За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 750
  • 816
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!

Аз съм Катя на 27 години.От Пловдив съм, но в момента живея в Берн, Швейцария. Имам син на почти 6 години и много искам да си имам бебче. Опитваме от декември миналата година, но досега без резултат. Пожелавам успех на всички желаещи да видят двете чертички!

# 106
Zdraveite,
Mnogo se radvam, che vi ima Heart Eyes Znachi, az sum na 24 godini i ot 1 mesec s moia suprug pravim opiti za bebok. Purviat mesec ne se poluchi i biah mnogo natugena, a biah sigurna, che ste se poluchi. Zapochnaha da me boliat gurdite, taka kakto nikoga dosega, gadeshe mi se, no uvi.... Dori ot silno gelanie 3 dni predi da mi doide napravih test. Dosta glupava postupka, koiato mnogo me natugi Cry
Sega sum reshila, che tova e boga rabota i az triabva da buda silna. Nadiavam se tozi mesec da imam hubava novina Grinning
Iskam da blagodaria na vsichki mili jeni, koito spodeliat opita si, davat suveti i nai-vagnoto okuragavat  bouquet

# 107
  • София
Здравейте.
Аз съм Милена, на 33 години. Съпругът ми е на 35.
Имаме дъщеря на 4 години, но много искаме още едно дете.
Септември ще станат 3 години откак не се пазим, но за съжаление, нищо не става. Ходиш при няколко различни лекари, но имам чувството, че все не попадам на подходящия. Надявам се най-после и това да стане.
Успех на всички!

# 108
Здравейте и от мен. Аз се казвам Веселина и съм на 24 г., мъжът ми е на 30 г., женени сме от почти 2 г. Мъжът ми още от самото начало много искаше да си направим бебе, но аз не се чувствах подготвена да оставя работата си и да се занимавам с подобни неща. Но от 1 мес. съм спряла хапчетата и може би след още един ще започнем с опитите. Макар, че да си призная честно, малко ме е страх дали ще се справя. Само като си представя, че едно такова малко същество ще зависи изцяло от мен за своето оцеляване и развитие...страшничко е Confused

# 109
3дравейте от мен.Казвам се Теодора и от 1 година и 5 дена съм омъжена.Много искаме бебе ама през първите месеци се пазехме.Сега от Коледа насам работим по въпроса.Мислех си,че само да оставим презервативите и бебока ни е в кърпа вързан,ама не би...Последният месец си купих компютер PERSONA, който изследва хормоните в урината и определя кои дни са рискови за забременяване.Използва се както за предпазване така и за забременяване.Сега се надявам след като знам кога точно ми е овуто да нацелим Момента. HugИначе удобен момент едва ли някога Ще се намери,аз съм студентка а съпругът пиШе дипломна работа newsm78 FlutterТова го каzвам zа дамите,които чакат "удобния".Ами аз съм на 28 и няма какво да чакам FlutterЩом и двамата го искаме все Ще се оправим.Стискайте палци и успех на бъдеЩите мами  bouquet
Много готин форум,надявам се честичко да се подвизавам тук и да намеря с кого да споделям грижи и радости Laughing

# 110
Здравейте!
Казвам се Теодора на 26г. съм.Съпругът ми се казва Добромир и е на 31г.Имаме син Калоян на 6г и половина и много искаме да си имаме една малка сладка принцеса.До сега се пазехме,но от този месец започваме с опитите и дано по скоро се похвалим с успех.
Радвам се че открих този прекрасен форум,от който научих толкова много полезна за мен информация.Желая успех на всички искащи и правещи бебета.  bouquet

# 111
  • BABYLAND
Здравейте и от нас! Аз съм Нети на 28г., а моето прекрасно мъжленце е Иво и е на 31. Заедно сме 9 години, а от две сме женени. Молиме се за бебче /а може и повече Wink/, и сме готови земята да обърнем само и само нашата мечта да се сбъдне. След мисед аборт в трети месец сега чакам да се възстановя и да започнем опитите наново. Молим се Господ да чуе молбата ни и да ни помогне след някой и друг месец да държим в ръцете си малко и сладко бебче.
   Пожелавам на всички тук успех и бързи резултати!!! Hug

# 112
 PraynigЗдравейте и от мен!Казвам се Ради на 28г.Много ще се радвам съвсем скоро да си имаме бебе.Стискам палци и на всички вас.Надявам се да споделяме общите си вълнения около бременноста и майчинството. newsm10

Последна редакция: нд, 12 юни 2005, 13:45 от Sunshine

# 113
И аз да се присъедения към тропащите с крак и скандиращи - "Искам пък!" Simple Smile Simple SmileSimple Smile

На 28 години съм
Омъжих се преди малко повече от месец - 07 май 2005
http://community.webshots.com/user/dilvlaeva

За жалост в момета любимия е на 300 км. от мен, но плановете са есента да се завърне окончателно и да бебеправим (не че сега се пазим при редките ни срещи де Wink  )

Надявам се скоро под мненията ми да цъфне лентичка отброяваща края 9 месечен период Wink

Успех на всички Simple Smile

# 114
  • София
Здравейте!
На 26 години съм, а половинката на 30. Доскоро все се разминавахме в желанието си дали да имаме бебе- когато аз исках, той не искаше и обратно, а имаше и други финансови проблеми. Но сега мисля, че вече е настъпил момента за уеднаквяване на желанията! Надявам се скоро да обсъждаме бременността, а после и малките сладури! УСПЕХ НА ВСИЧКИ! newsm10

# 115
Привет и от мен...още не съм се разписала тук!
Ние сме едно щастливо семейство, живеещо във Филибетоооо!
Чакаме бебче през Октомври.Терминът ми е 27.10.2005.
Казвам се Кремена/Karmen_mery/.Съпругът ми е Станислав/Lyzifer/.
Радвам се, че има такива страхотни хора като вас, които ме карат да се чувствам винаги добре и с настроение!

# 116
 welcome  Здравейте, мили мамита! Ето ме и мен най-накрая, след толкова много четене и аз се регистрирах! Казвам се Зорница, на 21години съм (на 20.07. ставам на 22г.). Мъжът ми се казва Андрей, той е на 33г. Завършила съм Софийска гимназия по туризъм 2002г., спец. "Технолог"; току що завърших и Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография - задочно обучение, спец. "Фотография", което беше и моята мечта!  smile3509 smile3501. Омъжена съм от 1год. и вече е време за бебче! Уплаших се, че съм подранила с брака, защото всеки като разбере започва да ми се чуди! Но с мъжът ми сме заедно от 2000год. и не виждам нищо прибързано! Явно в днешно време жените се омъжват по-късно или просто не могат да срещнат подходящия мъж бързо!  luvbed
И в един момент стигнах до убеждението, че колкото по-рано се започне с опитите за бременност, толкова по-успешни ще са те и така ще мога да имам повече бебета!  newsm53  Аз искам някъде към три да си народим, но да видим първото и тогава ще мислим за следващите!
Надявам се да направите скоро и някоя срещичка, но може би след месеците за почивка! Ще бъда постоянно с вас отсега нататък! Искрено ваша: Зори

# 117
  • Варна
Да кажа и за нас:
Аз съм Светлозара, мъжът ми - Събин. И двамата сме на 27 г. Женени сме от 1 месец. Чакахме да мине сватбата, за да спрем да се пазим и да зачакаме бебето.
От този месец почваме  Grinning

# 118
Здравейте и от мен! Много се радвам , че ви намерих! Аз съм на 25 години и се казвам Блага, а моята половинка е Павлин е е на 34години!Правим бебешорче от 2 години! Страшно много искаме да се радваме на едно хубаво и сладко бебче!
 newsm30
Пожелавам ви и на вас успех!

Последна редакция: ср, 06 юли 2005, 17:46 от Sunshine

# 119
Здравейте! Аз съм Мира и с моя приятел от този месец си правим бебче. Малко съм нетърпелива, но като четох форумите разбрах, че по-често нещата стават на втория-третия месец. Все пак се надявам.Остават още шест дни и ще разбера.
Пожелавам на всички, който са се заели с тази вълнуваща задача, бързо да я решат. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт