ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 90 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • В сърцето на любимия човек
Тези 150 лв при д-р Хаджидекова са за самото изследване на кариотип. За самата консултация не сме плащали допълнително.

# 331
Тези 150 лв при д-р Хаджидекова са за самото изследване на кариотип. За самата консултация не сме плащали допълнително.

Аааа, мерси   bouquet Явно не сме се разбрали с жената на регистратура....

# 332
  • София
Баш , аман. Кариотип е по 150 кинта на калпак, ако кажат, че и на мъжа ти трябва да пуснат.

Аз по време на вливане пия вода, поне 1.5 литра.

# 333
Значи мога да си запиша час за консултация при нея и да ходя с резултати, правени в друга клиника?

# 334
58 лева изследване и консултация при Паскалева.

За сериозни проблеми с тромбофилия ви съветвам да не се доверявате на Надежда. Трябва си хематолог, а те не разбират нищо от дозите на фраксито.

# 335
58 лева изследване и консултация при Паскалева.

За сериозни проблеми с тромбофилия ви съветвам да не се доверявате на Надежда. Трябва си хематолог, а те не разбират нищо от дозите на фраксито.

Благодаря много!
Може ли да ми препоръчаш добър хематолог?

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 14:05 от adelinni

# 336
е Паскалева де. Тя се занимава много с бременни.

# 337

bouquet

В сряда се разбрахме да мина,ще пиша после как е минало!

# 338
Еее браво, sigma! Един да препоръча добър хематолог...дай Боже и аз скоро да се похваля с добри новини и ще отида на консултация при Паскалева задължително...adelinni, ще се радваме да пишеш как е минало и пожелаваме успех!

# 339
Бих препоръчала и д-р Димитрова, началник на лабораторията в Св. Екатерина. Изследването е по евтино, консултацията е безплатна, НО Паскалева си е професор и ако трябва да избирам бих предпочела нея.

# 340
Еее браво, sigma! Един да препоръча добър хематолог...дай Боже и аз скоро да се похваля с добри новини и ще отида на консултация при Паскалева задължително...adelinni, ще се радваме да пишеш как е минало и пожелаваме успех!

Благодаря! Успех и на тебе и очакваме скоро да се похвалиш ! Hug
Ще споделя разбира се  Peace

# 341
  • София
Още преди пет страници говорихме за Паскалева, но... Simple Smile

# 342
Момичета, здравейте! Искам да ви попитам дали някоя знае какво значи ако CD16+CD56+NKcells са 0%  Shocked Дали може според вас да е някаква грешка???  newsm78

# 343
Още преди пет страници говорихме за Паскалева, но... Simple Smile

то аз оттам се реших да ходя при нея, съжалявам ако съм разводнила темата, но исках да съм подготвена и за цена, затова пак отворих дума за Паскалева...а и човек като е колеблив като мене, няма опит и се чуди на кого да се довери  Rolling Eyes (генетици лиии... хематолози ли, кои са най-добри #Crazy)
за мен имаше полза, сега поне не се колебая  Peace

# 344
Моят опит в последната година и половина с подобни специалисти ми показа , че всеки е на различно мнение и се предписват коренно различни терапии за един и същи проблем - истината е , че повечето от тези терапиии се практикуват от скоро , на едни действат , на други не и самите лекари малко целят в тъмното, следвайки опита си. Доверяваш се на един или двама и следваш техните мнения без да подценяваш вътрешното си чувство - поне така аз правя!

Общи условия

Активация на акаунт