ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 90 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Моят опит в последната година и половина с подобни специалисти ми показа , че всеки е на различно мнение и се предписват коренно различни терапии за един и същи проблем - истината е , че повечето от тези терапиии се практикуват от скоро , на едни действат , на други не и самите лекари малко целят в тъмното, следвайки опита си. Доверяваш се на един или двама и следваш техните мнения без да подценяваш вътрешното си чувство - поне така аз правя!

Ето заради това не искам да ходя при 5-ма и да се обърквам съвсем, а максимум при 2-3ма. Аз мисля да се доверя на 1, който ми звучи най-убедително и да следвам неговото мение  Peace

# 346
E  това и аз казвам- гинеколог, който има опит в рискови бременности , хематолог (аз лично го посетих само веднъж , защото нямаше нужда повече)ни имунолог , това са хората , на които аз се доверих - и тримата имаха различни мнения какво да пия и какво да бия - най -много си противоречаха имунолога , хематолога за фраксипирина .Последно за него се доверих на хематолога , който смятам , че би трябвало да е по-компетентен относно кръвосъсирване , на имунолога относно вливания и от там нататъка слушам само гинеколога за другите лекарства.

# 347
  • София
Момичета, здравейте! Искам да ви попитам дали някоя знае какво значи ако CD16+CD56+NKcells са 0%  Shocked Дали може според вас да е някаква грешка???  newsm78
Ввднъж " колежка "по легло на вливка беше с под 5 и именно вливаха киовиг заради ниската стойност. А дали твоята е вярна.. какво казаха имунолозите?

# 348
Ами написали са коментар - Ideos, Оксибор форте и Омега 3 фортекс, по 1 таблетка дневно... Но може да са заради T cells и Helper T cells - те и двете са под нормата...направо съм в шах  Cry

# 349
че всеки е на различно мнение и се предписват коренно различни терапии за един и същи проблем - истината е , че повечето от тези терапиии се практикуват от скоро ,
това казвах и аз, много късно тук започват да внедряват нещата

# 350
Моля някой ако ходи при Паскалева да пита дали може небременни да се запишат за консултация за евентуален фраксипарин след време или няма смисъл  newsm78

# 351
Няма смисъл да си даваш парите преди това - фраксипирна се започва след положителен тест . След като видиш двете чертички можеш да направиш консултация ( при нея няма часове , отиваш направо на място) , а самите изследвания които тя прави за дозата на фраксипирина, се правят след като започне да се бие ! На някой момичета АП им го предписват преди бременност, но аз не съм го пила, не знам там как се процедира!

# 352
Благодаря, защото аз имам няколко отклонения и ми се иска да съм максимално подготвена.

# 353
Консултации за фраксипарин имат смисъл само при бременност, защото тогава има динамичност на кръвната картина.
 Как може да се вреди за консултация при проф. Паскалева, който е ходил може ли да каже точно как става - трудно ли е?
 Може и на лични.  Praynig

# 354
Искам да попитам - днес ли вляха интралипид и реших на своя глава да си взема да пия някои добавки, като: освен фолиева киселина, която пия от 1м ... герикапс; коензим; м2тон; А на моят мъж давам: селен; коензим; витамин Е  newsm78

# 355
Селена е имуномодулатор, моя ендокринолог, казва да се внимава с него има показания и противопоказания за него.

# 356
Селена е имуномодулатор, моя ендокринолог, казва да се внимава с него има показания и противопоказания за него.

1път на ден селен при положение, че той не обича да консумира ядки и риба, мисля че не би навредило. Аз не го приемам, тъй като консумирам на ден няколко ядки бразилски орех, а той е богат на селен!

# 357
Искам да попитам - днес ли вляха интралипид и реших на своя глава да си взема да пия някои добавки, като: освен фолиева киселина, която пия от 1м ... герикапс; коензим; м2тон; А на моят мъж давам: селен; коензим; витамин Е  newsm78

За мъжа цинк и фолиева.

# 358
.....
 Как може да се вреди за консултация при проф. Паскалева, който е ходил може ли да каже точно как става - трудно ли е?
 Може и на лични.  Praynig

На регистратура ми казаха да мина без час, понеделник и сряда до 14:00 часа, Отделение по лабораторна диагностика, 3 ет. 7 кабинет  Peace Днес към обяд съм решила да ходя..

# 359

За мъжа цинк и фолиева.
Ох, едвам се приборих да давам тези ... дано успея да включа поне фолиевата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт