За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 750
  • 816
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен отново Laughing
Аз отдавна съм тук но сега пак се записвам за чакащи бебче Laughing
Петя е на 6 месеца и малко но с таткото започнахме от миналия месец опити за братче така,че успех на всички мами и от мен   bouquet

# 586
Здравейте, аз съм Таня и съм на 29 , омъжена съм от 8 години и половина за Митко и си имаме дъщеричка , която е почти на 8 години . Сега дойде момента за друго бебче и работим по въпроса от 2 месеца.

# 587
Здравейте и от мен! Аз съм на 28г. съпруга е на 31г. Женени сме от април 2005год. и от тогава опитваме да имаме бебенце за сега без успех.Аз съм учителка в детска градина,а мъжлето е ВиК специалист на свободна практика.Обичаме да се събираме с приятели,да се забавляваме.Аз обичам морето,а той е любител на риболова,затова след почивката на море задължително ходим на палатки край някой язовир Grinning От скоро имаме кученце казва се Ули и е много разглезена немска овчарка-водим я навсякъде с нас. Ето ни и нас  htt://dog.bg/forum/index.php?action=gallery;sa=view;id=20919

# 588
# 589
 bye newsm18 Казвам се Роси исъм на 27 години а таткото е Лъчко и ена 33 годи.ТОй прави мебели а аз отпускам кредити.Имаме1 малка принцеса и от юни законно станахме семейство.ОТ тогава правиме опити  EFP но уви :cry:3 месец сме EFNНе се отчайвам.Когато тогава.Първия път също трудно забременях след 5 месеца проби .Днес видях отново  EFNно се успокойх кат овлезнах тук и видях че не всички можеме от раз да забремененеме.Надявам се до края на тази година да стане.АКо не ще си подам документи за осиновяване.Еми това е ето и нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259063&pid=6220103

# 590
HugЗдравеите!Аз съм Десислава,а приятелят ми е Даниел.От два месеца спрях хап4етата и много,много,много искаме беб4е!Дано в наи-скоро време стане.Нека Господ е с нас и с вси4ки,които 4акат така желаната рожба!

# 591
Hug Здравейте и от мен   bouquet Още не сме се захванали да бебеправим,но аз се чувствам повече от готова,много,много,мноооооооооооооооого искам бебе newsm45 .Той вече също иска (казвам "вече" ,защото доскоро твърдеше,че е малък  Mr. Green ).Може би до края на годината ще се присъединим към тези,които усърдно се трудят,а догодина,ако имаме късмет,ще си гушкаме едно малко съкровище (а дай Боже и две)  EFP newsm30 smile3504 newsm76
Желая късмет на всички ви Hug

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 00:03 от Не се сърди, човече

# 592
  • по света и у нас
Малко се чувствам не на място,но да се представя и аз–на 25 г съм,съпружеското тяло на 31г,естествено е че искаме бебе повече от всичко,но за сега не успяваме защото ги губя в началните седмици.Почнали сме всевъзможни изследвания и живот и здраве след година най накрая да гушкаме малкото дългоочаквано съкровище.Успех на всички,рано или късно ще бъдем възнаградени! Peace

# 593
здрасти и от нас!
аз съм Екатерина Маркова, но всички ми викат Кейт. Съпругът ми се казва Стефан. Аз съм на 26, а той е на 25 ( и много се гордее с фразата "хвани си кака та да те отрака!"). На 03.05.08 най-после си казахме ДА и от тогава вече официално работим по въпроса с положителния прираст на България. Иначе от декември 2006 нещо имам проблеми с нередовен цикъл, но не се отказваме. Докторите поставиха диагноза поликистоза - пихме хапчета, после ги спирахме после пак, но за сега без успех. Важното е да не се отказваш все пак! И да работиш усилено  Laughing
на всички настоящи и бъдещи мами - много късмет и много бебета
П.С. пък дано и ние се похвалим - таз годима булка - догодина люлка.....

# 594
Здравейте и от мен. Аз съм Сони, на 23. Много искам бебе, за съжаление само аз го искам и това ме прави много нещастна. Не мога да се похваля като вас, за съжаление. Просто се оказа, че човекът с когото съм от 4 години се оказа крайно...уплашен и отричащ.
Иначе положителното - имам куче, на 10, скоро 11, месеца. Това ми е  най-голямата любов, за сега.
http://i197.photobucket.com/albums/aa60/Heltah/SSL20105.jpg

# 595
Heltah ,аз също имах подобен проблем с приятеля ми,него също го беше страх - все пак мъжете са доста по-различни от нас  #2gunfire ,но от скоро започна и той да иска,виждам го как се разнежва,когато гледа семейните ни приятели,които имат бебчета.Дай му време.Ако пък стане случайно,сигурна съм,че ще бъде щастлив.Само имай  търпение  Hug Hug Hug
И само за протокола - ние имаме същото куче,на година и 4 месеца  Grinning

# 596
Здравейте, аз съм на 23, а приятеля ми на 32, от скоро почнахме да правим опити, всъщност първо почнаха опитите, а после се сгодихме. Сега трябва да организирам сватба, а чертичките от вчера са две Simple Smile

# 597
Честито, бани Hug

# 598
bani   ,честито!Да сте живи и здрави,пък след някоя година - още две чертички   bigdance2

# 599
Здравейте и от мен! Аз също съм пропуснала тази темичка. И така, записвам се тук с огромното ми желание за второ детенце. Аз съм почти на 27 год., съпругът ми е на 29г. и ми отне почти година, за да го убедя да си направим едно бебенце, за да не бъде дъщеричката ни без брат или сестра. Тя ще стане на 3г. през ноември и все се моля до рожденият й ден вече да мога да се похваля с две чертички  Praynig Успех на всички в опитите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт