Отговори
# 255
  • Варна
Ангелски дявол, но шпа пиеш ли, на мен по две хапчета много ми помагат при болки? Може и бусколизин.
Тити, честито, доживяхме за това писмо Simple Smile
Ние днес ходихме на въздух на вилата, сготвих и съм се опънала на дивана, много по-добре се чувствам като не стоя на стола цял ден Simple Smile
Лека вечер!

# 256
Здравейте и от мен.
Ще бъда кратка, че съм от телефона. Прегледа мина супер, беба е добре. Казвам беба,защото това беше 3ти лекар,който го казва, и то беше без колебания. Така че слагайте ми розовия щъркел. Heart Eyes
Най-важното е, че е добре, и нямам основания за притеснения. Доволна съм от лекаря, много обстойно ме прегледа. Определено не му харесаха болките, които имам. Оказа се, че трябва да полежавам повече и да пия но-шпа.
mother of princess, права си, но явно всички са останали с впечатление, че обикалям лекари,а не е точно така. Последния ми преглед с видеозон беше преди три седмици. Аз бях писала, че следващата седмица трябва да ми е редовния преглед, но ще бъда извън града и няма да успея за него. Отидох в Майчин дом  при друг лекар защото лекаря ми по жк преглежда само в сряда, а другия само във вторник, и вече съм ги изтървала. Това беше единственият ми вариант. Следващия ми преглед е 2-рата ФМ  в началото на декември.

# 257
  • София
За колата маска си е доказано, че може да предизвика контракции, но много бременни си правят постоянно и не са имали проблеми, явно си е до поносимост. Аз не смея, а мен си ме боли.
Започнах пак да ставам нощем и рано сутрин на пишкам, матката расте вече.
Туршии ям рядко, на гости като съм. Кисели краставички един път изядох цял буркан, повърнах ги и от тогава не ща и да чуя.
Галка, успех със серклажа, щом е нужно, няма как.
selicita, ние още вчера взехме топ-матрака... еее... просто се родих, честно ти казвам, не очаквах толкова да е добър.
Пишеше, като се разгъне да се остави 48ч да се възстанови, но ние го оставихме за 4ч и се разходихме в новия мол и вечерта така се бяхме изморили, че се натръшкахме на матрака.
Страхотно е, меко, но с упора и на където и да се врътна се чувствам супер удобно. В 2ч, като ставах до тоалетната ММ се разбуди и чак започнах да се хиля, че съм се наспала, толкова отпочинала се чувствах.
Кръста мен не ме боля изобщо тази нощ. Така, че е само за мен, ММ също е доволен.

Алийка, всичко ще е наред, но наистина трябва да бъдем по-спокойни и да не се поддаваме на емоции. Аз също, след колабса се притесних дали не се е отразило и на няколко пъти си го помислих, но просто си забраних подобни мисли.
И наистина всичко ще го изживявам стотици пъти по-силно от всеки друг, ако получа контракция от по-рано сигурно ще изпада в паника и ще се моля за системи на колегите, но просто трябва да се владеем.
Даже предпочитам на моменти да забравям, че съм бременна, отколкото да се чудя дали всичко се развива по план. Поне докато не уловя сърдечни тонове с доплера или не започвам да усещам редовни движения.

Аз също съм на кошмарена вълна, последните дни все страховити сънища.

Катрина, катетъра го поставяме след спиналната упойка ние Simple Smile Но и да не е, не е кой знае каква болка. Понякога се налага и при нормално раждане, ако жената не може да се изпишка, а мехура е пълен да се катетеризираме, там е с доста по-малки катетри, еднократно се слагат и не се оставят за постоянно. Не се притеснявайте, ако трябва да ви помогнат по този начин, за добро е... за да можете да направите път на бебчето, трябва да се изпразни, а често от болката и от притискането не можете волево.

Ангелски Дявол и момичета, които имат силни болки, които не преминават от папаверин, но-шпа и т.н... няма какво да чакате, отивате в най-близкия спешен кабинет на АГ болница. Вече сме с големи бебета и не е шега работа.
Болки в зоната на матката, по-силни от менструалните не са нормални.

# 258
Момичета, спокойно! Катетър, клизма, бръснене - това са си бели кахъри като почне раждането Simple Smile

# 259
Сега се прибрах от Аг-то ми.Болките били от това ,че матката ми била по чуствителна.Папаверина се увеличава на 3х2 така ми каза.Иначе бебето скачаше пак и ми каза , че било добре.Това поне малко ме поуспокои.

Приятна вечер от мен. Hug Hug

# 260
Ангелски дявол, но шпа пиеш ли, на мен по две хапчета много ми помагат при болки? Може и бусколизин.
Тити, честито, доживяхме за това писмо Simple Smile
Ние днес ходихме на въздух на вилата, сготвих и съм се опънала на дивана, много по-добре се чувствам като не стоя на стола цял ден Simple Smile
Лека вечер!

Без Бусколизин Wink Той действа на шийката и я отпуска, категорично - не по време на бременност.

Алия радвам се че всичко е наред и притесненията ти са неоснователни   bouquet

# 261
Единственото , което си позволявам да пия е папаверин и много рядко нош-па.Бусколизин не пия.

# 262
  • Варна
Mother of princess, мен ми изписаха Бусколизин за успокоение на матката, а приятелката ми, която лежи постоянно за задържане й вливат венозно, нещо не ми се връзва с отпускане на шийката. Но както и да е, всеки да си пие каквото прецени, мненията във форума не са миродавни.

# 263
Може и бели кахъри да са. В живота ми като не се е налагало дори в болница да влизам,  всичко това наистина ме ужасява.  Ще съм секцио заради очите и за 2 дни ще видя всичко,  от катетри до абокати.  Такава съм лигла,  почнаха да ме глождят страхове.  #Crazy   ooooh!

# 264
Катрина, напълно те разбирам. Дори с "опит" течен ужас се разлива във вените ми. Помня само че си повтарях, че с всеки ден и всяка крачка ще става по-добре.

# 265
  • Бургас
Привет девойки   bouquet

Пак сте се оляли в писането, човек да не ви изпусне ден-два  Joy

Аз бях четвъртък и петък на работа и още от сутринта ме разплакаха, че ме местят на друго бюро. Направо изтерясах, едни драми спретнах, чууудоооо. Идеше ми да си взема чантата и при док за болничен.  Mr. Green Преживях го вече обаче  Embarassed

За килограми не ми се говори  Rolling Eyes Даже се тревожа да не би като дойде време за раждане докторите да намерят това като причина за секцио.... #Crazy   Храня се редовно и гледам да не прекалявам, наблягам на плодове и зеленчуци и въпреки това постоянно качвам. Даже като бях в болницата и 3 дни лежах там, почти нищо не бях кусвала, защото много ме болеше корема и нямах апетит. Обаче като се претеглих на кантара не бях свалила абсолютно нищичко  #Cussing out Не знам от тук на сетне какво да правя, та да не стигна търкаляйки се до болницата  Crazy Май трябва по-сериозно да се ограничавам...

С предната бременност си правих кола маска редовно, даже си бях запазила час за в деня на термина ми...., обаче тръгнах да раждам внезапно и беше малко комично защото мъж ми отишъл в козметичния салон да отменя часа с репликата - Ами тя ражда и не може да дойде  hahaha
та срам, не срам ме избръснаха в болницата.  Embarassed
Сега съм на епилатор и ако той нещо не вреди и дебелите ми сланинки ми позволят, ще го ползвам до край  Peace

Относно болките - в болницата, където аз лежах позволяват само Но-шпа и Папаверин.

Лека нощ от мен на всички нощни птици  Wink

# 266
Добро утро! Hug Как сте днес мами? Тук е едно мрачно....само за диван, одеяло и филми. Rolling Eyes

# 267
Добро утро мамчета!
И при нас е мрачно, направих си горещ шоколад и ще се отдам на коледни филми.. започва някак си да ми е коледно.

Алия, честити розови гащи  Hug И аз вчера бях на преглед при друг АГ и той каза момиченце така че и аз ще връзвам панделки.

# 268
Привет момичета!
Алия, Суити, честити ви розови гащи!  Hug stork-girl

На мен ми е едно поспаливо  ooooh!

# 269
Здравейте!  Hug
Нямаше ме няколко дни, а вие сте изписали света.. Ще се върна да ви изчета.
Честито на разбралите пола, на мен ми е още рано. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт