ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 89 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Каквото и да излезе - има терапии. Важното е да се открие причината  smile3503

# 691
  • София
Момичета, някой може ли да ми каже към днешна дата колко струват цитогенетичните в Майчин дом-кариограма или кариотип за двамата партньори.
В майчин дом вече не се прави кариотип. Доколкото знам преди се е правил. Аз си направих Кариотип заедно с ММ в Малинов и беше 110 лева на човек - 220 общо за двамата.

# 692
Националната генетична лаборатория не е ли в Майчин Дом? Нямат ценоразпис на сайта, но имат контакти.

# 693
  • В сърцето на любимия човек
Момичета - при тези от вас, които са пили Агапурин, имаше ли ефект от лечението?

# 694
Каквото и да излезе - има терапии. Важното е да се открие причината  smile3503
И лекарите така ми обясниха, но няма как да съм спокойна, а толкова искаме да си имаме едно малко слънчице вече.

# 695
Момичета - при тези от вас, които са пили Агапурин, имаше ли ефект от лечението?
Да  Peace

# 696
Да  Peace

А при отклонение на кои показатели подейства, ако е удобно да споделите? На мен днес ми го изписаха - T cells са ми на долната граница, total NK cells над референтните (30 при 7-26% норма), а CD16+CD56+ NK cells са 23, двойно на реф. <12%. Този месец се въздържаме от възпроизводство и след овулация правим биопсия, след 2 месеца - проследяване. Дано да подейства.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 01:09 от Фифи перото

# 697
  • София
на мен ми спаднаха клетките, ама пих и още нещо с агапурина.

# 698
И при мен ДА.
Фифи перото, на мен тези показателите, които са с референтни с-сти до 12% ми бяха завишени на около 15.След Агапурин 60 дни вече бяха 9%.
Не, че това помогна  Tired

# 699
Благодаря ви   bouquet

Аз снощи доста се зачетох и освен с някакъв друг препарат забелязах, че най-вече го изписват с Омега 3. Сега не знам на имунолозите или на Персенска да звъня да питам  Embarassed То Омега 3 и без това в общия случай само може да помогне, но все пак лекарствените взаимодействия не са за пренебрегване. Ох.. как искам да мога само да правя каквото ми кажат и да не чета глупости до посред нощите  Tired

# 700
Агапурин и Респистим пих аз. Увеличени ми бяха CD16+CD56+ NK cells. Днес чакам резултати от нова имунология.

# 701
  • София
Агапурин и Респистим пих аз.
същото и аз пих, ама не помня кой вид клетки бяха в повече.

# 702
  • В сърцето на любимия човек
Само Nk клетките ми са 15% при норма <12%. При това изследвани при ЧХГ 170, което се оказа биохимична. Затова се чудя дали не е било инцидент и по принцип да нямам проблем с Nk клетките, а да се активизират само при бременност. Освен това хронично съм със зачервени дъги на сливиците, ама като са ми надупчени като швейцарско сирене сливиците от безброй гнойни ангини така ще е  ooooh!
Иначе вчера ми изписаха Агапурин + Оксибор, но като казах, че пия Неоксид и СoQ10, ми казаха да пия само Агапурина 30 дни и след това да направя контрола.

# 703
Може би ще ми се наложи да правя вливане с Имуновенин.
Кога го вливат в началото на цикъла или преди трансфер или след + тест?

# 704
На мен ЧХГ ми беше паднал вече до 16, когато изследвах - също биохимична се води предполагам, защото не се видя на ехограф. Т.е. възможно е да са повишени показателите заради биохимичната? Ама тогава пък защо хапчета, вместо да се изчака естествено да се наместят нещата  newsm78 Ох толкова много въпроси, направо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт