За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 753
  • 816
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте  bouquet
Аз от доста време съм част от форума, но и аз незнам защо до сега не съм писала в тази темичка.........
Аз съм Димето и сега на 31 март ставам на 25, с мъжа ми, пробваме да си имаме бебче от миналата година, юни.Все още не сме правили никакви изследвания и се надяваме да улучим момента.Дано  да стане и дано всички, които толкооооооооова много искаме бебче, да се зарадваме с добрата новина съвсем скоро. baby_neutral baby_neutral baby_neutral
На всички пожелавам ГОООООЛЯМ КЪСМЕТ Hug Hug Hug

# 211
Здравейте. Казвам се Ваня и съм на 24 години. Приятелят ми е на 27 и се казва Мариян. Заедно сме от 2,5 г, а от 1,5 г правим отити за бебче. Според лекарите всичко е наред, но мен ме притеснява това, че преди четири години направих аборт след като един лекар, не видя че съм бременна и ми би две инджекции за предизвикване на цикъл, като по този начин увреди бебчето което носех.  Много се радвам, че Ви има и че мога да споделя мъката и надеждата си тук сред Вас.
Пожелавам на всички успех в бебеправенето!!!

# 212
Здравейте сладурки!!!

Крайно време е да се представя.Казвам се Пепа и съм на 28 години,а приятелят ми е на 29 години.Имаме връзка повече от 6 години,но все отлагаме сключването на брак.Не се пазим от около 2 години,но бебето все не става.Вече съм много притеснена.

Дано всички от "Искам бебе" да се приместим в най-скоро време в "Отчетни" ! newsm17

# 213
от много време се информирам за какви ли не женски проблеми и най накрая се реших да се присъединя към вашият отбор.Аз съм на 28 почти 29,съпругът ми на 29 от 3 години не се пазим.От миналата година тръгнах по изследвания най- различни.Подложих се и на ст
имулация,но резултатът бе повечкото килограми,които качих-а бебе- няма. Grinning
Но не съм загубила кураж Wink
За това съм тук при вас!Благодаря ви,че сте тук и в тази ситуация не съм сама.
Прегръщам всички вас Hug и горещо ви целувам Heart Eyes

# 214
   Здравейте , пропуснала съм да се представя. Аз съм на 30 години , съпруга ми също . Женени сме от 10 години , имаме дъщеря на 8 години и от две години правим опити за второ бебче. Имам един спонтанен аборт миналата година . Почивахме известно време и започнахме отново с опитите .
   Пожелавам на всички скоро да се похвалят с две чертички. Peace

# 215
              Здравейте, мили момичета !
       Чета ви от 2 месеца, а съм регистрирана от 1 месец, но за пръв път пиша. Тук научих много неща, за които не бях и подозирала ! Благодаря ви, че ви има Simple Smile! Казвам се Таня и съм на 33 год., мъжът ми  също е на 33. Живеем заедно от 1 год. и 1 месец, а сме женени от 6 месеца. Много искаме да си имаме едно сладко малко  baby_neutral . Правим опити от 1 год., но за сега - неуспешни  Sad. Надявам се, и силно вярвам, че просто е въпрос на време  Simple Smile !
        Желая успех в бебеправенето на всички  Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 юни 2006, 16:19 от Kozunak

# 216
Здрасти и от мен, май не съм се записала тук така като гледам,  Rolling Eyesили просто нямам спомен вече Embarassed
Е, както и да е аз съм Марияна, вече на 29 от 5 години правим опити за бебче, за съжаление неуспешно, но се надявам, че вече идва и нашето време!

# 217
[здравейте аз съм на 33.имам си момченце на 8.сега май ми се се иска едно бебче,но се притеснявам че е късно-ще стане много голяма разлика.хем ми се иска хем не ми стиска.
[/quote]
zdravei alex k i az si imam momchenze na 9 i polovina i sega s magat mi rabotim po vaprosa za vtoro!!!!! Grinning ne se chudi nie s maga mi sme ubedeni che po goliamata razlika e po dobre i za dezata i za roditelite. tova staro balgarsko razbirane che triabva da e malka razlikata e mnogo pogresgno, zashtoto pomisli shtom deteto poodrasne i veche ne se gushka tolkova mnogo kakto predi tochno togava e momenta da dadesh givot!!pone nie taka smiatame ne se pritesniavai !!uspeh na vsichki v bebepraveneto Joy

# 218
Цитат
[здравейте аз съм на 33.имам си момченце на 8.сега май ми се се иска едно бебче,но се притеснявам че е късно-ще стане много голяма разлика.хем ми се иска хем не ми стиска.

Никога не е късно да имате още деца. Аз съм на 23, а мъжа ми на 34 и искам много деца  family6(ако Бог ме дари). Има много случай на големи разлики, но не е фатално, а и 8 не е голяма разлика. Децата стават много умни когато родителите са в зряла възраст. smile3529

# 219
  • ГОре на черешата...
Здравейте!Чета ви от няколко месеца,но едва днес се престраших да се регистрирам и да пиша.Казвам се Мариета и съм на 31г.,съпругът ми е на 32.Имаме си едно прекрасно детенце-Калоян на 5г. и 3 мес.Страшно ни се иска и второ бебче! Още от миналата година започнах да чета сериозно по въпроса,защото честно казано за първата бременност не се подготвях никак.Само като си представя,че тогава не съм пила фолиева...пази боже,важното е че Калоян е жив и здрав.Но вече  реших да съм подготвена и много ви благодаря за чудесната и актуална информация!С първото нямах проблеми-забременях на втория месец,но сега като чета тук как някой чакат с години -настръхвам!Дано всичко да е наред и скоро да се похваля и азОще не сме започнали сериозно,иска ми се бебо да се роди в новата година!За сега пия фолиева и чета,чета,чета...Ще се радвам за всички добри новини!

# 220
здравейте , бдещи и настоящи майки, и аз имах проблем с забременяването .правихме опити 2 години иполвина , ходихме по доктори, давхме пари. направиха на сапръга ми операция в софия, пихме разни хапчета, и трябваше още да ходим по    лекари НО чудото стана.  такива ни бяха премеждията с първото бебе . и така родихме си ИВА 4470 след 2 години и 7 месеца решихме да си направим експеримент, и така   condomuuот един единствен опит  вече си имаме и ГЕОРГИ smile3540 . щастлива съм,  Hug пожелавам на всички да им се збъднат желанията.

# 221
 Здравейте всички! И аз май съм забравила да се запиша тук. Аз съм на 24 (почти  25) приятелят ми е на 29. Живеем заедно от 6г. засега не плануваме сватба, искаме първо да станем МАМА и ТАТКО. Не се пазиме от 3 мес., но засега няма резултат. Миналия мес. ми закъсня 7дни и бях сигурна, че съм бременна, но уви Sad. Що рев дръпнах Cry! Не сме правили още никакви изследвания. Надявам се да стане скоро Praynig и пожелавам на всички искащи успех и много биберони и памперси!

# 222
И аз да се представя. На 24 години, приятеля ми е на 34. Живеем заедно от 3 години и от скоро искаме да имаме бебе. В началото той се дърпаше, а сега той е по-настоятелен. Grinning И донякъде е бил прав, защото аз съм студентка и може би трудно щях да съчетавам нещата. Но вече съм в края на 3 курс и се надявам да се справя ако щастието ме сполети, защото догодина завършвам.   umnikuu  Пожелавам успех на всички!!! И нека скоро видим 2 чертички! EFP

# 223
  • сто акровата гора
Да се запиша и аз! Отдавна чета този форум, но сега вече събрах смелост и аз да напиша някой ред  Grinning Аз съм Мира на 28 години и със съпругът ми (на 30), решихме че ни е време да си имаме бебе  Heart Eyes Женени сме малко повече от година и половина и бяхме решили да поизчакаме да се устроим малко, но вече има някаква стабилност та решихме да започваме с "работата". Опитваме от 2 месеца и бях решила че няма да се впрягам и ще оставя нещата да се случват от самосебеси но какво да ви кажа, само се ослушвам има ли признаци, няма ли, взех да си мисля наред ли сме не сме ли, абе ...  #Crazy
Та това е от мен, а форума добре че го има, че иначе съвсем ще изперкам  Joy

Последна редакция: чт, 06 апр 2006, 15:50 от soseress

# 224
Привет на всички!!! Историята ми е същата като на Soseress с тази разлика, че с мъжа ми сме на по 29 г., женени сме от 1 г. и правим опити от 7 месеца, сега ще станат 8. В един момент доста се бях отчаяла, но всеки тунел си има начало и край. Мисля, че форумите в този сайт са страшно полезни, когато човек има нужда от съвет и подкрепа Wink Wink Желая от сърце успех на всички момичета Praynig  Praynig, защото съм убедена, че го заслужавате Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт