VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 54 120
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 705
  • Ямбол
Ау, жива да не бях, доживях да прочета и такава конспирация за себе си.
Отивам да го разглася в темата си. Хахах. Направо ми идва да си го сложа в подписа.
Скрит текст:
Скрит текст:
"Бихте ли ми подали по-друг начин въпроса?!"  Joy
Без тире.
Аман от теб начиии! Винаги си ме кефила с това ходене след хората и дебнене за грешки! Всички знаем, че мечтаеш да си даскалица, но съжалявам, че мечтата ти не се е осъществила! Спри се!

Да, без тире е. Грешка от бързане!
Ама как, бе, учителка си е жената.
Учителка друг път! Постовете ѝ са през 20 минути целодневно. Кога е в час и кога преподава? Или е с лаптопа/смартфона в ръка и цъка ли цъка.  Wink
Не вярвайте на думи във форума. Тук е пълно с успели бизнес дами, които пишат ли пишат, вместо да обикалят света (или фирмите и компаниите си). Пълно е с идеални майки. Пълно е с красавици.
И една Лилянка - учителката, дето да се чуди човек кога е в час.  Wink
...

# 706
  • София
Там няма никой много значим. Ето защо нямам нищо против един млад човек да спечели.
Чела си нещо някъде. Евала на хора като теб, които четат жълти вестници, за да си изградят мнение.
Напротив, има значим и това е Йорданка Христова! Simple Smile
Но имаш своето право на мнение, разбира се. Жалко е обаче, че мислиш така.
Извини ме, но ако тя самата се чувства значима, какво прави в този формат изобщо !???  Peace

# 707

Ако ти харесва едно стиснато бабе, което си крие сиренце под кревата.

Всъщност, тя не го е крила, а обяви на всеослушание, че си го отнася в стаята.

# 708
Венета - "ние с Маги"... Whistling
Тя толкова му е навита, че аха да му скочи  ooooh! Joy

Ами Аглея, така се търси нова работа, а не като нас със СВта и мотивационни писма!  Wink

ЛилянО, досадна си!

# 709
  • София
Вече ми е все едно кой ще спечели, то и Тачо да е ще кандисам  Joy Все тая Peace Такова лицемерие, "аз не бях себе си" , не готвих, не съм ВИП, пък други били не знам какво си, вземат си паричките и хайде в къщи. Лошото е, че сезона беше слаб, простотия до шия наистина "образцова" .
Дано следващия е по добър, ама надали.

# 710
  • Варна

Даже тиквената й емоция беше чисто преиграване.

Да, прекали малко с тиквата. На този казала преди 2 дни, на онзи казала. А когато я попитаха "да купуваме ли -мълчи  Peace

# 711

Ако ти харесва едно стиснато бабе, което си крие сиренце под кревата.

Всъщност, тя не го е крила, а обяви на всеослушание, че си го отнася в стаята.
Добре. Да отнесеш храна в стаята си, когато останалите са гладни.
Това е по- достойно и звучи по-добре?

# 712
Венета - "ние с Маги"... Whistling
Хич не е за смях работата... много е права даже... Лично под нейно давление той си смени мнението на 180 груса след първите 2 вечери... "ние" си им стои съвсем точно на двамката  Mr. Green

Вече почвам да се замислям дали между тях двамата има нещо- общ проект за предаване или плам за креватна история

# 713
  • Варна
Цитат
Ау, жива да не бях, доживях да прочета и такава конспирация за себе си.
Отивам да го разглася в темата си. Хахах. Направо ми идва да си го сложа в подписа.

Ехеееей,да бързаш да злобееш и се обърка,а?

# 714

Победата на тризначките е единствената, на която съм се радвала дълго и от сърце. За мен те си остават най-ярките образи от всички сезони досега Simple Smile

Ярки, ярки, aмa зa тях дa ги турят нa еднa стълбицa с Йордaнкa си е възход, зa Йордaнкa обaче - едвa ли.
Товa си е предaвaне зa бъдещи Злaтки, нещо кaто прогрaмa " Стaрт в кaриерaтa".
Зa хорa с претенции зa успешност нямa място тaм. Достойнството си го потъпквaт лично с подписвaнето нa договорa. По собственa воля.

Съгласна напълно, затова нека изберат друг победител Simple Smile Peace

# 715
  • София
Даже тиквената й емоция беше чисто преиграване.
Да, прекали малко с тиквата. На този казала преди 2 дни, на онзи казала. А когато я попитаха "да купуваме ли -мълчи  Peace
Тиква... сирене.... А друго !?  Sick

# 716
  • София
Е разбира се, ако Жени и Тачо не са пример за българското семейство, то кой да е !!!  hahaha hahaha hahaha

# 717
  • София
Жени и Тачо били пример за българското семейство rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 718
Жени и Тачо били пример за българското семейство  #Crazy

# 719
Жени и Тачо били пример за българското семейство rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми то, като имаш три деца от трима различни мъже, може и да ти изглеждат идеално семейство.

Общи условия

Активация на акаунт