Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са основните емоции, изразени в публикациите?
-
Какви са основните емоции и настроения, които се изразяват във форума?
От скоро имаме кученце казва се Ули и е много разглезена немска овчарка-водим я навсякъде с нас. Ето ни и нас htt://dog.bg/forum/index.php?action=gallery;sa=view;id=20919
Казвам се Роси исъм на 27 години а таткото е Лъчко и ена 33 годи.ТОй прави мебели а аз отпускам кредити.Имаме1 малка принцеса и от юни законно станахме семейство.ОТ тогава правиме опити
но уви :cry:3 месец сме
Не се отчайвам.Когато тогава.Първия път също трудно забременях след 5 месеца проби .Днес видях отново
Здравеите!Аз съм Десислава,а приятелят ми е Даниел.От два месеца спрях хап4етата и много,много,много искаме беб4е!Дано в наи-скоро време стане.Нека Господ е с нас и с вси4ки,които 4акат така желаната рожба!
.Той вече също иска (казвам "вече" ,защото доскоро твърдеше,че е малък

,но от скоро започна и той да иска,виждам го как се разнежва,когато гледа семейните ни приятели,които имат бебчета.Дай му време.Ако пък стане случайно,сигурна съм,че ще бъде щастлив.Само имай търпение
Успех на всички в опитите!