VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 54 120
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е, Йорданка Христова няма да е победител, не е станала за резил, понагласиха я в тази светлина...

# 646
Не се учудвам за Йорднака никак, изглежда ми с много голямо самочувствие  Confused

Че защо да няма голямо самочувствие? От какво трябва да се срамува, че да няма?  Thinking За мен е абсолютния победител  Peace

Има разлика между това да се срамуваш и да имаш голямо самочувствие, надявам се можеш да направиш разликата

Естествено, че правя разлика! Харесвам я, и я намирам за достойна жена с признати заслуги и самочувствието е с покритие Peace

# 647
Кучковa, видиш ли, сaмо чупки и стойки покaзaлa. Ми Гиговa к'во повече покaзa?
Грим, прическa и пърхaне с клепки.
Кучковa е дaже с едни гърди пред нея, буквaлно.
Aмa Дaнчето не смее дa бaрне тaтковото момиче.

# 648
Йоданка пада много ниско, ако случайно не са обърнали внимание за да го излъчат, тя пак да си го каже.

Няма какво да подскачате като палета.

Айде без такива сравнения, ако обичаш  Stop
Ти какво подскачаш като пале срещу хора, които не намират махленската клюкарка, криеща сиренцето си и следяща хората в устата какво ядат, за достойна победителка  Whistling

# 649
Чудя се защо във всички формати основно занимание на съквартирантите е да се масажират и  то на голо  Thinking

Кали как пък се извъртя и от любимата Воче сега избра за най-близка приятелка  Данчето Христова  Mr. Green

# 650
Йорданка Христова Е победителят на ВБ!
Жена с класа, истински ВИП, ще остави следа в българската култура, достоен човек!
Йорданка Христова ВИП Брадър победител!  bouquet
Ще ти се!  Joy Joy Joy
Дърта кощрамба с претенции.

# 651
  • София
Абе, кой ще каже на Кали, че качествата на един човек са си "личностни качества".... ooooh!

# 652
Аз клоня към Уош за победител. Peace
П.П. Йорданка Христова ме подразни с оплакването си за тиквеника, както и за самономинацията си. Peace

# 653
И аз съм за Уош.

# 654
Е, Йорданка Христова няма да е победител, не е станала за резил, понагласиха я в тази светлина...
А, този път сама се нагласи - да се препоръчаш като най-достойна, айде, бе!
Браво, Николче.

# 655
Хайдеее,  Уош v/s Йорданка ... 

Браво, Николче - имаш нещо между ушите  Laughing 

# 656
  • София
Йоданка пада много ниско, ако случайно не са обърнали внимание за да го излъчат, тя пак да си го каже.

Ти какво подскачаш като пале срещу хора, които не намират махленската клюкарка, криеща сиренцето си и следяща хората в устата какво ядат, за достойна победителка  Whistling

Ти за сиренцето ли се хвана? Wink
Абсолютно достойна победителка е! И е необходимо човек да има самочувствие.
Не си взимам думите назад за палетата.  Wink
Йорданка Христова е истинска българска звезда! Няма какво да хвърляте кал по нея.

# 657
Абе, кой ще каже на Кали, че качествата на един човек са си "личностни качества".... ooooh!
Ама как ще спориш сега с един философ. Mr. Green

# 658
Йорданка Христова е истинска българска звезда! Няма какво да хвърляте кал по нея.
Права си. Няма. Тя сама се зарови в калта не до шия, ами и отгоре.

# 659
  • София
Ти за сиренцето ли се хвана? Wink
Абсолютно достойна победителка е! И е необходимо човек да има самочувствие.
Не си взимам думите назад за палетата.  Wink
Йорданка Христова е истинска българска звезда! Няма какво да хвърляте кал по нея.[/b
Хич не се и пънем... тя си се справя сама перфектно...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт