VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 905
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 155
При уточнен списък на кандидати за ВИП Брадър сценаристите/ продуцентите са определили кой каква роля ще заема- чистач, готвач, истерик, лидер.... и през целия сезон се следваше този сценарий.

Не мисля, че има чак толкова тънки предварителни сметки. Доколкото знам трудно се намират хора, които да участват, а реални звезди никога не участват в такива неща. По-скоро тези черти се показват още в началото и се държи една линия. Така се оформят някакви архетипи, които следва да се борят един с друг и да 'играят играта', обаче нивото е много ниско ( интелектуално говоря) и те не са в състояние да сътворят нищо смислено, дори когато се вкарва една Людмила да подкрепи Албена в задачата на 'Провокатор", след като излезе Евгени ( единственият с интелект за по-смислена игра),  която е там да провокира точно това у тях - катализирането на архетипните им поведения и провокирането да 'излезе' нещо, което тя дори често споменава. Просто нивото е ниско, иначе имат страшни шансове да плетат интелигентни интриги.

Камелия, ако си спомняте на крака ходи да се извини на Евгени и да го увери в нелоши чувства. Тя знае кой е силния и подвива гръб, но когато чувства някого по-слаб в случая Влади го мачка докато може. Не случайно нейната истеричност, деспотичност и неотстъпчивост разцъфтя , когато силния играч Евгени излезе.
Нямах предвид, че участниците предварително знаят за отредените им роли. Те минават разговор с продуцентите и целия екип на ВБ, включително и психолог. От тези разговори явно си проличава донякъде кой какъв е и после сценаристите подсилват това с определени мисии, постоянно преповтаряне на сцени, удобни коментари от Дом съвета. Няма как сценаристите да нямат предварителна визия за предаването и участниците, която спазват и доразвиват.

# 1 156
  • Ямбол
...
въпрос: "Кой е най-глупав?" и "Кой е най-прост?"  newsm78 ooooh!
аз на някой не отговорих, не мога да преценя
На някой или на някои? Ако си имала предвид повече от един въпрос и си написала за повече - някой, то това не те отличава от определението глупав и прост.

# 1 157
Можем да си дадем мнението кой-кой е в тази анкета!

http://vipbrother.novatv.bg/anketa
въпрос: "Кой е най-глупав?" и "Кой е най-прост?"  newsm78 ooooh!

Който е измислим анкетата е "голяма" работа. По тъп Вип Брадър не съм гледала, поне това е моето мнение. Много тъпо беше и влизането на Венета Райкова в къщата, не разбрах защо беше нужно цялото това нещо. А Голямата уста няма да я коментирам, никому ненужно предаване. Изключвам самогостуването на Пламен МЕдаров, напълно адекватен за разлика от събеседничката му. ooooh!

# 1 158
  • София
Можем да си дадем мнението кой-кой е в тази анкета!

http://vipbrother.novatv.bg/anketa
Категорично няма да отговарям на тази анкета. Щото не ми е ясно кой я е съставил, та да го определя като най-прост ooooh!

# 1 159
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
...
въпрос: "Кой е най-глупав?" и "Кой е най-прост?"  newsm78 ooooh!
На някой или на някои? Ако си имала предвид повече от един въпрос и си написала за повече - някой, то това не те отличава от определението глупав и прост.
ммм да "някои"....
и благодаря за квалификацията

# 1 160
  • гр. Шумен

Йорданка Христова не си призна, за да спести на всички - съквартирантите в къщата, а и на самите нас - поредния истеричен скандал на Камелия. Благодаря ти, Данче!

И аз съм на това мнение, добре че не се разкри, че Воче щеше да ни побърка до края на предаването. Тази жена е за психиатър, тя не е добре и е добре да се пази психическия й баланс за добро на всички в тази къща. Луда жена, луда. Тя абсолютно не вижда нищо у себе си. Шикалкави до дупка, уж щеше да стои на разстояние 1 мин след това беше изправена пред Влади да се кара с него.

Peace Само да добавя, че това, което беше написала Йорданка, не беше някаква обида или грозни думи, а просто съвет "да не се пали толкова за вече порасналите си деца и да се радва на живота" (който, между другото, трябваше да даде психоаналитичката, а не да рови в живота й). Само че за Камелия явно думата "деца" й натиска някакво червено копче и почват истериите. А Йорданка в този формат, поне досега, не е казала някаква обида за никого, като изключим играта с кубчетата, когато нарече Евгени Минчев "педал". Сравнявам я с Кичка Бодурова от миналогодишната Музикална Академия, която не спря да обижда Рут Колева като я наричаше проста и некадърна и все развяваше прословутата зала 1, доколкото помня беше обидила и Прея. Здравко Ритонеца  и той й пригласяше, даже прати Прея да му копа градината. Хем ония бяха в по-свободен режим, а Здравко беше жури. Не казвам, че Йорданка е идеална, имаше си кусурите в сезона (дребните битови истории, демонстрацията на власт и сила, диктат в кухнята), ама то пък кой ли ги няма. В крайна сметка звезди-звезди, но и те са нормални хора, с всичките им хубави и лоши страни. А Йорданка си го е изпяла още преди 25 години http://www.vbox7.com/play:b9ff6fd6

# 1 161
baksisa, така да.
Съгласна съм, че може би преминават през някои тестове, които все пак ги очертават в много общи рамки. Но специално защото дъвча предимно Воче  Twisted Evil  това освобождаване и куража на 'силния', който си дойде в последствие, тя може да е влязла с имиджа на 'пееща готвачка', но в последтвие й се отвориха чакрите, когато Евгени напусна. До тогава се държеше доста по-прилично. Да не говорим, че тя така и не изпадна в пряка конфронтация с него, когато той каза, че сина й е инвалид. Истерията й се разрази  в стаята пред другите. "Как ше ми пипа той на мене децата, дето не знае какво е дете да ти се усмихне".
За сметка на това слабият Влади Въргала го ругае директно.
Това на мен ми говори много.

Ели Гигова ми е страшно симпатична на мен. Стратегията й е правилна - държане настрана и навлизане само при нужда, както беше вчера с Влади Въргала. Тя се опита да го успокои, че не се е случило нищо кой знае какво, че той преувеличава значението и тн. което й прави чест. Кали доста по-глупаво медиира конфликта, защото тя се почувства длъжна да изкара на яве проблемите на Влади, с което овласти още повече Воче. Тя не случайно реагира по-скоро като "ах, горкия", а не като "извинявай, не бях права да те клеветя пред всички".

# 1 162
  • sofia
Цитат
Йорданка Христова не си призна, за да спести на всички - съквартирантите в къщата, а и на самите нас - поредния истеричен скандал на Камелия. Благодаря ти, Данче!
Благодаря и аз!!!
За Гигова...Егати егоистичното същество. Световен мир ли? Та баща и е търговец на оръжия! Лицемерка!

# 1 163
Мен пък ме забавляват интерпретациите на някои за Образцов дом. Ако помните Аръков влезе, за да се образова , Кучкова пък не намира Уош за образцов съквартирант, защото пие и пуши.Знам, че се повтарям, но някак си недоразбрана и недоразвита остана идеята за този сезон.

И съжалявам, че пак правя препратка към миналия сезон, но не мога да не намеря прилики при положението с Йорданка и Станка.Това, че са най-големите звезди откъм постижения в кариерите си, за мен не ги прави веднагически достойни за победа.

# 1 164
  • Испания
Не харесах Воче още в "Черешката". Там се държеше доста високомерно и като всезнаещо и всеможещо същество. Във ВБ пък падна доста ниско. Не смятам, че проблемите с втория й брак трябваше да бъдат обсъждани, макар че самата тя многократно говори за това. Тя може, защото е част от нейния живот. Не беше работа на Влади да го разказва на Вулева и майка.

Истериите на Воче, обаче, ми дойдоха много в повече. От малка съм научена, че не трябва да казваш нещо, което няма да направиш после. Изрази от типа на "ще му извия врата", "ще го..." /дори не помня всичко, което избълва/ по адрес на Минчев и след това си говори с него кротко, благо... показват неискрен, психично нестабилен човек.

Не може да си това, което сам казваш за себе си, а действията ти да "крещят" друго. Това се отнася не само за Воче.

# 1 165
  • София
Този "ВИП" ще го запомня с "образцовите" псувни и обиди и с нищо друго.
Хубава подържана жена, а като си отвори устата  " гледаш и не вярваш на ушите си"  #Crazy "образцово" семейство, където думите "боклук мръсен"са като "добър ден", разни певачки с парцали и мирис на тоалетна... Е това е този сезон.

# 1 166

Световен мир ли? Та баща и е търговец на оръжия! Лицемерка!
Собственикът на кварталния магазин като продава цигари и алкохол, значи е против здравеопазването на хората ли? Продажбата на оръжие е бизнес, както и всяка продажба. В момента баща й е собственик на футболен отбор, значи се грижи за физическото състояние на хората.

# 1 167
  • sofia

Световен мир ли? Та баща и е търговец на оръжия! Лицемерка!
Собственикът на кварталния магазин като продава цигари и алкохол, значи е против здравеопазването на хората ли? Продажбата на оръжие е бизнес, както и всяка продажба. В момента баща й е собственик на футболен отбор, значи се грижи за физическото състояние на хората.
newsm78 hahaha

# 1 168
Този "ВИП" ще го запомня с "образцовите" псувни и обиди и с нищо друго.
Хубава подържана жена, а като си отвори устата  " гледаш и не вярваш на ушите си"  #Crazy "образцово" семейство, където думите "боклук мръсен"са като "добър ден", разни певачки с парцали и мирис на тоалетна... Е това е този сезон.

Наистина имаше излъчване и класа при Воче, дори униформата на чистачка не можеше да ги скрие, докато на Кали и пасна от раз. Но говоря в минало време, защото такива змии и гущери избълва тази жена, че замъглиха всякаква визия.Сега виждам просто една неуравновесена и истерична жена, смятам, че никакъв хонорар не е достатъчен за такъв резил.А думата "деца"  е като някакво копче, все едно да размахаш червено на бик .

# 1 169
Не харесах Воче още в "Черешката". Там се държеше доста високомерно и като всезнаещо и всеможещо същество.

А помните ли как в Черешката голямата чистница Воче, подреждайки масата, си избърса приборите в анцугчето, с което беше готвила. Помните ли, помните ли  Mr. Green

Ели Гигова май е посредствена и безхарактерна. Брюксел, Париж, кариера в телевизии, всичко е само и единствено благодарение на парите на таткото. Иначе и в Черешката, и тук ми направи впечатление на мило и възпитано момиче, което не е никак малко, особено на фона на останалите в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт