VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 886
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 095
Изключително долна и гадна жена е Воче. Такава злоба и увереност, че всичко, което прави и говори не подлежи на съмнение. Може да е обиколила много места по света, може да е видяла и се срещнала с много хора , но това не е направило добър човек.
Взема пари на заем и не връща.
Каквото и да говори за Влади няма да промени мнението ми за него. Той е онзи герой от предаването ку-ку, който с нетърпение чакахме да видим. Един от новите много добри сатирици в театъра и киното. Нима не беше той, който прие каузата за лечението на Емануела Горсова! На това му викам добър човек! Нима той няма деца, няма проблеми със семейството си, не се опитва да победи влечението си към алкохола!
Ще гласувам за Влади. Воче отдавна трябваше да е вън. И пак Влади беше този , който я върна, когато си беше нарамила куфарите, за да излиза от къщата.
Не искам да съм на мястото на децата й. Както непрекъснато ги поставя като щит, когато я застрашат, така сигурно постоянно им повтаря" Ако не бяхте вие, аз щеше да съм ехеее къде на по-високо ниво и бля, бля както тя си умее да повтаря. Не дай си боже да даде на някой хапка хляб. Златна ще му излезе.
На фона на тази отвратителна Воче , Албена и майка й ми са в пъти по-добри от нея.  И това го казвам, като в първите предавания на "сигнално жълто" Албена ми е била отвратителна и в последствие по ТВ7 нямаше никаква промяна в злобните и жлъчни коментари.
Искам  вече да свършва този сезон! Отвратена съм!

# 1 096
От фейса:

Кой облича Минета ми е въпроса????  Mr. Green

Като тиролска селянка на Октоберфест ... само халбите и липсваха  Mr. Green

Скрит текст:

# 1 097
Аха, много зле тая жена, за какво рекламираха толкова. Изкуствена, като че ли казва стихотворение наизуст, ....говори глупости цяла България обсъждала незнам си какво....дали пък не обсъжда....

# 1 098
Мое лично убеждение. Разбира се можем да се хванем на бас за 2 лв. Sunglasses

Да ги превърнем в  beer?
Едно е сигурно - мнението на зрителите няма да бъде зачетено, призът ще се връчи на когото решат. Нооо, във врата на Данчето диша едно образцово семейство и една образована нищонеправеща богаташка. Да видим, да видим....

# 1 099
АБе ЕЙ НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ДЕЦАТА НА ВОЧЕ.  newsm45 newsm45 newsm17 newsm17 newsm17

Вегетка влезе като сервитьорка, сервира и замина. smile3521

# 1 100
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Изключително долна и гадна жена е Воче. Такава злоба и увереност, че всичко, което прави и говори не подлежи на съмнение. Може да е обиколила много места по света, може да е видяла и се срещнала с много хора , но това не е направило добър човек.
Взема пари на заем и не връща.
Каквото и да говори за Влади няма да промени мнението ми за него. Той е онзи герой от предаването ку-ку, който с нетърпение чакахме да видим. Един от новите много добри сатирици в театъра и киното. Нима не беше той, който прие каузата за лечението на Емануела Горсова! На това му викам добър човек! Нима той няма деца, няма проблеми със семейството си, не се опитва да победи влечението си към алкохола!
Ще гласувам за Влади. Воче отдавна трябваше да е вън. И пак Влади беше този , който я върна, когато си беше нарамила куфарите, за да излиза от къщата.
Не искам да съм на мястото на децата й. Както непрекъснато ги поставя като щит, когато я застрашат, така сигурно постоянно им повтаря" Ако не бяхте вие, аз щеше да съм ехеее къде на по-високо ниво и бля, бля както тя си умее да повтаря. Не дай си боже да даде на някой хапка хляб. Златна ще му излезе.
На фона на тази отвратителна Воче , Албена и майка й ми са в пъти по-добри от нея.  И това го казвам, като в първите предавания на "сигнално жълто" Албена ми е била отвратителна и в последствие по ТВ7 нямаше никаква промяна в злобните и жлъчни коментари.
Искам  вече да свършва този сезон! Отвратена съм!

newsm10  smile3501

# 1 101
Само ми се е сторило или е истина - Захажаева я нямаше тая вечер в къщата?

# 1 102
  • София
Поговорката "Който пее зло не мисли" изобщо не важи да Воче...

# 1 103

Важи, важи.  Wink Ти чула ли си я да пее?  Whistling

# 1 104
  • Ямбол

Важи, важи.  Wink Ти чула ли си я да пее?  Whistling
И тук ли ще спретнеш конспирация?
Може да се усъмниш и дали изобщо има деца. Що не пробваш?

# 1 105
Според мен Влади В също е претендент.
Махалото за което говореше в момента се върна към него и се отдалечи много от Воче.
Кали без да иска се погрижи да придаде и достатъчна доза мелодраматичност на ситуацията му.
И съквартирантите, и вероятно публиката разбират, че хигиенния епизод е бил преувеличен и клеветнически.
Така и не се разбира с какво се е борила в живота Воче, но Въргала определено има вид на човек, който много се е блъскал и не е правил компромиси с пошлостта. Така че не го изключвам да спечели.
Но дори да не спечели се надявам да вземе хонорара си в пълен размер.

# 1 106
Таз червенкова пак не се е наяла. Какво се жалва че 2 седмици не е имала какво да яде в бигбрадър   hahaha hahaha hahaha

# 1 107
Таз червенкова пак не се е наяла. Какво се жалва че 2 седмици не е имала какво да яде в бигбрадър   hahaha hahaha hahaha
Да, бе  Crazy Минала една година и няма да забрави, че нямаше гречка .

Какъв глад ? -вика ; Нали сме живи  Joy

# 1 108

Важи, важи.  Wink Ти чула ли си я да пее?  Whistling
И тук ли ще спретнеш конспирация?
Може да се усъмниш и дали изобщо има деца. Що не пробваш?

Онзи ден стана ясно, че за Воче нищо не е ясно. Гугъл е безсилен пред професионалната й звездна кариера. Нито в текст, нито във видео, нито в снимки. Няма никакви данни и за продуцентската къща на мъжа й, към която  е работила 25 г. Не казвам, че не е имала участия тук таме, разбира се. Но няма звездна кариера, със сигурност, няма и такава фирма, към която е работила. Освен ако не е някой ъндърграунд тази агенция просто нула резултати.
Жената изглежда митоманка. Като Кобилкина и прочие. В царстово на слепите и едноокия е цар.

# 1 109
Данчето постъпи точно по социалистически - пусна донос и замълча. И хич не се сети,че капиталистическите гадове продуцентите търсят точно такива неща за да ги 'изплющят". Обяснението и беше никакво, а постъпката и е в синхрон със всичко досега - криенето на сиренцето, да сиренцето, хилежа когато намокриха леглото на Вулеви....абе истински соц човек, винаги готов да се порадва на нещастието на другите и да се скрие от "бурята".Браво Данче, като излезеш удари шамар на тоя който те е лъгал,че си толкова прекрасна и те е вкарал в ББ.
Я ми кажете мили дами, защитнички на Йорданка, щяхте ли да кажете "нейно право е да замълчи" ако го беше направила Вулева? Или Влади? А?
Някой тук каза браво на Ели Гигова.Браво за какво? Иска световен мир и правителство, а в 'нещо което не я касае не иска да се замесва.Такива ги наговори,нали? Абе Ели, що се срамиш по телевизиите , не ставаш за водеща, не ставаш за реалити....ако беше истински умна при това образование вече трябваше да помагаш на тати в реденето на милионите.Поне хотелче да ти даде да управляваш,а? Май и за това не става , по добре да и купи телевизия , вече се изприщвам като я вида - в нова ,в БНТ...
Мнението ми може да не ви хареса, ама си е мое и го казвам #2gunfire

Нямаше как да се каже по-точно!   bouquet Много малък човек се оказа голямата прима, май Евгени е бил прав...

Общи условия

Активация на акаунт