За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 753
  • 816
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте на всички момичета!
Съвсем нова съм във форума, много приятно и успокояващо да видиш сходни питания, чуденки...   newsm78
С мъж ми сме женени от скоро, но иначе сме заедно от 5 години.
И аз като вас се надявам скоро да ме посетят двете чертички.

# 496
здравейте, аз съм Ани на 31 женени сме от 8 години и много, много искаме бебе. Дано да е скоро. чакаме те бебчо къде си????????????    Cry    Cry

# 497
Здравейте и от мен!
Казвам се Албена и скоро ще стана на 36 г. Съпругът ми - Николай е с 3 дни по-малък от мен. Имам син (от първия брак) на 15,5 г. и една малка принцеса (от първия брак на мъжа ми), която след 3 месеца ще навърши 6 г.
На 1.03.2008 г. се навършва една година откакто сме женени, а живеем заедно от 4 години. Много искаме бебе и се надяваме да бъдем добри родители на децата си.

# 498
Здравейте аз съм на 23 г. и съм омъжена от 2 г. От скоро правим опити за бебе и май се е получило. Утре съм на лекар и се надявам резултатите да са положителни. Дано да ми е на късмет темичката.

# 499
Здравейте, аз съм на 26 години и с приятеля ми много искаме да имаме деца. От май месец 2007 година това, което зависи от нас го правим luvbed, но душичката още не е решила да дойде при нас. Пожелавам както на себе си, така и на всички, които желаят да гушкат  ylinfant това да стане в най-скоро време. Нека се обичаме, пък каквото има да става, то ще стане. newsm10

# 500
Здравейте казвам се Марияна и съм на 23 години, приятелят ми е на 31. Заедно сме от 3 години и почти от толкова живеем заедно  luvbed Вече решихме, че ни е дошло времето и за едно малко слънчице с нас   ylinfant и се опитваме от 2 месеца, ама нещо не се получаваа засега  newsm45 , но има време. Малко се плаша, защото имам една неуспешна пременност преди около година и половина (кухо яйце) и в последствие от това обърната матка ама гледам да не мисля много много за това  newsm12   А това е за всички  newsm51

# 501
  • Пловдив
И аз много искам бебче а може и две. Казвам се Елена на 31г. имаме си едно прекрасно създание което е почти на 5г. от 2 години правим опити ама все не ставаше и колкото повече го чакам толкова повече го искам.Имаше малък проблем, но сега се надявам всичко да е ок и скоро още едно слънчице да озари и нашия дом.
 Rolling Eyes

# 502
Здраейте,казвам се Гергана на 30 г. ,с приятелят ми сме заедно от 1г. и 4м. а от година живеем заедно .На 4м. от връзката ни решихме да си имаме бебе и забременях веднага но за нещастие се оказа извънмато4на,оперираха ме и отстраниха лявата тръба,преди 2 седмици си направих цвена снимка и докора каза 4е дясната тръба е наред и да не губя време а да зпо4вам с опитите .Стискам палци скоро да забременея пожелавам същото и на вас. Joy

# 503
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами. Аз съм на 36, а съпругът ми на 38. Опитваме от година и няколко месеца. И наистина се случи чудото точно около Коледа, но преживях спонтанен аборт. Много се радвам за всички Вас, които имате бебчета и вече пораснали децича, на всички останали желая от все сърце да успеят в бебеправенето и да се похвалят много скоро с EFP Дано през настоящата година Ви се случват само хубавинки, бъдете щастливи и обичани и вярвайте, че бебчето ще се появи точно тогава, когато най-малко очакваме.

# 504
Здравейте! Аз съм на 34, а приятелят ми на 43. Заедно сме от година и половина. Много ми се иска да имам бебче вече (малко късничко май се сетихме) и сега здраво натискам педала. Той също го иска, но е малко по-резервиран. Така е със старите моми и ергени - трудно се разделят със стереотипите си Embarassed Laughing Дано тази година ви се похваля с добра новина...

# 505
Здравейте, мили момичета!

От скоро съм сред вас и смятам, че е нужно да ви се представя!

Казвам се Жени. На 30 години съм. Със съпругът ми сме заедно от 10 години. И той е на 30. Животът така ни беше повлякъл, но сега съм много рaзвълнувана, че сме пред прага на важни събития! Искаме бебе!

Като всички вас и ние се надяваме на скорошна радост- малка сладка душица да влезе в живота ни!

Желая ви здраве и осеяно с усмивки ежедневие!

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 05:38 от Jennie

# 506
Аз пропуснах да се представя тук. Аз съм Еми от София на 24 години, с човека до мен сме заедно от 9 години и живеем заедно от 4-5 някъде. Той е на 28г., все още не сме правили сватба, и ние незнаем защо newsm78 и това ще стане. Но много искаме бебе, правим опити от миналия месец и се надявам скоро да има резултат! Praynig

Желая успех на всички и много бебчета!!!   bouquet

# 507
Здравейте,
казвам се Яна и съм на 29 г. С мъжът ми сме заедно от 2год и 1 мес, а сме женени от 10 дни.
Правим опити за бебе от 1г. и 8м. Много е трудно да чакаш толкова дълго, но ние все още не сме загубили надежда. Обичаме се и вярваме в щастливото бъдеще. Желая на всички момичета, които тръпнат в очакване да станат майки много късмет, любов и най - важното ЗДРАВЕ. Praynig

# 508
 :txtloves:javascript:void(0);PosavetvaI te me kakvo da pravq! utre sym javascript:void(0);na sre6ta a imamm herpes na ustata.... nz kakvo da pravq....javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);

# 509
Здравейте всички
Отдавна влизам в този форум , но до преди 2 дена само като гост. Whistling
Казвам се Габриела , на 25 съм с мъжът ми Живко(25г) сме семейни от 1г . Бяхме от 1 клас , а после бяхме и студенти заедно . Познаваме се много добре още от детските години.  Simple Smile Преди да се роди дъщеричката ни Габи (почти 7 месеца) живеехме в Овча купел в апартамент. Неговите родители любезно ни отстъпиха къщата във Владая и сега живеем там . Лятото освен почивка планираме и да спретнем малък ремонт . Мъжът ми има частен бизнес , а аз работя (в момента съм в отпуск заради малката) офис асистент във текстилна фирма.

Общи условия

Активация на акаунт