VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 877
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
За първи път се разочаровах от Йорданка ..  Sad
Когато казваш или мислиш нещо, трябва да имаш доблестта да стоиш зад думите си,
нейната анонимност не я разбирам. От скандал ли се страхува?
Естествено, че се страхува да не бъде замесена в скандал. Това, че ВБ иска да те "изплющи" не означава, че трябва сам да му даваш такава възможност. Браво на Йорданка! Възползва се от възможността да не се омаскари под давление на ВБ.   bouquet

Joy Joy Joy Че по-голямо омаскаряване от това има ли......  ooooh!
И кое му е омаскаряването? ВБ ти казва, че ще пишеш нещо анонимно. После иска от теб да не е анонимно...айде бе! Как ще те изплющииии..... Joy
Умна жена е Данчето Христова! Номер Едно Е!
Ами да и е честито тогава...... Извиси се........  Joy

# 1 051
Специално за Воче и аз няма да стана. И не от страх, а просто мразя да говоря с радиоточки... Да се обясняваш с човек, който ще те чуе, а не да се надвикваш с луд за връзване...

От такъв спор Йорданка би имала само полза, а и не вярвам Воче да ѝ скача като на другите. Peace

Толкова беше самодоволна седейки там, нищо достойно не виждах в нея тогава.

# 1 052
А? Пламен Медаров ли чуха ушите ми  Crazy Ей, много го подкрепях миналия сезон .

# 1 053
Така, в понеделник чакайте нещо "невиждано"  Joy

Пaмелa Aндерсън с Кончитa под ръкa?Simple Smile))
Минимум.

Тaя Кaли зaпочнa цялaтa лaйнянa и миризливa история и нaкрaя се изнизa бaш кaто пръдня из гaщи.

# 1 054
Тоя Влади егати  ощипаната мома, аз мириша ли, абе мълчи си бе капут. Ти мъж ли си къв си.

Ако не се държеше така, отдавна да сме забравили за това.
Пък Кали е такава фурнаджийска лопата...нямам думи.
ами кат е бил осран 3 дни и е миришел как да му каже, че е усещала Шанел 5 ли?
Егати .. като нямат какво да дават се чудят какво да изсмучат.
Ако на Влади за децата му някой му каже, че баща му е некадърник, който от 15 г. върти едни и същи скечове и си продаде апартамента за да си ги екранизира хубаво ли ще му е? Макар че е факт?
Не разбраха ли, че това й е болна тема на жената - да спрат да ровят!
И за моето някой да каже нещо, ако ще вече да е 55 г - то си ми дете и си ми е мило- ще му издера очите.

Направо ми е жал за Воче - за Линдарева психиатри и к;во ли не, а тая са решили да я допобъркат само и само да има какво да дават

# 1 055
  • София
Ами да и е честито тогава...... Извиси се........  Joy

Уважаеми колежки и колеги по форум,
Четейки ви оставам с впечатление, че въобще не ви е ясна концепцията на играта ББ/ВБ. Целта е да разрешиш колкото се може по-малко ББ/ВБ да те плющи и по този начин да се омаскаряваш колкото се може по-малко. Също така е важно да се държиш така, че да не се омаскаряваш пред другите участници, щото да не те номинират за изгонване. Това е, толкова е просто. Всичко е разрешено, стига да излезеш сух от водата - особено, ако накрая чака награда. ВБ дава Награда за Чест и Почит. Тя също е важна за звездите, които участват.

# 1 056
Е биг брадър прекали накрая. Как е посмяла да каже на един от топ комиците на България,че е нечистоплътен Tired, е като е така и ние даже го видяхме какво има да се извинява 100 пъти Rolling Eyes. А Кънчев е мега лицемер. Докато гледаше видеата на Албена и майка й се беше захилил от уше до уше как всичко е стратегия, а сега коментира Воче с една сериозност все едно не знам какво е станало ooooh!. Не я харесвам, не харесвам никого в тази къща, но такива евтини машинации ме дразнят.

# 1 057
Тоя Влади егати  ощипаната мома, аз мириша ли, абе мълчи си бе капут. Ти мъж ли си къв си.
Цяла седмица поне по 2 пъти го чувам неговия проблем с лошата миризма.
Чуваш го, защото и да иска да замълчи не може, тъй като ВБ подклажда постоянно този огън като върти мисията само около това, коментарите са насочени към това, всеки сеанс- групов и поотделно е на тази тема. Ще спре да го говори, когато ВБ даде тази възможност, а то цяла седмица ги подтикват да се говори за това.

# 1 058
А? Пламен Медаров ли чуха ушите ми  Crazy Ей, много го подкрепях миналия сезон .
Ха познах още когато забелязах ,че Пламен Медаров  не пише в  своята страница фейсбук.Си казах явно ще влиза в биг брадър all stars 2014. Абе да вкарат Зейнеб  в биг брадър all stars 2014 ама Гала от на кафе е много лоша и не иска да я пусне. Laughing Laughing Laughing
Дано Влади да се спаси в понеделник. Да бъдат изгонени в понеделник  Воче и онази мрънкаща карикатура Месечков. Laughing

# 1 059
ВБ дава Награда за Чест и Почит. Тя също е важна за звездите, които участват.

Мда, каква по-престижна награда от тази за толкова години на сцената.
Ако не си спечелил ВБ, каква звезда си изобщо.

# 1 060
Знaчи Дaнчето се покaзa aбсолютно достойнa зa тези чест и почит, които идвaт със спечелвaнето нa подобен формaт. Идеaлно пaсвa, зa мое съжaление.
Винaги съм кaзвaлa, че не желaя дa гледaм в сеирджийскa предaвaне любимите си звезди.
Сaмото им учaстие нaмaлявa, дa не кaжa в повечето случaи тотaлно зaтъмнявa звездния им блясък.

# 1 061
Къде мога да гледам видеото,какво е казала Данчето.

# 1 062

И кое му е омаскаряването? ВБ ти казва, че ще пишеш нещо анонимно. После иска от теб да не е анонимно...айде бе! Как ще те изплющииии..... Joy

Умна жена е Данчето Христова! Номер Едно Е!

Честно казано, първата ми реакция беше разочарование, че Йорданка не се изправи. Но Popule е адски права, защото ако си в тази игра, трябва да я играеш точно така, както постъпи Йорданка. Подличко подменените правила заслужават подличък отговор. Наистина постъпи умно Данчето smile3501

# 1 063
  • Пловдив
Наистина целта на този сезон е само да има скандали  ooooh!
За мен тоз Пламен ми е непознат...не съм гледала предходни ВБ...

# 1 064
Ето я голямата звезда Йорданка Христова, най-достойната от всички. ooooh!
После пак ще се изповяда и ще се извини и всички ще плеснат с ръце колко благородна е старата дама.

Дори в Народното Събрание, където нямат право да търсят отговорност от народните представители, гласуването е анонимно.
Това къде го прочете?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт