Отговори
# 225
И аз преди не ядях зимнини разни.Сега съм си отворила един буркан с кисели краставички,люти чушки и кисели чорбаджийки Laughing  хапвам си по малко.А тази сутрин тъкмо си мислех,че повръщането е спряло и.......пак Sick   Изобщо не вярвах преди,че вкусовете ми могат да се променят толкова.Спрях да ям месо и риба.Общо взето съм на картофи,други зеленчуци и плодове.....

# 226
Дам на картофи най-ми се яде картофена салата и зеле и моркови както и зелена .

# 227
Здравейте отново, мамчета!
Най-сетне съм вкъщи и уикенда започна и за мен  Party
Алия, какво е станало? Има ли повод за притеснения? Чакаме хубави новини утре след прегледа Hug а относно кола маската, аз смятам да ходя, но не знам дали до последно, ще решавам в движение.
За спането: по корем от самото начало не можех да спя, не ми е удобно, а и ме е страх...а по принцип ми е любима поза. Спя най-вече на ляво или дясно със свит(и) крак(а), мятам се непрекъснато и сменям посоката, но и по гръб се случва да лежа. Бяха постнали тук статия от гинеколог (списание ЕВА), че не било опасно... но така или иначе засяга по-късните месеци, ако изобщо.
Знаете ли, онази нощ за пръв път усетих нещо докато се мятах за 1567 път от ляво на дясно...сякаш бебчето направи салто точно под пъпа ми  Heart Eyes
Ходенето до WC при мен е трагедия към момента...ставам по 4 пъти на нощ и допълнително съм много жадна постоянно Close
Туршии не ям много, тъй като купешки във Виена няма много хубави освен кисели краставици или камби, но и не ми се ядат особено много за сега. Обаче в БГ си представям мамините туршийки и как ще си подхапна, че и сърмички с кисело зеле...пък после тук отново ще мина на салати.

# 228
Нямам повод за притеснения, момичета. Предполагам, че просто отдавна не съм виждала бебчо, и затова ме обзеха някакви мисли. Утре като мине ще се успокоя за 2 седмици. Благодаря за подкрепата и стиснатите палчета. Hug  bouquet

# 229
  • burgas
Здравейте момичета, малко да ви се оплача. Днес бяхме във Варна на преглед и стана ясно, че най-вероятно ще се наложи серклаж, аз съм ужасно разстроена и умирам от страх. Моят лекар ми каза че трябва да я направим другата седмица, но като видя колко се разстроих реши да ме прегледа на 17.11 и тогава да решим. Каза ми, че шииката ми била малка по принцип, но "пропуска пръста" и чак сега като го мисля немога да разбера. Най-хубавото е че бебчо е ок и съм си официално в 16седмица.
За спането го имам този проблем от много рано, направо не си намирах място. И от тогава спя с възглавница между краката ако спя настрани или си я слагам под краката ако съм по гръб.Много ми е удобно така.
Ами това е от мен момичета. Лека и спокойна нощ Simple Smile

# 230
  • Варна
  Vitaminka ние смр с топ матрак с мемори пяна на Дормео- Риню 6 см- аз съм като в облак в него, обожавам го, но ММ заради чийто кръст всъщност го закупихме, се оплаква, че даже май повече го боляло. Преди имало дни в които не се събуждал схванат, докато сега било ужас, всяка сутрин много го боли. Можеше да го върнем в рачките на 1 месец и да ни върнат парите, но вече изтървахме този срок и общо взето заради моят комфорт го държим още Simple Smile
За протокола- аз никога не съм имала проблеми с кръста.
Мимка82 аз почти всеки ден ям люти чушки, но аз по принцип обожавам люто и едва се въздържам да се възпирам само до 1-2 Simple Smile
Аз вече на 2 пъти усещам пърхането на бебето, много е сладко, убедена съм, че е то Simple Smile

# 231
  • Варна
Алия, желая ти успех утре при Яков! Надявам се да разсее съмненията ти и всичко да е наред!

# 232
Ох честно казано мен най-много ме мъчи ходенето до тоалетна нощем. Никога не съм имала навика да го правя. В началото веднъж на нощ ми се налагаше и ако стана в 3...си будувам до сутринта.  Сега започнах по два пъти да ставам, и да заспивам след първото ставане поне  Rolling Eyes Simple Smile Пък докато се събудя, че ми се пишка, сънувам течаща вода, чаша с вода, водопади  newsm78 или някакъв страшен сън...които ме вади от дрямката Simple Smile Сутрин не ставам по късно от 6-7  Joy

# 233
На новите мами добре дошли,лека бременност и много незабравими моменти.Ох и аз трудно спя.
Иначе ми направиха серклаж,ами да си призная неприятно но нали е за доброто на малкият мъж.
И аз съм била с къса шийка и .т.н.
но се съвземам.Иначе и моят доктор в Селена ми каза,че зимнините дори и домашни не са най-полезната храна.А пък от зелевата салата имам газове.А лютиво много обичам.Но краставички и две туршийки без фиксове на Йоткер си хапвам.сега лежа и си почивам.Май ще караме по спокойно с бебчо.От сега бебчо е принц и го глезим.

# 234
Алия с най най добри чувства ти казвам разкарай тия притеснения. Млада, здрава жена ходиш от лекар на  лекар, умираш от притеснения. Не си е работа това. Радвай се на бременността всяка секунда.  Hug Знаеш ли с Витаминка колко много сме обременени от приофесията, всеки ден на виждаш и преживяваш нечия трагедия, давиждаш че бребременността е освен радост и страхотен риск и въпреки това сега когато съм бременна гледам изобщо да не мисля лоши неща, искам да мисля че при мен всичко ще е наред.

Аз пък всяка нощ сънувам и все лошотии, после не мога да заспя до сутринта. И миналия път сънувах, ама чак така не помня да е било.

# 235
  • Варна
Добро утро с чаша кафенце ви казвам Simple Smile Моля, някой да ми каже как да вкарвам снимка тук? Така ми се иска да кача едно ароматно кафенце с много пяна, ммм Simple Smile
Тази сутрин ме оставиха да се поизлежавам малко по-дълго, та се чувствам заредена за новия ден.
Пожелавам усмихнат ден на всички!  Hug

# 236
  • Варна
Добро утро!

selicita, качи я в сайт, например - http://prikachi.com/, а после постни линка към изображението, използвайки горе иконката "вмъкни изображение".

Алия, трябва ти наистина друга настройка и спокойствие. И аз преди всеки преглед треперя от нерви и колкото повече наближавам до критичната си седмица от предишната бременност, толкова по-притеснено ми става, но се опитвам между отделните срещи с лекаря да съм с положителна нагласа.
Не е всичко под наш контрол, факт.

# 237
Добро утро, момичета!
Selicita, позволявам си и от твое име да ни почерпя с кафенце и лека закуска  Hug ще ти пиша на лични как да качиш, Sweety ме научи  Wink

Аз днес отново в 7 бях кукуряк...естествено, защо ли да спя до късно в почивния ми ден  Joy но толкова ми е хубаво, че съм си вкъщи, сега си пия кафенцето с кеф и разучавам рецепти за патица или гъска с червено зеле и кнедли (ще се правя на австрийска домакиня утре, днес сме на ресторант, слава богу  Grinning)
Също така да ви се похваля, ще се приберем за няколко дни до София началото на декември  Peace, вчера мобилизирах майка ми да търси връзки и добър 4Д специалист за да запази час...дано имам късмет.

Хубав и спокоен уикенд от мен!

# 238
  • Варна
Добро утро  Simple Smile

На кола маска с миналата Б ходих до последно, свикнала съм много години, пък и вече болката не е голяма, защото са много разредени космите. Не знам при вас, но при мен много бавно растат сега и преди това беше така. Сега дано всичко е наред, пак мисля до края да си ходя. Ако обаче от скоро ходите и не сте свикнали, не мисля че е добра идея.
Това все едно аз съм го писала  Peace

Днес сме си вкъщи цялата фамилия, ММ не е на работа, малката не е при баба си, така че ще мислим на къде да поемаме, въпреки че за сега е някаква гнусна мъгла, дано се разкара.

За притесненията, на всеки му се появяват в даден момент, но бързо ги игнорирам и опитвам да съм спокойна, май ми се получава за сега Simple Smile
За кисело и люто, моето мнение е, че не са по-вредни от шоколадите примерно, така че ям си и си свиркам, нещата които не си позволявам са мухлясали сирена, пастети и луканки. Всичко друго ми е в рамките на нормалното, с никаква храна не прекалявам.  Peace

# 239
Добро утро май-чета!

Общи условия

Активация на акаунт