Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са основните емоции, изразени в публикациите?
-
Какви са основните емоции и настроения, които се изразяват във форума?
Znachi, az sum na 24 godini i ot 1 mesec s moia suprug pravim opiti za bebok. Purviat mesec ne se poluchi i biah mnogo natugena, a biah sigurna, che ste se poluchi. Zapochnaha da me boliat gurdite, taka kakto nikoga dosega, gadeshe mi se, no uvi.... Dori ot silno gelanie 3 dni predi da mi doide napravih test. Dosta glupava postupka, koiato mnogo me natugi 

Иначе удобен момент едва ли някога Ще се намери,аз съм студентка а съпругът пиШе дипломна работа
Това го каzвам zа дамите,които чакат "удобния".Ами аз съм на 28 и няма какво да чакам
/, и сме готови земята да обърнем само и само нашата мечта да се сбъдне. След мисед аборт в трети месец сега чакам да се възстановя и да започнем опитите наново. Молим се Господ да чуе молбата ни и да ни помогне след някой и друг месец да държим в ръцете си малко и сладко бебче.
Здравейте, мили мамита! Ето ме и мен най-накрая, след толкова много четене и аз се регистрирах! Казвам се Зорница, на 21години съм (на 20.07. ставам на 22г.). Мъжът ми се казва Андрей, той е на 33г. Завършила съм Софийска гимназия по туризъм 2002г., спец. "Технолог"; току що завърших и Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография - задочно обучение, спец. "Фотография", което беше и моята мечта!
. Омъжена съм от 1год. и вече е време за бебче! Уплаших се, че съм подранила с брака, защото всеки като разбере започва да ми се чуди! Но с мъжът ми сме заедно от 2000год. и не виждам нищо прибързано! Явно в днешно време жените се омъжват по-късно или просто не могат да срещнат подходящия мъж бързо! 
Аз искам някъде към три да си народим, но да видим първото и тогава ще мислим за следващите!