sad  Sad Sad

# 972
  • Варна
Трябва само да се добави Фънки и една ММА клетка и ще стане супер! Разбира се ще трябва да го забранят до 18год. Joy

# 973
  • София
Людмила остава за олстарс и влиза Червенкова.  newsm53

Простачката Червенкова ще има да крещи...Людмила съвсем ще се загуби пред всепоглъщащата простотия на великата бизнесдама. Дано да им раздадат по един рупор на тия, дето са с по-слаби гласови възможности. Щото иначе целият сезон ще се обезсмисли... Joy

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 20:10 от Popule

# 974
Вече съжалявам, че не си посветих свободното време вечер на Сървайвър Sad  Sad Sad
И аз съжалявам. Много се чудих кой от двата формата да избера, определено направих грешен избор.

Общи условия

Активация на акаунт