За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 750
  • 816
  •   1
Отговори
# 540
Zdraveite, az sam na 27 godini i mnogo iskam da imam bebe. Pojelavam upseh na vsi4ki, dano i na men nse slu4i skoro tova ogromno 6tastie. Strahotno e 4e ima miasto kadeto moga da spodelia...osven s tatkoto i s vas Simple Smile

# 541
Извинявам се, че не писах на български проста забравих, няма да се повтори  Hug

# 542
  • пак там
Здравейте и от мен. Казвам се Ани, на 33 години съм. До преди няколко месеца не си и помислях за бебе - не смятах, че ще съм добра майка, не исках да е от кой да е, въобще.... Но срещнах любовта на живота си. И изведнъж установих, че много искам да виждам неговите очи и в очите на мое дете. И сега и двамата мечтаем за това  Grinning Надяваме се, че ще стане бързо, защото в плановете ни то не е единственото  Laughing

# 543
Здравейте Hug
От 2 години пиша във форума, но чак сега ще се запиша в тази тема.
Казвам си Милена /22/, с приятели ми Асен /25/ сме заедно от 6 год, от 3 живеем заедно Peace
Вече 4-ти месец правим опити за бебче, дано скоро стане Praynig

# 544
здравейте и от мен Simple Smile може би от около месец пиша във форума и ми е мн приятно Simple Smile казвам се христина, 4 курс славянска филология в СУ уча. На 22 години съм и мн искам да си имам още някой, освен моето момче иван, който да обичам с цялото си сърце   Heart Eyes а той го иска двойно повече от мен, все пак е и 10год по-голям от мен...но най-вероятно това ще стане догодина, когато ще завърша най-накрая...надявам се Simple Smile успех на всички   bouquet

# 545
Здравейте и от мен! На 27 години съм. Щастливо омъжена съм от от 4 години. Имаме  малка дъщеричка, Мадлен на 3г и половина.  Simple Smile Аз много  искам бебе, но  съпруга ми не иска...

# 546
  Аз съм на 31г.,той на 36г.Минахме през няколко нива на ада с една неуспешна бременност,но вярваме че съдбата ще бъде милостива към нас и в нашия дом ще има детски смях.Чакаме го с цялата си любов,на която сме способни.
   На всички сестри по съдба пожелавам много воля и силна вяра. Two Hearts
   Ще бъдем майки,обещавам ви!!!!! : smile3541

# 547
Здравейте и от мен.Казвам се Веселина и съм на 28г.Аз също искам едно малко,сладко бебче.От 2 месеца с с мъжлето ми правим опити за бебе.Надявам се,че скоро съдбата ще ни се усмихне и на нас.Нека слънчевите и усмивки и вас да погалят мили и с надежда укрепени момичета.За да се радваме на живота,който ние даден от Бога.                                                                                                                                                         

# 548
Здравейте.
Казвам се Илиана, на 21г. съм. Преди 9 месеца преживях спонтанен аборт в 23 г.с. Вече трябва всичко да е наред и повече от всичко ми се иска да забременея отново и този път да успея да гушна слънчицето си, но за съжаление половинката ми (с която повече от 5 г. сме заедно) не иска за момента да чува за подобно нещо.

Желая успех на всички и нека желанията ни се сбъднат  Hug

# 549
Здравейте и от мен.  Реших да не остана назад и бързам да се запиша. 
На 27г. и скоро омъжена.  Решихме скоро с мъжът ми, че искаме едно слънчице в живота си.
И сега упорито той напира... и аз  Flutter
Скоро, ако е дал Бог .... EFP

Поздрави

# 550
Привет на всички!
Аз съм Виолета- 21 год., омъжена съм от 8 мес. и нещо, а със съпругът ми сме заедно от почти 5 години. След сватбата решихем да спра противозачатъчните да не си тормозя организма, пък каквото стане. Сега вече мисълта ни е "Дано стане!" Simple Smile Правим си опити за бебче и се надяваме.
Иначе съм от скоро в Стара Загора, уча задочно в Русе...и убивам свободното време в ровене из форумчето  Whistling
Успех на всички в бебеправенето и бебегледането  Hug
 newsm30

# 551
Здравейте и от мен! wavey
Аз съм Божидара - на 24 год., не съм омъжена, с моя приятел сме заедно от почти девет години, а от 3 сме под един покрив. Миналото лято решихме да си направим бебе, след една невероятно лека и безпроблемна бременност моето момиченце се роди мъртво. Сега трябва да изчакаме да минат 6 месеца преди да правим нови опити. Надявам се следващият път да бъде също толкова бързо и всичко с бебчо да бъде наред и да се роди живо и здраво.  newsm32
Пожелавам на всички които искат бебе, скоро да видят  EFP и да изпитат най-прекрасното чувство на света Hug

# 552
Здравейте, аз пък съм Даниела и със съпругът ми си имаме един невероятен чаровник - Калоян, на 2 годинки. Повече от всичко на света искаме още едно бебе, но...не става. Искам да знам защо, а не знам... Първият път забременях след около 5 месеца опити, което е нормално. През зимата ми се струпаха доста проблеми, в резултат на което драстично отслабнах и в момента тежа 40 кг при височина 163 см. Гинеколожката ми ме вдия и каза, че в такова физическо състояние най-вероятно няма да мога да збременея.
А много искам! Затова се записвам пти вас и се надявам скоро да отида в един друг списък  Hug Hug Hug

# 553
Здравейте и от мен Hug
Казвам се Елена, на 25г. Бъдещия татко се казва Илия, на 30г.
Познаваме се от години, но сме заедно от 1 май т.г (скорочко, но тя любовта не пита)
Всичко стана естествено и спонтанно.
От 4 юни си правим бебе и ни предстой сватба (може би през септември)
Надвам се да стане бързичко бебока, защото поне 10 човека го чакат с голямо нетърпение и ще е много щастливо дете.
Успех на всички бъдещи мами Hug

# 554
И аз да се впиша тук  Simple Smile
Казвам се Елена,утре ставам на 20 години,мъжът ми се казва Галин на 26 години,семейство сме от 1.09.2007 година,а тази година декември месец се навършват 5 години от първата ни среща.
Пожелавам на всички и на себе си подаръка ми за този рожден ден да е  EFP  babyuu

Общи условия

Активация на акаунт