ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 90 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аз в момента ги приемам и двете. Това е въпрос на лекарска ппреценка и ако двама лекари си противоречат, ние няма как да ти кажем на кой да се довериш...

# 526
А как редувате приема им през деня, защото предполагам не е добре да се взимат по едно и също време..

# 527
Бих слушала имунолога си. АГ-тата те уверявам, че са на светлинни години от приема на фракси.
Аспирина сутрин, фраксито вечер.

# 528
И аз съм с двете, само че Фраксито сутрин, а Аспирина вечер.  Peace

# 529
Да, по удачно е аспирин след хранене вечер. За стомаха е по-добре.

# 530
  • София
Копирам го от предишна тема:

Аспирин протект /100мг./ намалява способността на тромбоцитите към слепване и съответно към образуване на тромби в съдовете на жизнено важните  органи - сърце, мозък, съдове на долните крайници. Взема се вечер преди лягане, защото през нощта се изтърсва голямо количество тромбоцити в кръвното русло, които трябва да бъдат "обработени", за да могат трайно да загубят способността си да се слепват.
Д-р Веселка Гергова, кардиолог в Александровска болница

# 531
  • Варна
Аз пък ги взимам по долу-горе по едно и също време вечер. Не съм се замисляла, че може да е множко...  newsm78

# 532
Откъде се изтърсвали тромбоцитите вечер!?

# 533
По принцип и за фраксито се казва вечер, само че като трябва и двете, няма как да се вземат заедно. И по мойта логика фраксито е по- важно, то тогава аз бих взимала аспирина сутрин, а фраксито вечер.

# 534
  • София
Аз взимах аспирин сутрин, фраксито вечер.

# 535
Аз взимам аспирина вечер с много вода преди ядене, така пише в листовката... Sad

# 536
е как аспирин преди ядене  Shocked

# 537
Прочетох листовката и наистина така пише  hahaha Тая киселина дразни стомаха, ама явно имат нещо предвид.

# 538
Ами да ви кажа стомаха не знам, ама дебелото черво ми дразни много....какво казвате как да го пия? Sad

# 539
Аз го пия задължително след хранене, стомахът ми е ужасно слаб.

Общи условия

Активация на акаунт